Τι έρχεται μέσα στο κιβώτιο Nintendo 2DS;

Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το τι παίρνετε με το 2DS

Το Nintendo 2DS είναι μια εξειδικευμένη ενσάρκωση του Nintendo 3DS . Αν και το όνομά του μπορεί να δείχνει διαφορετικά, δεν παίζει ξεχωριστή βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Αντ 'αυτού, παίζει όλα τα παιχνίδια του Nintendo 3DS, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών που αγοράζονται στο κατάστημά τους και των παιχνιδιών που έχουν ληφθεί από το Nintendo 3DS eShop

Ωστόσο, το κάνει χωρίς να προσφέρει την επιλογή για τρισδιάστατα γραφικά . Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τρισδιάστατο ρυθμιστικό στο πλάι του συστήματος, σε αντίθεση με το Nintendo 3DS ή το Nintendo 3DS XL. Αν έχετε προβλήματα με τις 3D προβολές ή ανησυχείτε για τις επιπτώσεις του 3D σε εσάς ή στα μάτια του νεαρού σας, το 2DS μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετική επιλογή για εσάς!

Το Nintendo 2DS είναι επίσης φθηνότερο από το Nintendo 3DS ή το 3DS XL ($ 79.99 USD έναντι $ 169.99 USD και $ 199.99 USD) και μπορεί να υπερηφανεύεται για το σχεδιασμό σε δισκίο αντί του παραδοσιακού design clamshell του 3DS.

Εδώ είναι αυτό που έρχεται στο κουτί του Nintendo 2DS:

Η Nintendo προσφέρει επίσης μια προαιρετική θήκη μεταφοράς για το Nintendo 2DS. Αυτή η μαλακή θήκη με φερμουάρ δεν είναι κακή ιδέα για όσους θέλουν να μεταφέρουν φορητές συσκευές σε τσάντες, σακίδια και άλλα περιβάλλοντα που περιέχουν στυλό, πλήκτρα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα που μπορεί να σπάσουν τις ωραίες οθόνες.

Πώς να βρείτε άλλα εξαρτήματα για το 2DS σας

Το κατάστημα Nintendo θα ήταν ένα καλό μέρος για να αναζητήσετε νέα, αυθεντικά αξεσουάρ ή ανταλλακτικά για το Nintendo 2DS εκτός από το ότι δεν πωλούν τα πάντα από την ιστοσελίδα τους.

Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε έναν μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος για το 2DS / 3DS, μπορείτε να πάρετε ένα από το κατάστημα της Nintendo. Ωστόσο, άλλα πράγματα όπως ένας φορτιστής αυτοκινήτου, πωλούνται αλλού. Στην ιστοσελίδα της Nintendo, κάτω από κάθε στοιχείο, μπορείτε να δείτε πού μπορείτε να τα αγοράσετε αν όχι από την ιστοσελίδα της Nintendo.

Amazon, Target και Sears είναι μερικές θέσεις για να πάρετε πολλά 2DS μέρη όπως ακουστικά και περιπτώσεις, αλλά αν ψάχνετε για κάτι που χρησιμοποιείται, το eBay μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Απλά θυμηθείτε ότι η αγορά των χρησιμοποιημένων εξαρτημάτων μπορεί να σημαίνει ότι δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση.