Πώς να αποθηκεύσετε το Ιστορικό ιστορικού συζήτησης του Yahoo Messenger

01 από 05

Πρόσβαση σε προτιμήσεις ιστορικού συνομιλιών Web του Yahoo Messenger

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2010 Yahoo! Inc.

Γνωρίζατε ότι το Yahoo Messenger για το Web διαθέτει χαρακτηριστικά ιστορικού συνομιλιών για να συνδεθείτε και να αποθηκεύσετε τις συνομιλίες συνομιλίας σας; Η ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας είναι μια αύρα και διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα!

Πώς να ενεργοποιήσετε το Ιστορικό συνομιλιών Yahoo

Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο κουμπί "Ιστορικό μηνυμάτων" που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του περιβάλλοντος του Yahoo Messenger Web.

02 του 05

Επιλέξτε Επιλογές ιστορικού συνομιλιών

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2010 Yahoo! Inc.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί επιλογών ιστορικού συνομιλίας Web του Yahoo Messenger , όπως βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου ιστορικού συζήτησης.

03 του 05

Επιλέξτε τις επιλογές ιστορικού συνομιλίας Web του Yahoo Messenger

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2010 Yahoo! Inc.

Στη συνέχεια, επιλέξτε τις επιλογές ιστορικού συνομιλίας στο Web Messenger του Yahoo Messenger . Από αυτόν τον πίνακα, οι χρήστες έχουν την επιλογή να:

Για να ενεργοποιήσετε αυτές τις επιλογές, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα από κάθε επιθυμητή προτίμηση και κάντε κλικ στο κουμπί "Τέλος" για να ολοκληρώσετε τις ρυθμίσεις του ιστορικού συνομιλιών.

04 του 05

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε μεμονωμένα αρχεία ιστορικού ιστοτόπων συνομιλίας Yahoo Messenger

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2010 Yahoo! Inc.

Για να διαβάσετε ένα μεμονωμένο ιστορικό συνομιλιών από το Yahoo Messenger για τον Ιστό , επιλέξτε μια επαφή και κάντε κλικ στο κουμπί βέλους. Επιλέξτε "Προβολή ιστορικού μηνυμάτων" για να δείτε αμέσως το αποθηκευμένο ιστορικό συνομιλίας στο Web του Yahoo Messenger για αυτήν την επιλεγμένη επαφή.

05 του 05

Δείτε όλα τα αρχεία ιστορικού συνομιλιών για το Yahoo Messenger Web

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2010 Yahoo! Inc.

Για να βρείτε τα αρχεία καταγραφής ιστορικού συνομιλίας στο Yahoo Messenger στο Web , κάντε κλικ στο πλήκτρο "Ιστορικό μηνυμάτων" που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του περιβάλλοντος του Yahoo Messenger Web.

Θα εμφανιστούν τα αρχεία καταγραφής ιστορικού συζήτησης για όλες τις συνομιλίες του Web Messenger του Yahoo Messenger. Για να δείτε ένα ιστορικό συζητήσεων, απλά κάντε κλικ σε μια εγγραφή.