Θα μπορούσε το Facebook στην εργασία να αλλάξει τον τρόπο χρήσης του Microsoft Office;

Αυτό το ξεχωριστό περιβάλλον συνεργασίας λαμβάνει τα Office 365, Outlook και Skype

Το Facebook at Work ανταγωνίζεται άλλα εργαλεία συνεργασίας που μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη για επιχειρήσεις, οργανισμούς και επιχειρήσεις - συμπεριλαμβανομένου του Office 365 που έχει ενσωματωθεί στο σύννεφο.

Έτσι πώς μπορεί το Facebook at Work να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο κάνετε τα πράγματα, από τη δημιουργία και την κοινή χρήση εγγράφων για τη συνεργασία με την ομάδα σας;

Πώς διαφέρει από τον Ιδιωτικό σας λογαριασμό

Το Facebook at Work δεν είναι μόνο ο ιδιωτικός λογαριασμός σας στο Facebook που χρησιμοποιείται σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Το Facebook at Work είναι ένα ξεχωριστό εργαλείο, αν και μπορεί να ενσωματωθεί με την υπάρχουσα επιχειρηματική σας σελίδα ή άλλα online προφίλ. Αυτό είναι ένα είδος δικτύου μόνο για τον οργανισμό σας.

Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι ήδη γνωρίζουν το Facebook και πώς να το χρησιμοποιήσουν.

Αλλά ενώ μοιάζει με τον ιδιωτικό λογαριασμό που πιθανόν χρησιμοποιείτε, το Facebook at Work έχει διαφορές. Για παράδειγμα, μπορείτε να ακολουθήσετε άτομα χωρίς την άδειά τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απορρίψετε ένα αίτημα επαφής από κάποιον εντός του οργανισμού σας. Οι "φίλοι" δεν είναι κάτι όταν πρόκειται για αυτή την έκδοση του Facebook.

Τι σημαίνει Facebook στο χώρο εργασίας για το λογισμικό του γραφείου σας

Ανάλογα με το αν αγαπάτε ή αποθαρρύνετε την επιρροή του Facebook στη σύγχρονη κουλτούρα, το Facebook at Work μπορεί να αισθάνεται ότι τα κοινωνικά μέσα δεν εισβάλλουν μόνο στην προσωπική σας ζωή αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή!

Θέτει επίσης ένα σημαντικό ζήτημα για τους ηγέτες της τεχνολογίας των πληροφοριών και τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Πώς θα επηρεάσει ένα εργαλείο όπως το Facebook at Work τα άλλα σας εργαλεία παραγωγικότητας, συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Office;

Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι το Microsoft Outlook και το Microsoft Skype είναι οι κύριες εφαρμογές που ανταγωνίζεται αυτή η έκδοση του Facebook.

Το Facebook at Work αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση της επικοινωνίας και της συνεργασίας και δεν παρέχει εφαρμογές όπως το Word, το Excel και το PowerPoint για τη σύνταξη εγγράφων. Μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των προσπαθειών συνεργασίας για τη συνεργασία σας σε πραγματικό χρόνο στο Microsoft Word 2016 , για παράδειγμα.

Το Office 365 είναι ένας άλλος τομέας που θα μπορούσε να επηρεαστεί από τη δυνητική δημοτικότητα του Facebook στο χώρο εργασίας. Ως περιβάλλον cloud της Microsoft, το Office 365 περιλαμβάνει όχι μόνο τις εφαρμογές Office για desktop, cloud ή mobile, αλλά και ειδικά εργαλεία σχεδιασμού έργων, εργαλεία συνεργασίας όπως Office Graph και Office Delve, αποκλειστικά εργαλεία δημιουργίας εγγράφων όπως Morph και Designer για PowerPoint και πολλά άλλα.

Τι να περιμένετε από την εμπειρία: Τα στοιχεία

Αλλά τι είδους πληροφορίες συνεπάγεται το Facebook στο χώρο εργασίας;

Όπως και οι ιδιωτικοί λογαριασμοί Facebook, το Facebook at Work σάς βοηθά να οργανώσετε και να προσαρμόσετε θέματα, ιδέες, χρονοδιαγράμματα και πολλά άλλα. Επίσης, όπως και ο λογαριασμός στο Facebook που πιθανώς χρησιμοποιείτε ήδη, δεν είναι όλα επιμελημένα ή οργανωμένα ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε. Η εμπειρία θα εξελιχθεί καθώς η υπηρεσία κερδίζει περισσότερη ανάπτυξη, αλλά εδώ υπάρχει μια επισκόπηση.

Τέσσερις τύποι πληροφοριών περιλαμβάνουν το Facebook at Work: μηνύματα, newsfeeds, προφίλ και ομάδες (ανοιχτά, μυστικά και κλειστά).

Ας δούμε κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες:

Αυτές οι πληροφορίες λειτουργούν στο προφίλ ενός ατόμου για να αυξήσουν την επικοινωνία σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Πώς να δοκιμάσετε το Facebook στο χώρο εργασίας

Από τον Μάρτιο του 2016, το Facebook at Work είναι διαθέσιμο μόνο σε αρκετές εκατοντάδες επιλεγμένες εταιρείες. Ωστόσο, μπορείτε να μοιραστείτε το ενδιαφέρον σας εδώ.