Οι καλύτερες σουίτες επεξεργασίας ιστού των Windows

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες συντάκτες ιστοσελίδων επωφελούνται από αυτά τα προγράμματα

Οι σουίτες επεξεργασίας ιστοσελίδων είναι συχνά λύσεις all-in-one για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων. Έρχονται είτε συνδεδεμένοι με επεξεργαστές γραφικών είτε μπορείτε να επεξεργαστείτε γραφικά μέσα στον επεξεργαστή HTML. Ως μπόνους, πολλές σουίτες επεξεργασίας ιστού περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επεξεργασίας ιστοσελίδων που προορίζονται για υπολογιστές, tablet και smartphones.

Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Adobe Dreamweaver CC είναι το πιο δημοφιλές επαγγελματικό πακέτο λογισμικού ανάπτυξης ιστού που διατίθεται. Αυτός ο επεξεργαστής WYSIWYG προσφέρει δύναμη και ευελιξία στη δημιουργία σελίδων που ικανοποιούν τις ανάγκες σας και χειρίζεται εύκολα την ανάπτυξη JSP, XHTML, PHP, CSS, JavaScript και XML . Είναι μια καλή επιλογή για τους επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων και τους προγραμματιστές επειδή περιλαμβάνει ένα σύστημα πλέγματος για να κάνουν ανταποκρίσεις με βάση το δίκτυο για τρία διαφορετικά μεγέθη συσκευών ταυτόχρονα, κάτι που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήστες που επεξεργάζονται ιστοσελίδες για προγράμματα περιήγησης για υπολογιστές γραφείου, tablet και κινητά τηλέφωνα. Με το Dreamweaver, μπορείτε να σχεδιάσετε οπτικά ή γράφοντας κώδικα.

Το Dreamweaver CC διατίθεται ως μέρος του Creative Cloud της Adobe για μηνιαία ή ετήσια χρέωση.

Περισσότερο "

NetObjects Fusion 15

NetObjects Fusion. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Fusion 15 είναι ισχυρό λογισμικό σχεδιασμού ιστοσελίδων. Συνδυάζει όλα τα καθήκοντα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης, του σχεδιασμού και του FTP. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ειδικές λειτουργίες στις σελίδες σας όπως CAPTCHA σε φόρμες και υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει επίσης υποστήριξη για Ajax και δυναμικούς ιστοτόπους . Η υποστήριξη SEO είναι ενσωματωμένη.

Το λογισμικό περιλαμβάνει πρόσβαση σε online βιβλιοθήκη NetObjects CloudBurst δωρεάν πρότυπα, στυλ και φωτογραφίες αποθέματος.

Το NetObjects προσφέρει μια δωρεάν έκδοση που ονομάζεται Fusion Essentials για προγραμματιστές που θέλουν να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν. Περισσότερο "

CoffeeCup HTML Editor

CoffeeCup HTML Editor. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το λογισμικό CoffeeCup έχει καλή δουλειά να παρέχει ό, τι θέλουν οι πελάτες της εταιρείας για χαμηλή τιμή. Ο επεξεργαστής HTML του CoffeeCup είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων. Έρχεται με πολλά γραφικά, πρότυπα και πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως ο Mapper image mapper. Μετά την αγορά του CoffeeCup HTML Editor , λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις για τη ζωή.

Ο επεξεργαστής HTML περιλαμβάνει μια επιλογή Open From Web, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο ως σημείο εκκίνησης για τα σχέδιά σας. Ένα ενσωματωμένο εργαλείο επικύρωσης ελέγχει τον κώδικα καθώς το γράφετε και προτείνει αυτόματα ετικέτες και επιλογείς CSS.

Μια δωρεάν έκδοση του λογισμικού είναι επίσης διαθέσιμη. Χωρίς πολλά από τα χαρακτηριστικά της πλήρους έκδοσης, αλλά είναι ένας καλός επεξεργαστής HTML. Περισσότερο "

Microsoft Expression Web 4

Microsoft Expression Studio Web Pro. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Microsoft Expression Web 4 είναι η δωρεάν έκδοση του λογισμικού έκδοσης Expression Studio Web Pro. Εάν είστε ανεξάρτητος σχεδιαστής ιστοσελίδων ο οποίος χρειάζεται να είναι σε θέση να επεξεργάζεται γραφικά σε κάτι πιο ισχυρό από το Paint, θα πρέπει να εξετάσετε το Expression Web 4. Αυτή η σουίτα συνδυάζει αυτό που οι περισσότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων χρειάζονται για να δημιουργήσουν ιστότοπους με ισχυρή υποστήριξη για γλώσσες όπως PHP, HTML , CSS, JavaScript και ASP.Net.

Σημείωση: Αυτή η δωρεάν έκδοση δεν υποστηρίζεται πλέον από τη Microsoft. Εκτελείται σε Windows 7, 8, Vista και XP.

Περισσότερο "

Google Web Designer

Το Google Web Design έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί εμπνευσμένο περιεχόμενο HTML5. Προσφέρει κινούμενα σχέδια και διαδραστικά στοιχεία για να εμπλουτίσουν τις σελίδες σας. Το λογισμικό αλληλεπιδρά χωρίς προβλήματα με το Google Drive και το AdWords. Χρησιμοποιήστε ενσωματωμένα στοιχεία ιστού, όπως iFrame, χάρτες, YouTube και γκαλερί εικόνων για να προσθέσετε λειτουργικότητα στον ιστότοπό σας. Κάθε στοιχείο αναφέρει μετρήσεις αυτόματα.

Το Google Web Design είναι ιδανικό για προγραμματιστές που εργάζονται σε υπολογιστές και κινητές συσκευές. Χειρίζεται εύκολα το περιεχόμενο 3D με το CSS3. Μπορείτε να περιστρέψετε αντικείμενα και σχέδια κατά μήκος οποιουδήποτε άξονα.

Ο Google Web Designer είναι επί του παρόντος ένα δωρεάν πρόγραμμα beta που είναι συμβατό με τα Windows 7 ή μεταγενέστερα. Περισσότερο "