Τι είναι το Smart Washer και το Smart Dryer;

Δεν υπάρχει λόγος να αποθαρρύνετε την ημέρα πλύσης με την έξυπνη τεχνολογία

Ένα έξυπνο πλυντήριο και στεγνωτήριο είναι ένα σύνολο συσκευών πλυντηρίου που συνδέονται με το έξυπνο οικιακό σας δίκτυο για να βελτιώσετε και να επεκτείνετε τα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα για τον καθαρισμό και την ξήρανση των ρούχων σας. Οι έξυπνες ροδέλες διαφέρουν από τις ψηφιακές ροδέλες και στεγνωτήρια που είναι κοινά στην αγορά σήμερα.

Αυτές οι συσκευές φέρνουν τα οφέλη της έξυπνης οικιακής τεχνολογίας στο δωμάτιο πλυντηρίων σας. Λάβετε ειδοποιήσεις όταν ολοκληρωθούν οι κύκλοι, πραγματοποιήστε λήψη νέων κύκλων πλύσης και στεγνώματος και ελέγξτε τα πλυντήρια σας με το smartphone ή τη φωνή σας.

Τι μπορεί να κάνει ένα έξυπνο πλυντήριο;

Ένα έξυπνο πλυντήριο σας δίνει πιο ακριβή έλεγχο της πλύσης σας από ό, τι μόνο οι ζεστές ή κρύες ρυθμίσεις και μερικούς τύπους κύκλου πλύσης. Ας εξερευνήσουμε τις διαθέσιμες έξυπνες λειτουργίες για πλυντήρια που κάνουν τη λιγότερο αγαπημένη δουλειά του καθενός κάπως πιο εύκολη.

Σημείωση: Όπως συμβαίνει με όλες τις έξυπνες συσκευές, οι λειτουργίες διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και το μοντέλο. Η επισκόπηση καλύπτει τις δυνατότητες των έξυπνων πλυντηρίων σε πολλαπλές μάρκες και μοντέλα.

Τι μπορεί να κάνει ένας έξυπνος στεγνωτήρας;

Ένας έξυπνος στεγνωτήρας είναι ο συνεργάτης του έξυπνου πλυντηρίου και μαζί, οι δύο αυτοί κάνουν την ημέρα πλυντηρίου πιο γρήγορη και πιο εύκολη από ποτέ. Ας περάσουμε από τα βασικά χαρακτηριστικά των έξυπνων στεγνωτηρίων για να δούμε τι ακριβώς μπορεί να κάνει αυτή η συσκευή.

Σημείωση: Όπως συμβαίνει με τις έξυπνες ροδέλες, οι λειτουργίες διαφέρουν ανάλογα με το εμπορικό σήμα και το μοντέλο.

Έξυπνο πλυντήριο και στεγνωτήριο All-in-One

Μερικοί κατασκευαστές έχουν κάνει το επόμενο βήμα στην έξυπνη τεχνολογία πλυντηρίου και στεγνωτηρίου και έχουν συνδυάσει τις σε μία μηχανή που και πλένει και στη συνέχεια στεγνώνει τα ρούχα. Μια μονάδα πλυντηρίου όλα σε ένα θα μπορούσε να είναι ιδανική για μικρότερα σπίτια και διαμερίσματα όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Καθώς οι επιπρόσθετοι κατασκευαστές βγαίνουν με έξυπνες μονάδες πλυντηρίου ρούχων, το κόστος μπορεί να μειωθεί και να γίνει μια πιο προσιτή επιλογή. Οι επιλεγμένες μονάδες στην αγορά κοστίζουν περίπου το ίδιο με ένα σύνολο τόσο ενός έξυπνου πλυντηρίου όσο και ενός ξεχωριστού έξυπνου στεγνωτηρίου.

Κοινές ανησυχίες σχετικά με τα έξυπνα πλυντήρια και τα έξυπνα στεγνωτήρια

Το να αποφασίσετε αν θα χρησιμοποιήσετε την έξυπνη τεχνολογία για την επόμενη αγορά της συσκευής σας μπορεί να είναι σκληρή. Ακολουθούν κάποιες κοινές ανησυχίες σχετικά με τα έξυπνα πλυντήρια και στεγνωτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Είναι ένα έξυπνο πλυντήριο και έξυπνο στεγνωτήριο πολύ ακριβότερο από ένα παραδοσιακό πλυντήριο και στεγνωτήριο;

Παραδόξως, όχι. Φυσικά, το κόστος εξαρτάται από το εμπορικό σήμα και τα μοντέλα που επιλέγετε, αλλά κάθε μονάδα ενός πλυντηρίου και στεγνωτηρίου κυμαίνεται από $ 800 έως $ 2.000, κατά μέσο όρο. Αυτό το εύρος τιμών είναι πολύ παρόμοιο με το μέσο κόστος των παραδοσιακών (όχι έξυπνων) πλυντηρίων μπροστά και των κανονικών στεγνωτηρίων. Η τιμή μπορεί να ποικίλει λίγο περισσότερο στους στεγνωτήρες ανάλογα με το εάν χρειάζεστε αέριο ή ηλεκτρική σύνδεση. Ενώ είναι δυνατόν να πάρουμε πολύ απλές παραδοσιακές πλυντήρια και στεγνωτήρια για μια συμφωνία, οι καταναλωτές επιλέγουν ολοένα και περισσότερο πλυντήρια μπροστά και πιο πλούσιες επιλογές.

Οι επισκευές είναι ακριβότερες για έξυπνες πλυντήρια και στεγνωτήρια;

Για τις περισσότερες τυπικές επισκευές, είναι απίθανο να είναι σημαντικά πιο ακριβά. Όπου πρόσθετο κόστος μπορεί να έχει αντίκτυπο είναι οι επιπλέον αισθητήρες ενσωματωμένοι στις έξυπνες εκδόσεις. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά αυτοδιάγνωσης θα μπορούσαν να σας δώσουν ένα heads-up όταν ένα εξάρτημα φθείρεται και σας επιτρέπει να το επισκευάσετε πριν να σπάσει, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερες ζημιές.