Οι 12 καλύτερες εφαρμογές ARKit για το iOS 11

Η Αυξημένη Πραγματικότητα είναι ένα από τα πιο cool και ενδεχομένως πιο μεταβαλλόμενα σε παγκόσμιο επίπεδο χαρακτηριστικά του iOS 11. Ο συνδυασμός πραγματικών εικόνων με διαδραστικά δεδομένα, εργαλεία και παιχνίδια θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα smartphones μας και κάνουμε κάθε είδους καθήκοντα. Τα χαρακτηριστικά Augmented Reality του iPhone βασίζονται σε ένα πλαίσιο τεχνολογίας Apple που ονομάζεται ARKit.

Ενώ η Αυξημένη Πραγματικότητα είναι σχετικά νέα, υπάρχουν πολλές δροσερές εφαρμογές AR που μπορείτε να δοκιμάσετε. Εδώ είναι οι επιλογές μας για 12 από τις καλύτερες εφαρμογές ARKit για iOS 11 (με αλφαβητική σειρά).

01 από 12

AR MeasureKit

iPhone screenshot

Ποιος χρειάζεται ένα παραδοσιακό μέτρο ταινιών - και την ευκαιρία να πάρει το χτύπημα στο χέρι, όταν σπάσει πίσω-όταν έχετε το ομαλό, λαμπερό iPhone σας και την εφαρμογή AR MeasureKit;

Η εφαρμογή χαρτών χώρων, όπως είναι τα δωμάτια στο σπίτι σας, και στη συνέχεια σας επιτρέπει να σχεδιάσετε γραμμές μεταξύ αντικειμένων για να πάρετε μια ανάγνωση σχετικά με την απόσταση μεταξύ τους. Χρησιμοποιήστε το για να σχεδιάσετε κουβέρτες, να κρεμάσετε πράγματα στον τοίχο ή να οργανώσετε ένα δωμάτιο.

Κατηγορία: Σπίτι
Τιμή: Δωρεάν
Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι Περισσότερα »

02 από 12

Συμπεριφορά AR!

iPhone screenshot

Μια σημαντική αναβάθμιση στο μοντέλο τραίνο που συνδέεται με το πίσω μέρος μιας παλιάς πόρτας. Πετάξτε ένα τρένο πάνω σε σχεδόν οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια και ξεκινήστε το chugging μαζί με την συμπεριφορά AR! Ελέγξτε πού πηγαίνουν τα τρένα, αλλάξτε τα κομμάτια για να αποφύγετε τις συγκρούσεις και βοηθήστε τους επιβάτες να φτάσουν στους προορισμούς τους σε όλη την Παλιά Δύση.

Οι έλεγχοι είναι απλοί. απλά πατήστε μια αμαξοστοιχία για να την ξεκινήσετε ή να την σταματήσετε, πατήστε ένα κομμάτι για να το αλλάξετε Το περιβάλλον και τα κομμάτια χτίζουν τον εαυτό σας καθώς προχωράτε μέσα από το παιχνίδι, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στο τρένο. Οι λειτουργίες AR εμφανίζονται εξαιρετικά αποτελεσματικές όταν μετακινείτε τα περιβάλλοντα.

Κατηγορία: Παιχνίδι
Τιμή: 3,99 €
Αγορές εντός εφαρμογής: Δεν υπάρχουν περισσότερα »

03 από 12

Πρακτική του Χορού

iPhone screenshot

Χορεύστε με το iPhone σας ως το μοναδικό σας συνεργάτη χρησιμοποιώντας την Dance Reality. Αυτή η εφαρμογή προβάλλει τα βήματα που απαιτούνται για διάφορους χορούς στο πάτωμα μπροστά σας, επιτρέποντάς σας απλά να μπείτε στα αποτυπώματα και να μάθετε.

Υπάρχουν διάφορες χρήσιμες επιλογές, όπως ο έλεγχος της ταχύτητας των βημάτων, ένας εκφωνητής για να τους μετρήσει, η επιλογή να είναι ο χορευτής ή ο οπαδός και πολλαπλά μουσικά στυλ. Οι αγορές εντός της εφαρμογής ξεκλειδώνουν τα μαθήματα για πιο προηγμένους χορούς.

Κατηγορία: Διασκέδαση
Τιμή: Δωρεάν
Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι Περισσότερα »

04 από 12

Χρώμα μαλλιών

iPhone screenshot

Ο πειραματισμός με ένα νέο χρώμα μαλλιών είναι διασκεδαστικό - εκτός αν μισείτε τη δουλειά βαφής. Στη συνέχεια, έχετε κολλήσει με κάτι που δεν σας αρέσει για αρκετό καιρό. Αποφύγετε τις παγίδες ενός κακώς σχεδιασμένου ταξιδιού στο σαλόνι με χρώμα μαλλιών.

Αυτή η εφαρμογή σάς δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας και στη συνέχεια να εφαρμόσετε διαφορετικά χρώματα στα μαλλιά σας (ή γενειάδα!) Για να πάρετε μια αίσθηση του τρόπου εμφάνισης με διαφορετικές επιλογές βαφής. Μπορείτε ακόμη να δείτε τις αλλαγές που εφαρμόζονται σε ζωντανό βίντεο. Οι αγορές εντός της εφαρμογής ξεκλειδώνουν πρόσθετα χρώματα μαλλιών.

Κατηγορία: Μόδα
Τιμή: Δωρεάν
Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι Περισσότερα »

05 από 12

Holo

iPhone screenshot

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα για το AR είναι το πώς σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ξενιές σκηνές που φαίνονται πραγματικές. Holo είναι μεγάλη γι 'αυτό.

Με αυτή την εφαρμογή, ρίξτε ρεαλιστικά τρισδιάστατα μοντέλα μουσικών, ζώων, αθλητών, διασημοτήτων και χαρακτήρων σε πραγματικές σκηνές. Θέλετε μια τίγρη στο σαλόνι σας; Μπορείς να το έχεις. Σταθείτε δίπλα στον Jon Hamm; Μπορεί να γίνει. Έχει κανείς τον skateboarder Nyjah Houston να κάνει μια φωτογραφία; Holo το κάνει.

Μετρήστε τα μοντέλα και περπατήστε γύρω από αυτά για διαφορετικές γωνίες. Αποτυπώστε φωτογραφίες και βίντεο για να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Κατηγορία: Διασκέδαση
Τιμή: Δωρεάν
Αγορές εντός εφαρμογής: Δεν υπάρχουν περισσότερα »

06 από 12

Ikea Place

iPhone screenshot

Το πιο δύσκολο πράγμα για την αγορά επίπλων είναι η απεικόνιση του πώς ένα κομμάτι ταιριάζει στο σπίτι σας. Η θέση του ΙΚΕΑ σάς βοηθά να αποκτήσετε τις εικασίες από τη διακόσμηση του σπιτιού, αποθέτοντας τρισδιάστατα μοντέλα των προϊόντων της IKEA σε εικόνες των δωματίων σας.

Σάρωση ενός δωματίου ώστε η εφαρμογή να κατανοεί τι είναι μέσα της. Στη συνέχεια περιηγηθείτε στον κατάλογο IKEA εντός εφαρμογής για να βρείτε τα έπιπλα που σας ενδιαφέρουν. Επιλέξτε το στοιχείο και εμφανίζεται στο δωμάτιό σας, όπου μπορείτε να το μετακινήσετε, να το βάλετε στο προσκήνιο ή στο παρασκήνιο και να τραβήξετε φωτογραφίες με τα αποτελέσματα.

Με τον καιρό στο showroom αυτή η εφαρμογή σάς σώζει, θα έχετε ακόμα περισσότερο χρόνο να φάτε κεφτέδες στο εστιατόριο IKEA.

Κατηγορία: Σπίτι
Τιμή: Δωρεάν
Αγορές εντός εφαρμογής: Δεν υπάρχουν περισσότερα »

07 από 12

inkHunter

iPhone screenshot

Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να δοκιμάσετε προτού να αγοράσετε, είναι κάτι που δεν είναι εύκολα αναιρείται σαν ένα τατουάζ. Κανονικά, είναι δύσκολο να πει εάν ένα τατουάζ θα φανεί καλό μέχρι να είναι ήδη στο σώμα σας, αλλά ο συνδυασμός ή το ARKit και το inkHunter αλλάζουν αυτό.

Απλά σχεδιάστε ένα βασικό πρόσωπο χαμόγελο στο σώμα σας για την εφαρμογή να αγκυροβολήσει και στη συνέχεια να προβάλλει μια βιβλιοθήκη των τατουάζ που περιλαμβάνονται, και τα δικά σας σκίτσα ή φωτογραφίες, επάνω σε αυτό. Μοιραστείτε τα αποτελέσματα και παίρνετε και τους φίλους σας και την οικογένεια σας.

Κατηγορία: Μόδα
Τιμή: Δωρεάν
Αγορές εντός εφαρμογής: Δεν υπάρχουν περισσότερα »

08 από 12

Οι Μηχανές

iPhone screenshot

Εάν είστε τόσο τρελός για παιχνίδια άμυνας πύργος όπως είμαι, θα πρέπει να δοκιμάσετε τα μηχανήματα αμέσως. Ακόμα καλύτερα, οι Μηχανές παρέχουν και παιχνίδια με πρόσωπο με πρόσωπο για πολλούς παίκτες τόσο αυτοπροσώπως όσο και μέσω του διαδικτύου.

Όπως συμβαίνει με πολλά παιχνίδια αυτού του τύπου, θα τοποθετήσετε όπλα στο πεδίο της μάχης και θα τα χρησιμοποιήσετε για να επιτεθείτε στους εχθρούς και στις βάσεις τους. Ένα από τα δροσερά ερεθίσματα εδώ είναι ότι η μετακίνηση του iPhone σας κινεί έναν στόχο εντός του παιχνιδιού που καθορίζει το πού προορίζονται οι επιθέσεις σας.

Κατηγορία: Παιχνίδι
Τιμή: 4,99 €
Αγορές εντός εφαρμογής: Δεν υπάρχουν περισσότερα »

09 από 12

NBA AR

iPhone screenshot

Δεν χρειάζεστε γήπεδο μπάσκετ για να σηκώσετε μερικές βολές με το NBA AR στο τηλέφωνό σας. Επιλέξτε την αγαπημένη σας ομάδα για να πάρετε το λογότυπό σας στο γήπεδο σας, να επιλέξετε μια θέση για το παιχνίδι σας και στη συνέχεια να εμφανιστεί ένα στεφάνι μπροστά σας.

Εργάζεστε σε ένα ρολόι πυροβολισμού 24 δευτερολέπτων, αλλάζοντας το iPhone σας παίρνει το σουτ σας και μπορείτε να πάτε πίσω για τρεις δείκτες. Μερικά ωραία μπόνους περιλαμβάνουν την ενεργοποίηση του ήχου για να ακούσετε τις αντιδράσεις των πλήκτρων και τους πίνακες κορυφαίων του Game Center.

Κατηγορία: Παιχνίδι
Τιμή: Δωρεάν
Αγορές εντός εφαρμογής: Δεν υπάρχουν περισσότερα »

10 από 12

Stack AR

iPhone screenshot

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στοίβαξης μπλοκ που θα σας δώσει μια καλή αίσθηση του πώς το AR κάνει ακόμα και απλά παιχνίδια λίγο πιο δροσερό.

Επιλέξτε μια επίπεδη επιφάνεια για να παίξετε και στη συνέχεια μπλοκάρουν να αρχίσουν να πετούν επάνω σε αυτό. Αγγίξτε ένα μπλοκ καθώς καλύπτει το παρακάτω για να το στοιβάζετε. Προσέξτε, ωστόσο, εάν η τοποθέτηση δεν είναι ακριβής, ένα μέρος του κορυφαίου μπλοκ είναι αποκομμένο, αφήνοντας σας μικρότερο στόχο για το επόμενο μπλοκ. Επαναλάβετε τη διαδικασία έως ότου έχετε έναν πύργο από πολύ λεπτό μπλοκ. Μια αγορά εντός εφαρμογής καταργεί τις διαφημίσεις.

Κατηγορία: Παιχνίδι
Τιμή: Δωρεάν
Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι Περισσότερα »

11 από 12

Θωμάς & Φίλοι Μίνης

iPhone screenshot

Οι φίλοι του Thomas the Tank Engine και οι φίλοι του μπορούν να χτίσουν τα δικά τους κομμάτια, να προσθέσουν χαρακτήρες και στη συνέχεια να βάλουν τα κομμάτια στον πραγματικό κόσμο χρησιμοποιώντας Thomas & Friends Minis.

Θα βρείτε αγαπημένους χαρακτήρες από τον Τόμα εδώ και ο εξαιρετικά έξαλλος βρετανός αφηγητής κάνει το παιχνίδι πολύ διασκεδαστικό. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα κομμάτια σας σε εντελώς εικονικά περιβάλλοντα ή να τα τοποθετήσετε στον πραγματικό κόσμο ενεργοποιώντας τις λειτουργίες AR.

Κατηγορία: Παιδιά
Τιμή: Δωρεάν
Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι Περισσότερα »

12 από 12

Η Περίπατος Νεκρός Συνάντηση

iPhone screenshot

Θέλετε να ζήσετε τον κόσμο της επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής The Walking Dead χωρίς να διακινδυνεύσετε ένα δάγκωμα ζόμπι; Το Walking Dead Encounter είναι ο τρόπος για να το κάνετε.

Τοποθετήστε τους περιπατητές στο σπίτι σας ή σε άλλα περιβάλλοντα και, στη συνέχεια, κλιμαχίστε και περιστρέψτε τους για το σωστό τρόμο. Η εφαρμογή έρχεται με μερικά zombies για να ξεκινήσει. Προσθέστε περισσότερα με σάρωση προϊόντων Mountain Dew (η σόδα χορηγεί την εφαρμογή) ή ενώ παρακολουθείτε την εκπομπή. Καταγράψτε τις συναντήσεις σας με τα ζόμπι ως φωτογραφίες και βίντεο που μπορούν να μοιραστούν.

Κατηγορία: Διασκέδαση
Τιμή: Δωρεάν
Αγορές εντός εφαρμογής: Δεν υπάρχουν περισσότερα »