Προβλήματα και λύσεις συζήτησης στο Facebook

Πώς να Αντιμετωπίστε τα Προβλήματα Chat στο Facebook

Η συνομιλία στο Facebook είναι ένας εξαιρετικά βολικός τρόπος επικοινωνίας με τους φίλους σας. Είτε είστε νέος χρήστης στο chat στο Facebook είτε όχι, μπορείτε να έχετε μερικές φορές κάποια προβλήματα με την εμπειρία της συνομιλίας σας. Ακολουθεί μια σύνοψη κοινών προβλημάτων συνομιλίας που αναφέρουν οι χρήστες του Facebook μαζί με πιθανές λύσεις. Αν το πρόβλημα και η λύση σας δεν αναφέρονται εδώ, επικοινωνήστε με το Facebook κάνοντας κλικ στο μπλε ερωτηματικό στην επάνω δεξιά γωνία μιας σελίδας στο Facebook, επιλέξτε Report a Problem (Αναφορά προβλήματος) και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Ανεπιθύμητη επαφή από συγκεκριμένους χρήστες Chat στο Facebook

Οι συγκεκριμένοι χρήστες δημιουργούν προβλήματα για εσάς στο Facebook Chat; Αποκλεισμός μεμονωμένων χρηστών, επιτρέποντας σε άλλους να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα συνομιλίας από εσάς δημιουργώντας μια λίστα αποκλεισμού στο Chat στο Facebook. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Επιλογές στην πλευρική γραμμή της συνομιλίας και επιλέξτε Σύνθετες ρυθμίσεις . Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής δίπλα στην επιλογή Απενεργοποίηση συνομιλίας μόνο για ορισμένες επαφές και εισαγάγετε τα ονόματα των ατόμων που θέλετε να μπλοκάρει στο παρεχόμενο πεδίο. Τα άτομα που αποκλείσατε δεν θα μπορούν να δουν ότι είστε συνδεδεμένοι και δεν θα μπορέσετε να σας στείλουμε μηνύματα συνομιλίας.

Έχοντας ένα πρόβλημα με την κάμερά σας

Ένα από τα λιγότερο γνωστά χαρακτηριστικά του Facebook Chat είναι η δυνατότητα κλήσης βίντεο. Αν έχετε πρόβλημα με την κάμερα του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας:

Έχοντας πρόβλημα με τον ήχο κλήσης βίντεο

Κανείς δεν είναι διαθέσιμος για συνομιλία στο chat στο Facebook

Εάν όλα τα ονόματα στην πλαϊνή γραμμή του chat στο Facebook είναι γκρίζα, η συνομιλία είναι απενεργοποιημένη. Ενεργοποιήστε το ξανά κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Επιλογές και επιλέγοντας Ενεργοποίηση συνομιλίας . Εάν τα ονόματα δεν είναι γκρίζα και δεν υπάρχουν πράσινες ενδείξεις δίπλα στα ονόματα των ανθρώπων που να δείχνουν τη διαθεσιμότητα τους για συνομιλία, απλά δεν είναι συνδεδεμένοι τώρα. Δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Δεν είναι δυνατή η απενεργοποίηση των ήχων συζήτησης στο Facebook

Επιλέξτε την καρτέλα Επιλογές στην πλευρική γραμμή του Chat στο Facebook και κάντε κλικ στο Ήχοι συνομιλίας για να τις απενεργοποιήσετε

Δεν είναι δυνατό να κλείσετε το παράθυρο συνομιλίας στο Facebook

Εάν η πλευρική γραμμή του chat στο Facebook εμφανίζεται κολλημένη στην ανοικτή θέση, επιλέξτε την καρτέλα Επιλογές στον πίνακα συνομιλίας και επιλέξτε Απόκρυψη πλευρικής εργαλειοθήκης . Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Επιλογές εμφανίζεται ξανά η πλευρική γραμμή.

Πολλοί φίλοι που μετακινούνται στο chat στο Facebook

Μερικοί χρήστες με εκατοντάδες φίλους μπορεί να βρουν Facebook Chat δύσκολο στη χρήση. Επιλέξτε την καρτέλα Επιλογές στην πλευρική γραμμή του Chat στο Facebook και επιλέξτε Σύνθετες ρυθμίσεις στο αναδυόμενο παράθυρο. Στο παράθυρο "Ρυθμίσεις συνομιλίας", έχετε τις εξής επιλογές:

Όποια και αν επιλέξετε, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα ονόματα των φίλων που επηρεάζει η επιλογή σας.