Παρακολουθήστε δωρεάν προγραμματισμό υψηλής ευκρίνειας (HD)

Αγοράστε μια κεραία

Αυτό δεν είναι πολύ ένα μυστικό, έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθήσουμε και να γεμίσει την γάτα πίσω στην τσάντα. Αγοράστε μια κεραία. Αποκτήστε δωρεάν προγράμματα υψηλής ευκρίνειας και ψηφιακής τηλεόρασης. Υπάρχουν ορισμένοι όροι, αλλά πραγματικά, είναι τόσο απλό.

Τι είναι το Catch;

Για να λάβετε δωρεάν ψηφιακά σήματα και σήματα υψηλής ευκρίνειας, πρέπει να πληρούνται όλες οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

  1. Ζείτε σε μια περιοχή που είναι ικανή να λαμβάνει σήματα εκπομπής over-the-air (OTA).
  2. Οι τοπικοί σας σταθμοί εκπομπής (ABC, NBC, FOX, CBS κ.λπ.) μεταδίδουν ψηφιακό σήμα.
  3. Έχετε είτε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας που διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη ψηφιακού (ATSC) ή τηλεόραση HD ready και εξωτερικό δέκτη HD συνδεδεμένο σε αυτό.

Γνωρίζετε τις συνθήκες;

Ακολουθούν ορισμένες γενικές απαντήσεις που βασίζονται σε κάθε κατάσταση που αναφέρεται παραπάνω. Έχουν αριθμηθεί ανάλογα.

  1. Το μεγαλύτερο μέρος του αμερικανικού πληθυσμού θα πρέπει να ζει στην περιοχή ενός πύργου εκπομπής ΟΤΑ. Η εξαίρεση θα είναι κάποιος που ζει σε πολύ αγροτικές περιοχές, όπως μια έρημο ή ένα μέσο μιας οροσειράς. Παρόλο που μπορείτε να ζήσετε μέσα σε ένα πύργο εκπομπής και να μην πάρετε σήμα, όπως εάν ζείτε κοντά σε μεγάλα κτίρια ή έχετε φυσικά αντικείμενα - μεταλλική στέγη, μεγάλα κτίρια, μεγάλους λόφους - εμποδίζοντας το σήμα να φτάσει σε εσάς.
  2. Η ψηφιακή μετάβαση έχει συμβεί έτσι ώστε όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί πλήρους ισχύος να μεταδίδουν ψηφιακά. Δεν υπάρχει πλέον αναλογία από αυτούς τους σταθμούς. Ο βασικός προγραμματισμός χρόνου από τα δίκτυα είναι συνήθως ψηφιακός ή HD, αλλά ο περισσότερος ημερήσιος προγραμματισμός εξακολουθεί να είναι στην παλιά μορφή μη HD.
  3. Θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη την απάντηση σε αυτό. Εάν δεν το κάνετε, δείτε το εγχειρίδιο του κατόχου σας ή καλέστε τον κατασκευαστή και ρωτήστε τα. Αν η τηλεόρασή σας έχει τετράγωνη οθόνη - όχι ορθογώνιο - τότε είναι πιθανό ότι δεν έχετε τηλεόραση ικανή να εμφανίζει ψηφιακό ή HD προγραμματισμό.

Γνωρίζετε τις συνθήκες ... Τώρα τι;

Ήρθε η ώρα για δράση τώρα που ξέρετε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να λαμβάνετε δωρεάν ψηφιακό προγραμματισμό υψηλής ευκρίνειας. Αυτό μπορείτε να κάνετε:

  1. Πηγαίνετε στο www.antennaweb.org για να βρείτε την καλύτερη κεραία για την περιοχή σας. Μπορείτε να πάρετε μια γενικευμένη σύσταση ή συγκεκριμένη για τη διεύθυνσή σας. Αν χρησιμοποιείτε τη διεύθυνσή σας και παρέχετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας τότε θα καταργούσατε τα δύο κουτάκια αν δεν θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Ένωση Ηλεκτρονικών Καταναλωτών (Consumer Electronics Association).
  2. Αφού μάθετε τι είδους κεραία χρειάζεστε, μεταβείτε στο τοπικό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ή ψωνίσετε online και αγοράστε τη μονάδα. Εάν αγοράζετε μια εξωτερική κεραία, μην ξεχάσετε να σχεδιάσετε το επιπλέον καλώδιο που ίσως χρειαστεί να το συνδέσετε στην τηλεόραση.
  3. Μόλις έχετε την κεραία στην κατοικία σας, εγκαταστήστε την. Ίσως χρειαστεί να προγραμματίσετε αυτόματα την τηλεόρασή σας για να έχετε πρόσβαση στους ψηφιακούς σταθμούς. Αν έχετε καλωδιακό ή δορυφορικό δέκτη HD, τότε ίσως μπορέσετε να συνδέσετε την κεραία σας απευθείας στον δέκτη και να λάβετε HD μέσω του δέκτη χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε την πηγή της τηλεόρασης σε μια κεραία.