Πώς να παίξετε το Flash στο iPad

Μια λίστα με προγράμματα περιήγησης Web που είναι ενεργοποιημένα με Flash για το iPad

Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά για το iPad είναι η ανικανότητά του να αναπαράγει το Flash, το οποίο περιλαμβάνει και streaming video και παιχνίδια που γίνονται με Flash. Σε μια λευκή βίβλο για το θέμα, ο συνιδρυτής της Apple Steve Jobs έγραψε ότι το Flash δεν υποστηρίχθηκε επειδή δεν είχε πλήρη υποστήριξη για οθόνες αφής, δημιούργησε προβλήματα ασφαλείας και επιδόσεων, έφερε στη ζωή της μπαταρίας και δημιούργησε ένα επιπλέον στρώμα μεταξύ του προγραμματιστή και του λειτουργικού συστήματος . Τώρα που η Adobe έχει πετάξει το Flash για κινητά, είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν θα δούμε ποτέ την επίσημη υποστήριξη του Flash στο iPad, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε Flash να λειτουργήσει. Θα εξετάσουμε μερικούς τρόπους για την αναπαραγωγή του Flash στο iPad.

Μια κοινή λειτουργία αυτών των προγραμμάτων περιήγησης ιστού Flash είναι ο τρόπος με τον οποίο μεταδίδουν περιεχόμενο από έναν απομακρυσμένο διακομιστή. Αντί να συνδέονται απευθείας με έναν ιστότοπο, αυτά τα προγράμματα περιήγησης ιστού συνδέονται με έναν απομακρυσμένο διακομιστή, ο οποίος στη συνέχεια κατεβάζει τη σελίδα από τον αρχικό ιστότοπο. Αυτός ο διακομιστής μπορεί στη συνέχεια να εκτελέσει το πρόγραμμα Flash και να το στείλει ξανά στο πρόγραμμα περιήγησης iPad ως ροή βίντεο. Αυτό μπορεί μερικές φορές να κάνει την αλληλεπίδραση με παιχνίδια Flash ή εφαρμογές λίγο πιο δύσκολη.

Δυστυχώς, καθώς ο ιστός έχει απομακρυνθεί από το Flash ως πρότυπο, υπάρχουν όλο και λιγότερες εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί για την εκτέλεση του Flash στο iPad.

Φωτοαντιγραφικό

Το πρόγραμμα περιήγησης Photon είναι η καλύτερη λύση για την αναπαραγωγή βίντεο και παιχνιδιών Flash στο iPad. Το Photon είναι ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης με όλες τις προστιθέμενες λειτουργίες που θα περιμένατε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, συμπεριλαμβανομένων ιστοσελίδων με καρτέλες, περιήγηση σε πλήρη οθόνη, ιδιωτική περιήγηση , ανώνυμη περιήγηση, σελιδοδείκτες και δυνατότητα εκτύπωσης.

Αλλά ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αγοράζουν το πρόγραμμα περιήγησης Photon είναι η ικανότητά του να εκτελεί Flash. Αυτό δεν σταματά μόνο με βίντεο. Ο Φωτορεαλιστής περιλαμβάνει πολλές ρυθμίσεις για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας, όπως ξεχωριστές λειτουργίες βίντεο και παιχνιδιών. Ένα παιχνίδι Flash απαιτεί περισσότερη σάρωση για είσοδο από τον χρήστη και ταχύτερη ανανέωση από τον παίκτη, αλλιώς, το παιχνίδι μπορεί να πάρει ασταθές ή laggy.

Ο Φωτορεαλιστής σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο οθόνης για εντολές πληκτρολογίου στην εφαρμογή Flash και να επιλέξετε από διαφορετικά χειριστήρια παιχνιδιών. Περισσότερο "

Puffin Web Browser

Το πρόγραμμα περιήγησης Puffin Web έχει και μια δωρεάν έκδοση (που συνδέεται παραπάνω) και μια πληρωμένη έκδοση, η οποία αφαιρεί τις διαφημίσεις από την δωρεάν έκδοση. Όχι μόνο έχει υποστήριξη για την αναπαραγωγή βίντεο Flash και την εκτέλεση παιχνιδιών Flash, σας δίνει την επιλογή ενός εικονικού τραπεζιού ή εικονικού παιχνιδιού για να ελέγξετε καλύτερα αυτά τα παιχνίδια.

Σε αντίθεση με τον φυλλομετρητή Photon, το Puffin είναι αρκετά καλό πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Είναι γρήγορη και με ισχυρή διασύνδεση χρήστη. Δυστυχώς, η πρόσβαση στους σελιδοδείκτες κρύβεται περίεργα μέσα στο σύστημα μενού, αντί να εμφανίζεται στην οθόνη στην κύρια οθόνη, κάτι που αρκεί για πολλούς χρήστες να τρέξουν πίσω στο Safari. Και αν οι χρήστες χρειάζονται έναν άλλο λόγο για να χρησιμοποιήσουν άλλο πρόγραμμα περιήγησης, θα είναι οι διαφημίσεις, οι οποίες μπορεί να ενοχλούν. Αν και η εύκολη λύση σε αυτό το δίλημμα θα ήταν να αγοράσει την πληρωμένη έκδοση. Περισσότερο "

Cloud Browse

Ενώ τα άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού σε αυτήν τη λίστα λειτουργούν μεταφορτώντας πρώτα το περιεχόμενο ιστού σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή πριν το μεταβιβάσει στο πρόγραμμα περιήγησης, το Cloud Browse χρησιμοποιεί έναν φιλοξενούμενο Firefox. Αυτό κάνει το Cloud Browse εντάξει για προβολή του περιεχομένου Flash, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο για την πραγματική αλληλεπίδραση με αυτό.

Σε μια τιμή 2,99 δολαρίων, αυτή η υπηρεσία απλά δεν προσφέρει αρκετά χαρακτηριστικά για να δικαιολογήσει την πληρωμή της τιμής. Εάν πρέπει να κάνετε πολύ αλληλεπίδραση με το Flash ή θέλετε πραγματικά πρόσβαση σε Flash Games, το Photon Browser παραμένει η καλύτερη επιλογή. Αν θέλετε καλή υποστήριξη Flash και μια καλή εναλλακτική λύση Safari, το Puffin μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημα. Περισσότερο "

Γιατί πρέπει να αποφύγετε άλλα προγράμματα περιήγησης με βάση το Flash

Με τη γρήγορη υιοθέτηση των προτύπων HTML 5, η ανάγκη για Flash σε κινητές συσκευές μειώνεται. Αυτό έχει προκαλέσει την εξαφάνιση κάποιων αρκετά καλών προγραμμάτων περιήγησης ιστού Flash όπως το Skyfire από το κατάστημα εφαρμογών.

Αυτά τα καλά προγράμματα περιήγησης έχουν αντικατασταθεί από εφαρμογές που υποστηρίζουν ότι παρέχουν υποστήριξη Flash και ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες. Ορισμένες από αυτές λειτουργούν έχοντας φιλοξενήσει ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα περιήγησης για να αποθηκεύσετε προσωρινά την ιστοσελίδα για το πρόγραμμα περιήγησης για κινητά.

Επειδή τα προγράμματα περιήγησης ιστού μπορούν μερικές φορές να χειρίζονται ευαίσθητες πληροφορίες, είναι προτιμότερο να διατηρήσετε αυτήν τη λίστα, αν πρέπει να έχετε ένα πρόγραμμα περιήγησης με υποστήριξη Flash.