Τι είναι το Dogpile και πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Το Dogpile είναι μια μηχανή metasearch, που σημαίνει ότι παίρνει αποτελέσματα από πολλές μηχανές αναζήτησης και καταλόγους και στη συνέχεια τα παρουσιάζει μαζί με το χρήστη. Το Dogpile παίρνει σήμερα τα αποτελέσματά του από το Google , το Yahoo , το Bing και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με το Dogpile , η τεχνολογία metasearch "μπορεί να αναζητήσει 50% περισσότερο του Web από οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης", όπως εκτιμήθηκε από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα μηχανών αναζήτησης που επαλήθευσε τη μεθοδολογία τους και επιβεβαίωσε ότι η τεχνολογία metasearch μπορεί να ανακτήσει 50% ή περισσότερα πρόσθετα αποτελέσματα.

Αρχική σελίδα

Οι χρήστες θα δουν το Arfie στην πρώτη σελίδα. Η αρχική σελίδα είναι σχετικά καθαρή και ξεκάθαρη, με καλή επιλογή χρωμάτων. Η γραμμή αναζήτησης βρίσκεται ακριβώς στη μέση της αρχικής σελίδας, με επιλογές καρτέλας κειμένου δεξιά πάνω από αυτό. Κάτω από το Arfie, υπάρχουν σύνδεσμοι προς τη Γραμμή Εργαλείων, Αστεία της Ημέρας, SearchSpy, ένας τρόπος προβολής φιλικών προς την οικογένεια ή φιλτραρισμένων σε πραγματικό χρόνο αναζητήσεων στον Παγκόσμιο Ιστό, Χάρτες, Καιρός και μιας επιλογής προσθήκης αναζήτησης Dogpile στον ιστότοπό σας.

Υπάρχουν επίσης τα Αγαπημένα Fetches, με αυτό που φαίνεται να είναι τα έξι πιο αναζητημένα ερωτήματα ανά πάσα στιγμή, αν και αυτή η λίστα δεν φαίνεται να είναι απόλυτα ακριβής (η γρίπη των σκύλων είναι η πιο αναζήτηση για το ερώτημα;). Ίσως βρείτε το πιο επιθυμητό από την Arfie να είναι μια καλύτερη ένδειξη για το τι έψαχναν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Αναζήτηση με Dogpile

Μια δοκιμή αναζήτησης έφερε αποτελέσματα με συνδυασμένα αποτελέσματα από τις διάφορες μηχανές αναζήτησης και τους καταλόγους που τραβά το Dogpile, αλλά υπάρχει μια άλλη στήλη στα δεξιά με την ερώτηση "Are You Looking For ..." που είχε πολύ καλύτερα ερωτήματα αναζήτησης και στη συνέχεια καλύτερα Αποτελέσματα.

Οι χρήστες θα παρατηρήσουν κουμπιά στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης , συμπεριλαμβανομένων των " Βέλτιστων από όλες τις μηχανές αναζήτησης ", "Google", " Αναζήτηση Yahoo ", " Αναζήτηση MSN " κλπ. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά τα κουμπιά και τα αποτελέσματα αναζήτησης θα επισημάνουν τώρα που είναι συγκεκριμένα από τη μηχανή αναζήτησης σε μια στήλη στα δεξιά.

Γιατί οι χρήστες επιθυμούν αποτελέσματα από πολλές διαφορετικές μηχανές αναζήτησης; Οι μηχανές αναζήτησης θα επιστρέψουν δραματικά διαφορετικά αποτελέσματα για το ίδιο ερώτημα αναζήτησης.

Αναζήτηση εικόνων

Η αναζήτηση εικόνων του Dogpile επέφερε καλά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένων καλύτερων προτάσεων ερωτημάτων αναζήτησης.

Αναζήτηση ήχου και βίντεο

Οι αναζητήσεις αναζήτησης του ήχου λαμβάνουν αποτελέσματα από την Αναζήτηση Yahoo, το SingingFish και πολλά άλλα. Τα περισσότερα από αυτά τα ακουστικά αποτελέσματα έχουν μια γρήγορη προεπισκόπηση τριάντα δευτερολέπτων, αλλά αρκετά από αυτά ήταν διαθέσιμα πλήρους μήκους. Η αναζήτηση βίντεο τροφοδοτείται επίσης από την Αναζήτηση Yahoo, το SingingFish και πολλά άλλα και ήταν παρόμοια με την Αναζήτηση Ήχου σε προεπισκοπήσεις και αποτελέσματα πλήρους μήκους.

Νέα αναζήτηση

Η Αναζήτηση Ειδήσεων καθορίζεται από τη συνάφεια και την ημερομηνία, με τα αποτελέσματα αναζήτησης να επιστρέφονται από διαφορετικές πηγές όπως οι Fox News, ABC News και Topix . Οι αναζητήσεις κίτρινων και λευκών σελίδων είναι τυπικές, με πεδία για αναζήτηση βάσει εταιρικής επωνυμίας, ατομικού ονόματος κλπ. Σε όλες αυτές τις διάφορες αναζητήσεις (εκτός από την κίτρινη και λευκή σελίδα), η πανταχού παρούσα λειτουργία "Είστε ψάχνετε" κατευθύνει τους χρήστες σε καλύτερα διατυπωμένα ερωτήματα αναζήτησης.

Λειτουργίες αναζήτησης Meta

Το Demo Engines Comparison of Dogpile είναι μια φιλική εισαγωγή για το πώς λειτουργούν οι μηχανές metasearch, με ένα διάγραμμα Venn σε πραγματικό χρόνο για να δείξει πώς τρεις διαφορετικές μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo και MSN) ανακτούν τα αποτελέσματα και πόσο λίγοι από αυτούς στην πραγματικότητα αλληλεπικαλύπτονται.

Προχωρημένη Αναζήτηση

Η Σύνθετη αναζήτηση παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να περιορίσουν τις αναζητήσεις σας με ακριβείς φράσεις λέξεων, φίλτρα γλώσσας, ημερομηνία, φίλτρα τομέα ή φίλτρα ενηλίκων. Υπάρχει επίσης η επιλογή να ορίσετε προτιμήσεις αναζήτησης, με τη δυνατότητα προσαρμογής των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων αναζήτησης .

Dogpile: μια χρήσιμη μηχανή αναζήτησης

Η δυνατότητα αναζήτησης αρκετών μεγάλων μηχανών αναζήτησης και καταλόγων ταυτόχρονα δεν είναι μόνο εξοικονόμηση χρόνου, αλλά είναι χρήσιμο να συγκρίνετε τα αποτελέσματα. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Dogpile είναι οι προτάσεις αναζήτησης, επειδή οι Προτάσεις μπορούν να είναι πολύ καλύτερες από ό, τι μπορεί να βρει ο μέσος ερευνητής.

Σημείωση : Οι μηχανές αναζήτησης αλλάζουν συχνά. Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο είναι παρούσες τη στιγμή της γραφής. αυτό το άρθρο θα ενημερωθεί, καθώς θα κυκλοφορήσουν περισσότερες πληροφορίες ή χαρακτηριστικά σχετικά με τον μηχανισμό metasearch Dogpile.