Προδιαγραφές για τις ρυθμίσεις SMTP AOL Mail

Οι ρυθμίσεις εξερχόμενης αλληλογραφίας SMTP είναι οι ίδιες για τα πρωτόκολλα IMAP και POP3

Η AOL συνιστά έντονα στους χρήστες της να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο μέσω του mail.aol.com ή της εφαρμογής AOL σε κινητές συσκευές για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, η εταιρεία αναγνωρίζει ότι ορισμένοι χρήστες προτιμούν να έχουν πρόσβαση στα μηνύματά τους μέσω ενός προγράμματος. Αν επιλέξετε να στείλετε και να λάβετε AOL Mail μέσω άλλου προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Microsoft Outlook, το Windows 10 Mail, το Mozilla Thunderbird ή το Apple Mail, εισάγετε τις γενικές οδηγίες διαμόρφωσης για το AOL Mail σε αυτά τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η σωστή ρύθμιση SMTP είναι κρίσιμη για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτές και άλλες υπηρεσίες τρίτου μέρους, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε POP3 ή IMAP.

AOL Διαμόρφωση εξερχόμενης αλληλογραφίας

Αν και η AOL συνιστά τη χρήση του πρωτοκόλλου IMAP, υποστηρίζεται επίσης το POP3. Οι ρυθμίσεις SMTP είναι οι ίδιες και για τα δύο πρωτόκολλα για την εξερχόμενη αλληλογραφία, αν και διαφέρουν για την εισερχόμενη αλληλογραφία. Οι ρυθμίσεις εξερχόμενων διακομιστών SMTP της AOL Mail για την αποστολή μηνυμάτων μέσω του AOL Mail από οποιοδήποτε πρόγραμμα ή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι:

Εισερχόμενη διαμόρφωση αλληλογραφίας

Φυσικά, πριν απαντήσετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, πρέπει να το λάβετε. Για να κάνετε λήψη μηνυμάτων από το λογαριασμό σας AOL Mail στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εισάγετε τη ρύθμιση διακομιστή για την εισερχόμενη αλληλογραφία. Αυτή η ρύθμιση διαφέρει ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε πρωτόκολλο IMAP ή POP3. Οι υπόλοιπες πληροφορίες είναι οι ίδιες με αυτές που δίνονται για τη διαμόρφωση του εξερχόμενου ταχυδρομείου.

Κάτι εκτός χρήσης άλλων εφαρμογών αλληλογραφίας για την αλληλογραφία AOL

Ορισμένες από τις λειτουργίες του AOL Mail δεν είναι διαθέσιμες σε εσάς όταν αποκτάτε πρόσβαση στα μηνύματά σας από διαφορετική εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι λειτουργίες που επηρεάζονται από ορισμένους διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνουν: