Τα άτομα με ταλαντευόμενα άτομα στον Παγκόσμιο Ιστό

Ναι, υπάρχουν αρνητικές επιρροές σε απευθείας σύνδεση

Ναι, οι μέσοι και οι δυσάρεστοι άνθρωποι είναι παντού στον Παγκόσμιο Ιστό. Αυτοί οι άνθρωποι θα σας συμπεράνουν για τους κωδικούς σας, θα σας κοροϊδεύουν να ενοχλούντε τον εαυτό σας, να μολύνετε το μηχάνημά σας με ιούς λογισμικού απομακρυσμένου ελέγχου, να σας προκαλέσουν συναισθηματικό θλίψη και ακόμη και να σας κάνει να νιώθετε προσωπικά να επιτίθεται και να απειλείται. Προειδοποιείτε: Όλοι δεν είναι καλοί χρήστες σε απευθείας σύνδεση και είναι καλή ιδέα να είστε έτοιμοι.

01 από 11

Internet Trolls: τα κουνούπια του online πολιτισμού

d3sign / Getty Images

Οι Τρόλλοι είναι αναμφισβήτητα η πιο κοινή μορφή ηλεκτρονικών κακών παιδιών. Αυτά τα άτομα αγαπούν να πάρουν μια άνοδο από τους ανθρώπους? Έχουν την ευχαρίστηση να σπείρουν τις συγκρούσεις και να φέρουν θυμό σε άλλους. Παντού στον Παγκόσμιο Ιστό, είστε υποχρεωμένοι να βρείτε τρουλούς. Περισσότερο "

02 από 11

Haters: Ρατσιστές, Bigots, Εχθροί

Οι καπνιστές είναι παρόμοιοι με τους τρουλούς, αλλά συνήθως είναι πολύ πιο ακραίες στα συναισθήματά τους. Βλέπετε, οι haters διακρίνονται διαδικτυακά επειδή διώχνουν σκόπιμα το μίσος και τη μισαλλοδοξία καθώς επιτίθενται στις ιδέες και τις πεποιθήσεις των άλλων ανθρώπων. Ενώ μερικοί ηλιόλουστοι μάρτυρες παίζουν απλώς ρόλους για τη διασκέδαση του τρόλεϊ, άλλοι «αστέρες των πέντε αστέρων» είναι ειλικρινά γεμάτοι φανατισμό, ρατσισμό και άλλες ακραίες αντι-κοινωνικές πεποιθήσεις. Περισσότερο "

03 από 11

Cyberstalkers: Τώρα πιο συχνές από τους φυσικούς Stalkers

Η Cyberstalking είναι πλέον συχνότερη από τη σωματική παρενόχληση. Τα διαταραγμένα άτομα εκφράζουν τις παθολογικές εμμονές τους χρησιμοποιώντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλληλογραφία, άμεσα μηνύματα , σχόλια στο Facebook, ακόμη και παρακολούθηση GPS με έξυπνες συσκευές. Ενώ οι cyberstalkers εξακολουθούν να είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία της κοινωνίας, είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που πρέπει να αναγνωριστεί. Περισσότερο "

04 από 11

Cyberbullies: Ψηφιακή παρενόχληση και σκληρότητα

Η διαδικτυακή εκφοβιστικότητα είναι πλέον τόσο συνηθισμένη όσο ο φυσικός εκφοβισμός. Ένας άμεσος συγγενής του cyberstalking, ο cyberbullying είναι να επιδείξει κυριαρχία έναντι άλλου ατόμου μέσω της online παρενόχλησης. Σε αντίθεση με το cyberstalking, ωστόσο, η διαδικτυακή παρενόχληση συχνά καταφεύγει να συμπεριλάβει άλλους στην παρενόχληση. Οι κυνηγοί του κυβερνοχώρου θα καταστρέψουν δημοσίως τους στόχους τους δημοσιεύοντας μηνύματα στο Facebook ή στο blog που δηλητηριάζουν τις απόψεις των άλλων ανθρώπων ενάντια στον στόχο. Αυτό δεν είναι μια ασήμαντη εφηβική μανία. Ο κυβερνοέφαλος προκαλεί βαθύ συναισθηματικό τραύμα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, συνέβαλε στην αυτοκτονία.

05 από 11

Clickjackers: Θα Nab Nab κλικ σας ποντίκι για να ξεκινήσει Nasties

Οι κλοπές κλικ είναι αντικοινωνικοί προγραμματιστές που τοποθετούν αόρατα κουμπιά σε ιστοσελίδες. Τα κουμπιά clickjack θα καλύπτουν τα νόμιμα κουμπιά και εμείς τα θύματα ενεργοποιούμε άθελά τις εντολές τους. Πριν το ξέρετε, οι ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook έχουν αλλάξει. Παρακολουθείτε μια ροή Twitter κάποιου ξένου. Ίσως η κάμερά σας μόλις ενεργοποιήθηκε κρυφά. Ή ακόμα χειρότερα: έχει τώρα εγκατασταθεί πρόγραμμα απομακρυσμένου ελέγχου στον υπολογιστή σας. Yikes! Αυτά τα κρότωνες παίζουν βρώμικα, και οι σύγχρονες απάτες τους είναι μια δυσάρεστη δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Περισσότερο "

06 από 11

Phishermen: Σύγχρονοι Καλλιτέχνες με τα ψεύτικα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους ψεύτικους ιστότοπους

Οι σύγχρονοι οπαδοί ονομάζονται online "phishermen". Ονομασμένοι για ένα συνδυασμό «ψεύτικων» και «ψαριών», αυτοί οι ψαράδες δέχονται συνήθως τη λεία τους με ψευδή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά τα ηλεκτρονικά μηνύματα ονομάζονται «spoofs». εξηγεί τα email spoofs και phishing εδώ. Περισσότερο "

07 από 11

Zombie Masters: Προγραμματιστές που αναλαμβάνουν τον υπολογιστή σας

Το να είσαι «ζόμπι» (επίσης γνωστό και ως «botted»), είναι μια ιδιαίτερα δυσάρεστη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Στην περίπτωση αυτή, οι έξυπνοι αλλά εσφαλμένοι προγραμματιστές θα εγκαταστήσουν προγράμματα απομακρυσμένου ελέγχου στον υπολογιστή σας και θα αναλάβουν τη μηχανή σας έτσι ώστε να κάνει τις προσφορές τους. Πολλές φορές, ένας υπολογιστής ζόμπι χρησιμοποιείται για την αποστολή χιλιάδων ηλεκτρονικών μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Σε άλλες περιπτώσεις, ένας υπολογιστής ζόμπι θα εκτελέσει επιθέσεις χάκερ σε άλλους ιστότοπους. Μην γίνετε τροφή ζόμπι. Διαβάστε πώς ο υπολογιστής σας μπορεί να πάρει ζόμπι και πώς μπορείτε να τον προστατεύσετε. Περισσότερο "

08 από 11

Οι χάκερ και τα διαφορετικά τους κίνητρα

Έχουμε ακούσει όλους τους "χάκερς", και τους βλέπουμε σε ταινίες. Αλλά τι ακριβώς είναι ένας σύγχρονος χάκερ υπολογιστή; Και είναι οι ίδιοι με τους "haxors"; Λοιπόν, φίλοι, υπάρχουν στην πραγματικότητα τέσσερα διαφορετικά είδη hackers / haxors στο σύμπαν και δεν είναι όλα κακό. Στην πραγματικότητα, αν πατάτε με τον υπολογιστή σας, ίσως είστε οι ίδιοι ένας "χάκερ" χαμηλού επιπέδου. Περισσότερο "

09 από 11

Spammers, και πώς σας επιτίθενται με Ratware

Έχετε λάβει προσφορές για φαρμακευτικά προϊόντα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Έχετε προσκληθεί να μεταφέρετε 20 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό σας από τη Νιγηρία; Αν έχετε μηνύματα spam από τέτοια μηνύματα, τότε έχετε επιτεθεί από το ratware. Βλέπετε, το ratware είναι το προσαρμοσμένο λογισμικό που χρησιμοποιούν οι spammers για να σπάσουν-στείλει εκατομμύρια παράνομων μηνυμάτων. Και αυτό είναι ο τρόπος με τον οποίο οι spammers σας επιτίθενται με το ratware. Περισσότερο "

10 από 11

Hoaxers: Θα σας ξεγελάσουν με τα εξαίρετα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους

Μήπως ένας γιγαντιαίος καρχαρίας πραγματικά μαστίζει έναν βρετανό δύτη ναυτικού; Οι πλούσιοι Νιγηριανοί θέλουν πραγματικά να μεταφέρουν 4.5 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό μου λογαριασμό; Το ψάρι Snakehead πραγματικά περπατάει στη γη και έκανε ο Mel Gibson πραγματικά ακρωτηριασμένος ως έφηβος;

Μην ντρέπεστε τον εαυτό σας πέφτοντας για αυτές τις φάρσες ... αν προωθήσετε αυτά στους φίλους σας, θα ντροπιάζεστε με την ευσπλαχνία σας. Εδώ είναι η αληθινή σέσουλα στις φωτοβολίδες φωτογραφίες, αλυσιδωτές επιστολές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και παράξενα ιστορίες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας! Περισσότερο "

11 από 11

Sexting: Μην παίζετε αυτό το παιχνίδι

Οι 'Sexters' δεν είναι τεχνικά κακοί, αλλά τα αδιάκριτα κίνητρά τους θα σας οδηγήσουν σε έναν κόσμο ταπείνωσης, είτε σας ενοχλούν με τις προσωπικές τους φωτογραφίες, είτε θα σας παρασύρουν να ντρέψετε τον εαυτό σας με τις δικές σας φωτογραφίες. Το 39% όλων των Αμερικανών έφηβων έχουν ασκήσει κάποιο είδος «sexting». Το 46% των νέων έχει αναφέρει ότι βλέπουν σαφείς προσωπικές φωτογραφίες που διαβιβάζονται σε ξένους. Αυτά δεν είναι τα στατιστικά στοιχεία μιας μανίας, αυτός είναι ο ιογενής κίνδυνος για το πώς οι νέοι άνθρωποι μπορούν εν αγνοία τους εαυτό τους ενόχληση στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων. Περισσότερο "