Γιατί θα χρησιμοποιήσετε το Twitter στο Apple TV

Φέρνει επίσης περιεχόμενο από MLB και NBA

Το Twitter έχει αγκαλιάσει την Apple TV παρέχοντας μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μια ταχέως αναπτυσσόμενη συλλογή ζωντανών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας δράσης του NFL. Η μετατροπή του σε κανάλι ζωντανών εκδηλώσεων γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό γιατί, καθώς σας δείχνει τι συμβαίνει, σας επιτρέπει επίσης να διαβάσετε τη ζωντανή αντίδραση των ανθρώπων σε αυτή τη δράση καθώς λαμβάνει χώρα, προσφέροντας μια επιλεκτική επιλογή Tweets από όλο τον πλανήτη.

Twitter TV

Το σχέδιο Twitter για να γίνει ραδιοτηλεοπτικός φορέας καταγράφηκε για πρώτη φορά από τους The New York Times για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε εικασίες σχετικά με αυτό. Τώρα είναι διαθέσιμη, η εφαρμογή του Twitter έχει απελευθερώσει μια νέα εποχή κοινωνικά συνδεδεμένης τηλεόρασης.

"Το Twitter ήταν πάντα ένα μεγάλο συμπλήρωμα στην τηλεόραση και τώρα οι οπαδοί μπορούν να απολαύσουν ακόμα πιο premium βίντεο", δήλωσε ο CFO της Twitter, Anthony Noto.

Η εταιρεία φτάνει σε πλήθος διαφορετικών συμφωνιών περιεχομένου. Όταν ξεκίνησε άρχισε να προσφέρει παιχνίδια NFL της Πέμπτης νύχτας ποδοσφαίρου μέσω της Apple TV app. Αυτό είναι μεγάλο, καθώς σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις ενέργειες χωρίς να χρειάζεστε συνδρομή συνδρομητικής τηλεόρασης (ή ακόμα και λογαριασμό Twitter).

Περιμένετε περισσότερο

Το Twitter έχει καταλήξει σε παρόμοιες συμφωνίες με το Wimbledon, το MLB, το NBA και το NHL, υποδεικνύοντας ότι ελπίζει να γίνει ένας κορυφαίος διεθνής ραδιοτηλεοπτικός φορέας αθλητικών και αθλητικών αντιδράσεων σε πολλές ψηφιακές πλατφόρμες. Το πρόσθετο περιεχόμενο προέρχεται από τα Pac 12 Networks, τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, το Cheddar και το Bloomberg News. Τα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί από το χρήστη Periscope ολοκληρώνουν το μείγμα.

Πιο πρόσφατα, η εταιρεία μεταδίδει τα προεδρικά εγκαίνια και στο μέλλον σχεδιάζει να παράσχει ένα παράθυρο σε άλλα live events, όπως τα Billboard Music Awards και τα American Music Awards.

Η εταιρεία δημιουργεί επίσης ένα πρωτότυπο περιεχόμενο με τη μορφή αποκλειστικών συνεντεύξεων με διασημότητες που συμμετέχουν σε αυτές τις ζωντανές εκδηλώσεις και θέλει τους χρήστες να συνεισφέρουν μερικές από τις ερωτήσεις που ζητάει.

Το Twitter προσπαθεί να ορίσει τον εαυτό του ένα χώρο στο μέλλον της κοινωνικά συνδεδεμένης καλλωπισμού στην τηλεόραση. Η προσπάθεια αυτή σημαίνει ότι περίπου 313 εκατομμύρια μηνιαίοι χρήστες Twitter μπορούν να προσβλέπουν σε πολύ περισσότερα από την υπηρεσία. Η εταιρεία επέκτεινε το όριο βίντεο για δημοσιεύσεις από τους χρήστες της σε 140 δευτερόλεπτα, από το προηγούμενο όριο των 30 δευτερολέπτων τον Ιούνιο του 2016.

Χρήση της εφαρμογής

Είναι πάντα τόσο εύκολο να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple TV του Twitter - το ξεκινάτε απλά: δεν υπάρχει paywall και δεν χρειάζεται να συνδεθείτε. Οι εκδηλώσεις είναι ξεκάθαρες, λεπτομερείς και ευχάριστες. Η παροχή εμπειρογνωμοσύνης και πρόσθετων πηγών βίντεο προσθέτει επίσης στην εμπειρία.

Παρόλο που είναι τα κύρια σημεία, τα παιχνίδια δεν είναι τα μόνα που προσφέρονται μέσω της εφαρμογής, θα βρείτε επίσης επιλεγμένες επιλογές για το τι συμβαίνει σήμερα στο Twitter μαζί με τα topPeriscopes της ημέρας, το καθένα από τα οποία βρίσκεται στο δικό του τμήμα. Επιλέξτε ένα από αυτά και θα δείτε τη δράση ή θα παρουσιαστεί μια επιλογή κύλισης μερικών από τα καλύτερα Tweets.

Η ενσωμάτωση του Χρονοδιαγράμματος παίρνει λίγο συνηθισμένο όταν παρακολουθεί παιχνίδια.

Καταλαμβάνει περίπου το ένα τρίτο της οθόνης της τηλεόρασης και παρέχει μια επιμελημένη συλλογή αντιδράσεων των ανθρώπων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η οποία μπορεί να είναι λίγο αποσπούν την προσοχή, αλλά είναι κάπως αφοσιωμένη.

Η ενσωμάτωση στην οθόνη Twitter είναι λίγο περιορισμένη καθώς δεν μπορείτε να «αρέσει», να δημοσιεύσετε ή να αντιδράσετε στα Tweets που βλέπετε στην οθόνη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό Twitter στο iPhone σας.

Ανακεφαλαίωση

Το συναίσθημα της σύνδεσης με άλλους ανθρώπους ενώ παρακολουθείτε σημαντικά γεγονότα είναι πολύ δελεαστικό και (νομίζω) η εφαρμογή θα προσελκύσει πολλούς νέους χρήστες στο Twitter ενώ θα είναι πολύ διασκεδαστικό για τους ιδιοκτήτες της Apple TV.

Δεν είναι η μόνη εφαρμογή για σπορ που θα βρείτε για την Apple TV, μακριά από αυτό, αλλά το Twitter παρέχει μια μοναδική συστροφή που θα πρέπει να επωφεληθεί από την κοινωνική φύση των αθλητικών καταναλωτών, με μια επιλογή πρόσθετου περιεχομένου που θα βοηθήσει την Apple TV να γίνει πολύ περισσότερο κοινωνικό εργαλείο.

Θα ήθελα η εταιρεία να συνεχίσει να βελτιώνει το interface - θα ήθελα να είμαι σε θέση να ψάξω Tweets ή ακόμα και να φιλτράρω μερικά σχόλια και κατηγορίες. Επίσης, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Siri για να στείλω ένα Tweet, αν και καταλαβαίνω ότι αυτή η εφαρμογή είναι η προσπάθεια της εταιρείας να αναδημιουργήσει τον εαυτό της ως σπίτι για την κατανάλωση των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθώς και για την κοινή χρήση.

Η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη για Amazon Fire TV και Microsoft Xbox One και θα σας επιτρέψει επίσης να εξερευνήσετε το επιμελημένο περιεχόμενο από το Periscope. Με το 79% περίπου των χρηστών του Twitter που διαμένουν εκτός των ΗΠΑ, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η εφαρμογή διατίθεται διεθνώς στο iOS App Store.