Τι είναι ένα αρχείο MQ4;

Πώς να ανοίξετε και να μετατρέψετε αρχεία MQ4

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου MQ4 είναι ένα αρχείο πηγαίου κώδικα MQL4. Τα αρχεία MQ4 μπορούν να περιέχουν μεταβλητές και λειτουργίες, καθώς και σχόλια που σχετίζονται με τη γλώσσα προγραμματισμού MetaQuotes Language 4.

Μπορείτε να διαβάσετε πολλά περισσότερα σε αυτή τη μορφή και αρχεία MQ4, στο MQL4.com.

Σημείωση: Αν και μοιάζουν παρόμοια, τα αρχεία MQ4 δεν σχετίζονται καθόλου με αρχεία βίντεο MP4 .

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο MQ4

Τα αρχεία MQ4 μπορούν να ανοίξουν με την πλατφόρμα MetaQuotes MetaTrader. Ωστόσο, επειδή τα αρχεία MQ4 σχετίζονται με την έκδοση 4 του προγράμματος MetaTrader (MT4), πιθανότατα δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε νεότερες εκδόσεις, όπως το MetaTrader 5.

Αντ 'αυτού, πρέπει να εγκαταστήσετε την παλαιότερη έκδοση για να ανοίξετε το αρχείο MQ4. Μπορείτε να κατεβάσετε το MT4 από το FXCM.

Το MetaTrader 4 είναι επίσης διαθέσιμο εδώ για συσκευές iOS και για συσκευές Google Play για συσκευές Android.

Μπορείτε επίσης να ανοίξετε ένα αρχείο MQ4 με το Notepad ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου . Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες του πηγαίου κώδικα, αλλά δεν είναι η καλύτερη μέθοδος προβολής ενός αρχείου MQ4, αφού το πρόγραμμα MetaTrader έχει κατασκευαστεί ειδικά για τη χρήση αυτού του αρχείου και την σωστή εμφάνιση των πληροφοριών του.

Συμβουλή: Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο MQ4 αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία MQ4, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν συγκεκριμένο οδηγό επέκτασης αρχείου για την πραγματοποίηση αυτής της αλλαγής στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο MQ4

Εάν πρέπει να μετατρέψετε το MQ4 σε MQ5 έτσι ώστε το αρχείο να ανοίξει σε μια νεότερη έκδοση του MetaTrader, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον δωρεάν online μετατροπέα MQL. Απλά μεταφορτώστε το αρχείο MQ4 εκεί για να κάνετε τη μετατροπή - δεν χρειάζεται να κατεβάσετε οποιοδήποτε λογισμικό από τότε που μετατρέπει το αρχείο στο διαδίκτυο.

Το MetaTrader 4 μετατρέπει αυτόματα τα αρχεία MQ4 σε EX4 όταν εισάγετε το αρχείο στο φάκελο Indicators . Εάν έχετε ανοίξει το MetaTrader όταν αντιγραφεί το αρχείο σε αυτόν το φάκελο, κλείστε και ανοίξτε ξανά το πρόγραμμα για να δημιουργήσετε το αρχείο EX4.

Μπορείτε να μετατρέψετε το MQ4 σε C # με τον online μετατροπέα MQ4 σε cAlgo. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το αρχείο MQ4 με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπως ένα από τη λίστα με την οποία συνδέσαμε παραπάνω και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί μετατροπής σε αυτόν τον ιστότοπο μετατροπής για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα C #.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου MQ4 και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.