Διατηρείτε ένα ημερολόγιο ημερήσιου και παρακολουθήστε στόχους με το Evernote

Ακολουθούν μερικές ιδέες για τη δημοσιοποίηση με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην Evernote . Πολλοί ειδικοί στην παραγωγικότητα αποκομίζουν τα πλεονεκτήματα της διατήρησης ενός ακαδημαϊκού, επαγγελματικού ή προσωπικού περιοδικού. Αυτή η μικρή συνήθεια μπορεί να σας κρατήσει επικεντρωμένους στους στόχους σας επιτρέποντας ταυτόχρονα να εργάζεστε μέσα από απογοητεύσεις ή προβλήματα. Μπορεί επίσης να σας δείξει πόση πρόοδος έχετε κάνει.

01 από 02

Παρακολουθήστε Εκπαιδευτική, Επιχειρηματική ή Προσωπική Πρόοδο με Εφαρμογές Ημερολογίου για το Evernote

Wonderful Days App για iPhone και Evernote. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση του Evernote και του συνεργάτη

Η παρακολούθηση των στόχων σας μπορεί να περιλαμβάνει μόνο έλεγχο με το ημερολόγιό σας καθημερινά ή εβδομαδιαία ή μπορεί να θέλετε μια πιο ολοκληρωμένη στρατηγική, όπως περιγράφεται παρακάτω.

Προσέγγιση 10 βημάτων για τη ρύθμιση και την παρακολούθηση στόχων

Το Evernote τρέχει ένα blog με πόρους που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Για παράδειγμα, δείτε αυτό τον κατάλογο με 10 Συμβουλές Παραγωγικότητας σχετικά με τον καθορισμό στόχων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καθένα, παρακαλούμε επισκεφθείτε το άρθρο, το οποίο επεκτείνεται σε κάθε ένα από τα παρακάτω βήματα.

1. Γράψτε σαφώς

2. Κοινή χρήση στόχων (δημιουργώντας μια κοινόχρηστη σημείωση που μπορούν να δουν ή να επεξεργαστούν)

3. Ψηφιακή έμπνευση (χρησιμοποιώντας το Web Clipper της Evernote για την εύκολη αποθήκευση των αναζητήσεων στο Διαδίκτυο)

4. Καθημερινοί στόχοι (με τη χρήση του Evernote σε όλες τις συσκευές, μπορείτε να επισκεφθείτε τους στόχους σας σε όλη την καθημερινή σας μέρα, όταν είναι βολικό για εσάς)

5. Μηνιαία επισκόπηση

6. Καταγραφή εργασιών (χρησιμοποιώντας λίστες ελέγχου με πλαίσια ελέγχου και συναγερμοί υπενθύμισης)

7. Όταν αποτυγχάνουν οι κεραυνοί, καταγράψτε το (και πάλι, χρησιμοποιώντας το Evernote σε όλες τις συσκευές σας, αντί να στηρίξετε τη μνήμη σας)

8. Αυξήστε την εστίαση (με την επισήμανση συγκεκριμένων στοιχείων προτεραιότητας ή σημειώσεων με "Focus" ή κάτι παρόμοιο, το οποίο σας επιτρέπει να τα βρείτε ακόμη και αν βρίσκονται σε διαφορετικά σημειωματάρια)

9. Ο κατάλογος που έχετε κάνει (με την επισήμανση των τελικών αντικειμένων σας με μια ετικέτα "Έγινε" αντί να χρησιμοποιήσετε το σύστημα λίστας ελέγχου, αν νομίζετε ότι μπορεί να θέλετε να αναζητήσετε ολοκληρωμένα στοιχεία αργότερα)

10. Πάρτε χρόνο για να προβληματιστούν

Όποια και αν είναι οι στρατηγικές στόχων σας, το σημαντικό είναι να προσαρμόσετε τη χρήση του Evernote σε κάτι που έχει νόημα για εσάς.

02 του 02

Χρησιμοποιήστε εφαρμογές καταγραφής τρίτων με το Evernote

Επιπλέον, μερικές φορές μερικές επιπλέον καμπάνες και σφυρίχτρες μπορεί να πάει πολύ μακριά. Τα παρακάτω εργαλεία τρίτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με το Evernote:

Χρησιμοποιήστε ένα πρότυπο ημερολογίου KustomNote

Οι χρήστες της Evernote γνωρίζουν ήδη τη δημιουργία των δικών σας σημειώσεων προτύπου, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για νέες σημειώσεις. Αυτό απλά έρχεται κάτω για να διατηρήσει ένα άδειο κέλυφος έγγραφο, αντί να το συμπληρώσετε με τις αλλαγές σας για το σημείωμα στο χέρι. Προφανώς, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάποια προσπάθεια μορφοποίησης της σημείωσης προτύπου σας.

Ως εκ τούτου, μπορεί να ενδιαφέρεστε και για λύσεις έτοιμες για τρίτους, για να γίνουν περισσότερα. Για παράδειγμα, η δημοφιλής τοποθεσία KustomNote προσφέρει πρότυπα σημείων ημερολογίου και πολλά άλλα για το Evernote.