Πώς να αφαιρέσετε Mac Scareware

Διαγράψτε το scareware στο Mac σας με αυτά τα εύκολα βήματα

Mac scareware είναι αρκετά εύκολο να αφαιρεθεί. Παρακάτω είναι μερικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να είστε scareware δωρεάν δίπλα στο χρόνο. Ίσως γνωρίζετε αυτό το scareware ως MacKeeper, το οποίο πιθανότατα θέλετε να καταργήσετε .

Το Scareware είναι λογισμικό που πιθανότατα δεν θέλετε στον υπολογιστή σας. Μπορούν να σας εξαπατήσουν να σκεφτείτε ότι πρέπει να πληρώσετε για κάτι που δεν είναι πραγματικό, όπως να διορθώσετε έναν ψεύτικο ιό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το scareware εδώ .

Πώς να αφαιρέσετε το Scareware σε Mac

  1. Ανοίξτε την Παρακολούθηση δραστηριοτήτων Μπορείτε να το βρείτε σε Εφαρμογές> Βοηθητικά προγράμματα .
  2. Εντοπίστε και επιλέξτε τη διαδικασία που ανήκει στο scareware. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία του Activity Monitor αν γνωρίζετε το όνομα της διαδικασίας, αλλιώς περιηγηθείτε στη λίστα χειροκίνητα μέχρι να την βρείτε.
  3. Αφού επιλεγεί, χρησιμοποιήστε το εικονίδιο "X" στην επάνω αριστερή γωνία του Activity Monitor για να το αναγκάσετε να κλείσει.
  4. Όταν ερωτηθείτε αν είστε βέβαιοι, επιλέξτε " Έξοδος" .
  5. Καταργήστε τη διαδικασία εκκίνησης σύνδεσης (εάν υπάρχει για αυτό το πρόγραμμα), για να βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε παρατεταμένα αρχεία δεν θα προσπαθήσουν να ανοίξουν την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε.
  6. Ανοίξτε το Finder και αναζητήστε το φάκελο scareware που θέλετε να καταργήσετε. Αυτός είναι ο φάκελος που περιέχει τα αρχεία scareware.
  7. Σύρετε το φάκελο και τα αρχεία του απευθείας στο φάκελο Κάδος απορριμάτων. Μπορείτε επίσης να αδειάσετε το κάδο απορριμμάτων.
  8. Οι χρήστες του Safari θα πρέπει να απενεργοποιούν τα "ανοικτά" ασφαλή αρχεία μετά τη λήψη "χαρακτηριστικό . Αυτό θα διασφαλίσει ότι ακόμη και οι τύποι αρχείων που θεωρούνται ασφαλείς δεν θα ανοίξουν αυτόματα.