Πώς να Αποκλεισμός ατόμων στο chat στο Facebook

Σταματήστε τους ανθρώπους από την αποστολή μηνυμάτων σας αποκλείοντας τους από τη συνομιλία

Χρειάζεται να αποκλείσετε από τους φίλους του Facebook να σας δουν στο chat στο Facebook, ώστε να μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα, χωρίς να ξεσκεπάζετε; Ο αποκλεισμός φίλων από τη συζήτηση στο Facebook απαιτεί μερικά βήματα, αλλά μπορεί να γίνει και να δουλέψει εξαιρετικά.

Όταν απενεργοποιείτε τη συζήτηση για φίλους στο Facebook, αυτό δεν σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να σας ειδοποιήσει. Αντ 'αυτού, απλά δεν θα ειδοποιηθείτε για τα μηνύματα. Οτιδήποτε λαμβάνετε ενώ η συνομιλία είναι απενεργοποιημένη θα εμφανιστεί στα εισερχόμενά σας όταν ενεργοποιείτε ξανά τη συζήτηση.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Facebook Chat

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη συζήτηση στο Facebook. Μπορείτε να το κάνετε σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να μην μπορείτε να συνομιλείτε με κανέναν ή μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη συζήτηση για συγκεκριμένους φίλους μόνο για να συνεργαστείτε με άλλους φίλους.

Απενεργοποιήστε όλη τη συνομιλία στο Facebook

  1. Αποκτήστε πρόσβαση στο προφίλ σας στο Facebook.
  2. Στο μενού συνομιλίας στο πλάι της οθόνης, κάντε κλικ στο μικρό κουμπί Επιλογές δίπλα στο πλαίσιο κειμένου Αναζήτηση .
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Απενεργοποίηση συνομιλίας .
  4. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί η επιλογή Απενεργοποίηση συνομιλίας για όλες τις επαφές .
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Εντάξει .

Με την συνομιλία στο Facebook εντελώς απενεργοποιημένη, ολόκληρη η περιοχή συνομιλίας θα παραμείνει λευκή και δεν μπορούν να κάνουν κάποιες συνομιλίες. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Ενεργοποίηση συζήτησης για να το ενεργοποιήσετε ξανά.

Απενεργοποιήστε το Facebook Chat για ορισμένους φίλους μόνο

  1. Από το προφίλ σας στο Facebook, κάντε κλικ στο μικρό κουμπί Επιλογές στο κάτω μέρος της ενότητας συνομιλίας στη δεξιά πλευρά της σελίδας.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Απενεργοποίηση συνομιλίας .
  3. Υπάρχουν δύο επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε εδώ:
    1. Pick Απενεργοποίηση συνομιλίας για όλες τις επαφές εκτός ... εάν θέλετε να αποκρύψετε από το chat στο Facebook για τις περισσότερες επαφές σας, αλλά θέλετε να επιλέξετε μερικές ακόμα για να μπορέσετε να λάβετε μήνυμα.
    2. Επιλέξτε να απενεργοποιήσετε τη συζήτηση μόνο για κάποιες επαφές ... εάν υπάρχουν μόνο λίγοι φίλοι στο Facebook για τους οποίους θέλετε να απενεργοποιήσετε τη συζήτηση.
  4. Αρχίστε να εισάγετε τα ονόματα των φίλων που θέλετε να αποκλείσετε από τη συζήτηση και, στη συνέχεια, να τα επιλέξετε όπως σας προτείνουν.
  5. Όταν ολοκληρώσετε την επιλογή των φίλων που πρέπει να μπλοκαριστούν, κάντε κλικ στην επιλογή Εντάξει .

Οι φίλοι που έχετε επιλέξει να αποκρύψετε από τη συνομιλία στο Facebook θα εξαφανιστούν από τη λίστα των διαθέσιμων συνομιλιών.