Οι καλύτερες εφαρμογές της Apple TV για τους αθλητικούς ανεμιστήρες

Βασικές εφαρμογές για αθλητικούς τύπους

Είστε αθλητικός ανεμιστήρας; Αν ναι, τότε η Apple TV σας έχει καλύψει με έναν αυξανόμενο πλούτο υπέροχων παραθύρων σε κάθε είδους αθλητική ψυχαγωγία. Ενώ πολλές από αυτές τις εφαρμογές απαιτούν συνδρομή και υπάρχει μια μικρή επικάλυψη όσον αφορά τα σήματα αθλητικών που περιλαμβάνονται, αυτό που ακολουθεί είναι η υποβάθμιση κάποιων από τις καλύτερες διαθέσιμες αθλητικές εφαρμογές που θα βρείτε για την Apple TV σας.

Για ψυχαγωγία πάλης

Η πάλη Divas (Alicia Fox, Natalya, Eva Marie, Naomi και Paige) εκτελούνται κατά τη διάρκεια της ταινίας "WLIVE REVENGE" cREDIT: Getty Images, Foc Kan.

Η λέξη-κλειδί για την πάλη ψυχαγωγίας εδώ και δεκαετίες, η εφαρμογή Apple TV του WWE σάς δίνει πρόσβαση σε όλες τις 12 ετήσιες εκδηλώσεις live pay-per-view, συμπεριλαμβανομένου του WrestleMania. Προσφέρει επίσης πραγματικές εμφανίσεις, πρωτότυπο προγραμματισμό και μια συλλογή video-on-demand, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών WWE, WCW και ECW δείχνει. Απαιτείται συνδρομή. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πιάσε ένα στόχο

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συναρπαστική εφαρμογή MLS Live. Όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε τρέχοντες αγώνες, αλλά παρέχει επίσης ένα εκτεταμένο κατάλογο εκατοντάδων παλαιότερων παιχνιδιών. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ρεπορτάζ και σε βάθος περιεχόμενο που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, ειδήσεις και ειδικά κανάλια club. Κύριος Σύνδεσμος Ποδοσφαίρου.

Στο δρόμο προς την κοπή των καλωδίων

Το FOX Sports Go είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για αθλήματα. Όχι μόνο η διασύνδεση split-screen σας επιτρέπει να παρακολουθείτε έως και τέσσερα παιχνίδια ταυτόχρονα, αλλά σας επιτρέπει επίσης να κάνετε stream από πολλαπλά κανάλια. Τα αθλήματα περιλαμβάνουν το NFL, το MLB, το UFC, το NASCAR, το Big 12 και το Pac-12 Football, το Big East Basketball, το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA και το ποδόσφαιρο του UEFA Champions League. Πρέπει να έχετε συνδρομή μέσω καλωδιακής ή δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης ή συνδρομή σε υπηρεσία τηλεόρασης συνεχούς ροής όπως Sling TV ή Vue. Περισσότερες πληροφορίες .

Θέλετε μπέιζμπολ; Θέλετε MLB

MLB

Οι οπαδοί του μπέιζμπολ αγαπούν την εφαρμογή MLB. Όχι μόνο προσφέρει εκπομπές υψηλής ποιότητας (60 καρέ ανά δευτερόλεπτο) και από τις ομάδες εντός και εκτός έδρας, αλλά μπορεί να το κάνει σε split-screen, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα δύο παιχνίδια. Εάν θέλετε να εστιάσετε σε ένα μόνο παιχνίδι ταυτόχρονα, μπορείτε είτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης είτε σε διαδραστική λειτουργία, στην οποία μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε βαθμολογίες και στατιστικά στοιχεία παίκτη εντός αγώνα. Σύνδεσμος MLB.

Οι φίλοι του μπάσκετ χρειάζονται αυτή την εφαρμογή

Αρκετά φυσικά, το NBA είναι απαραίτητη συνδρομή για τους λάτρεις του μπάσκετ, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να παρακολουθήσουν ζωντανά και αρχειοθετημένα κλασικά παιχνίδια NBA καθώς και ειδικό περιεχόμενο κατά παραγγελία (επιπλέον κόστος). Πέρα από αυτό μπορείτε να ελέγξετε ζωντανά αποτελέσματα για όλα τα παιχνίδια και να πάρετε τα πιο πρόσφατα προγράμματα. Τα βίντεο ανασκόπησης παιχνιδιών και ομαδικών βίντεο διατίθενται επίσης μέσω της εφαρμογής. Σύνδεσμος NBA.

Εκείνοι που έχουν κόψει το καλώδιο

Θα πάρετε πολλές αθλητικές ενέργειες και πολλά περισσότερα από τη Sling TV, η οποία σας παρέχει 25 βασικά κανάλια ενισχυμένα έως και 65 επιπλέον για μηνιαία αμοιβή (μπορείτε ακόμη να πάρετε το HBO και το FOX). Αυτή είναι η εφαρμογή "go-to" για οποιονδήποτε χρήστη της Apple TV για περικοπή καλωδίων, ιδιαίτερα επειδή η συλλογή των καναλιών είναι τόσο εκτεταμένη και η ποιότητα της εικόνας είναι υψηλή. Παρέχετε επίσης έναν σαφή και εκτενή οδηγό καναλιών. Sling τηλεόραση.

Ορισμένοι όπως το Κρίκετ

Κρίκετ pic c / o Paparazzi, www.flickr.com/photos/naparazzi/

Η δωρεάν επίσημη εφαρμογή του ICC World Twenty20 της Ινδίας 2016 για το ICC World σας αγόρασε την πλήρη κάλυψη του τουρνουά, βίντεο, εικόνες, ειδήσεις, στατιστικά στοιχεία και στοιχεία του αγώνα και πολλά άλλα. Με το προσάρτημα πάνω από την εφαρμογή παραμένει μια πλούσια πηγή αρχείου βίντεο από το συμβάν και μια καλή εφαρμογή που έχει εγκατασταθεί εγκαίρως για τους μελλοντικούς αγώνες ICC. Περισσότερες πληροφορίες .

Όλα τα ESPN

ESPN στη Apple TV.

Η εφαρμογή WatchESPN παρέχει αθλητικές ενέργειες 24/7 συνεχούς ροής από όλα τα δίκτυα του τηλεοπτικού σταθμού. Τα αθλήματα περιλαμβάνουν το ποδόσφαιρο, το NBA, το MLB, το PGA Golf και πολλά άλλα. Το μεγαλύτερο όνομα στην αθλητική κάλυψη, προσφέρει ένα βαθύ πλούτο περιεχομένου μέσα από την έξυπνη και οικεία διεπαφή της Apple TV. Το μόνο που λέει είναι ότι πρέπει να έχετε συνδρομή μέσω καλωδίου. Περισσότερες πληροφορίες .

Πού είναι η δέκατη ένατη τρύπα;

Σχεδιασμός των Γαλατιών https://www.flickr.com/photos/galatiansdesign/

Η εφαρμογή PGA Tour παρέχει ζωντανή κάλυψη πάνω από 30 εκδηλώσεις PGA Tour κάθε χρόνο. Για μηνιαία συνδρομή μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά παιχνίδια, να αποκτήσετε πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο και να απολαύσετε συναυλίες τουρνουά. Ο βαθύς πλούτος του περιεχομένου του γκολφ είναι πλήρως αναζητήσιμος χρησιμοποιώντας τη γνωστή διεπαφή της Apple TV. Περισσότερες πληροφορίες .

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο

Οι τελευταίες ιστορίες, τα νέα και τα σχόλια των εμπιστευτικών παράλληλα με την πρόσβαση σε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια 256 της σεζόν που μπορείτε να παρακολουθήσετε τόσο ζωντανά όσο και κατά παραγγελία μέσα από την εφαρμογή NFL στην Apple TV. Η εφαρμογή παρέχει επίσης τις καλύτερες στιγμές των μεγάλων αγώνων, όπως οι αγώνες Super Bowl. Οι οπαδοί των Στατιστικών μπορούν να διερευνήσουν τους πίνακες αποτελεσμάτων και το σε βάθος βίντεο της ομάδας. Ιστοσελίδα NFL.

Η μεγάλη δέσμη αθλημάτων

Ίσως το μεγαλύτερο hitter των διαθέσιμων αθλητικών εφαρμογών, η NBC Sports παρέχει πρόσβαση σε πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων όλο το χρόνο. Θα μπορείτε να συμπληρώσετε το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο, το χόκεϊ, το γκολφ, το τένις, το άλογο και το μοτοσικλέτα και περισσότερες μορφές αθλητικής ψυχαγωγίας σε αυτήν την εφαρμογή. Το μόνο πράγμα που εμποδίζει την πλήρη απόλαυση εδώ είναι η ανάγκη να έχετε συνδρομητική καλωδιακή ή δορυφορική πρόσβαση σε όλο αυτό το περιεχόμενο. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Για τα αθλήματα επαφής

Εάν σας αρέσουν τα αθλήματα επαφής, μπορείτε επίσης να θελήσετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτή την εφαρμογή που σας δίνει πολεμικές τέχνες, πυγμαχία, kickboxing, επαγγελματική πάλη, ειδήσεις, ανάλυση και περιεχόμενο ντοκιμαντέρ. Είναι δίκτυα 24 ωρών, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αθλήματα επαφής από όλο τον κόσμο. Παίρνετε επίσης πρόσβαση κατά παραγγελία σε αγώνες πάλης TNA. Σύνδεσμος δικτύου καταπολέμησης.

Ψυχαγωγία για τον λαό

Η σύνδεση μεταξύ αθλητικής κάλυψης και καλωδιακών διαύλων διαρκεί βαθιά και η Apple και άλλοι έχουν αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις ξεκλειδώνοντας αυτό το παζλ. Παρά τα εμπόδια αυτά, η σταθερή εισαγωγή εφαρμογών όπως αυτές για τους χρήστες της Apple TV σημαίνει ότι η κατάσταση αλλάζει και είναι μόνο θέμα χρόνου πριν να μπορέσετε να επιλέξετε και να επιλέξετε τα αθλήματα - και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης - που θέλετε να παρακολουθήσετε, χωρίς συνδέονται με έναν καλωδιακό ή δορυφορικό πάροχο.