Πώς να στείλετε έφηβοι στο κολλέγιο στο 'The Sims 2: University'

Δεν κάθε έφηβος στο παιχνίδι θέλει να πάει στο κολέγιο

Το "The Sims 2: University" είναι ένα πακέτο επέκτασης για το "The Sims 2". Η επέκταση πρόσθεσε την κατάσταση του νεαρού ενήλικα στο παιχνίδι. Στο παιχνίδι, δεν είναι κάθε νεαρός ενήλικος Sim να θέλει να πάει στο κολέγιο, αλλά μερικοί Sims θέλουν να πάνε τόσο άσχημα ότι η επιθυμία εμφανίζεται στην ομάδα των Wants. Ευτυχώς για αυτούς τους έφηβους, είναι εύκολο να πάνε στο κολέγιο - χρειάζονται μόνο έναν μέσο όρο D στο σχολείο.

Πώς να στείλετε τους έφηβους στο Κολλέγιο στο The Sims 2: University & # 39;

  1. Εισαγάγετε ένα σπίτι με τον έφηβο που θέλετε να πάτε στο κολέγιο. Έχετε αυτό το έφηβο να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο για να υποβάλετε αίτηση υποτροφίας στο μενού του τηλεφωνικού κέντρου.
  2. Εξοικονομήστε και αφήστε το σπίτι. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλέξτε κολέγιο , που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης γειτονιάς.
  3. Επιλέξτε το κολέγιο που θέλετε να παρακολουθήσει το Sim σας.
  4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Φοιτητές στην κάτω αριστερή γωνία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Αποστολή Sims to College .
  5. Εμφανίζεται μια οθόνη με τίτλο "Συγκεντρώστε ένα νοικοκυριό μαζί για κολλέγιο". Σε αυτή την οθόνη, μπορείτε να μετακινήσετε τρέχοντες έφηβους στην περιοχή της πόλης και Teens Teens σε ένα νοικοκυριό. Κάνοντας κλικ σε ένα όνομα, μπορείτε να δείτε μια εικόνα και πληροφορίες υποτροφιών για το Sim. Χρησιμοποιήστε τα βέλη για να προσθέσετε και να αφαιρέσετε τους Sims από το νοικοκυριό.
  6. Όταν συγκεντρώσετε τους Sims που θέλετε να συμπεριλάβετε σε μια οικογένεια (μπορείτε να έχετε πολλά διαφορετικά νοικοκυριά), κάντε κλικ στο κουμπί Αποδοχή .
  7. Το νοικοκυριό εμφανίζεται στο κουτί των φοιτητών έτοιμο να μετακομίσει σε κοιτώνα ή ιδιωτική κατοικία. Εάν επιλέξετε μια ιδιωτική κατοικία, μπορείτε είτε να μετακινήσετε τους μαθητές σε ένα νέο σπίτι είτε να συγχωνεύσετε το δημιουργημένο νοικοκυριό με ένα υπάρχον.

Ως εναλλακτική λύση, ένας έφηβος Sim μπορεί να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο για να μεταβεί στο Κολλέγιο , που βρίσκεται κάτω από το μενού του Κολλεγίου.

Συμβουλές

Για τις πρώτες φορές που παίζετε το παιχνίδι, δημιουργήστε μικρά νοικοκυριά μέχρι να αισθανθείτε άνετα με τη λειτουργία του κολλεγίου. Εάν έχετε πάρα πολλούς Sims, είναι δύσκολο να κρατήσετε μαζί τους όλους - ειδικά τους Townies που δεν έχουν καμία δεξιότητα.