Λόρδων της Waterdeep Συμβουλές και στρατηγικές

Πώς να αποκτήσετε τη δική σας φίλους στο Lords of Waterdeep

Έτσι, θέλετε να αναλάβετε το Waterdeep, ε; Δεν θα είναι εύκολο έργο. Μετά από την ευθυγράμμιση με έναν μυστικό μέντορα, οι πράκτορές σας θα χτενίσουν την πόλη για τους τυχοδιώκτες να διεξάγουν αποστολές, να σαμποτάρουν τους αντιπάλους σας με υποκρισία και ίντριγκες. Οι Lords of Waterdeep είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και αν χρειάζεστε λίγο βοήθεια για να βελτιώσετε τον αντίπαλό σας, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το παιχνίδι σας.

Μια από τις διασκεδαστικές πτυχές των Λόρδων του Waterdeep είναι πως παίζει διαφορετικά κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχει μία τέλεια στρατηγική γιατί κάθε παιχνίδι θα έχετε έναν διαφορετικό μέντορα και θα εστιάσετε σε διαφορετικούς τύπους αναζητήσεων. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Και αυτό μόνο γίνεται πιο ενδιαφέρουσα αν παίζετε με τις επεκτάσεις.

Διαβάστε τους Lords of Waterdeep Review

Λόρδων των Waterdeep Συμβουλές:

Εστίαση στις αναζητήσεις σας . Το παιχνίδι αρχίζει με την αποκάλυψη του κυρίου σας, που συνήθως σημαίνει ένα μπόνους για αναζητήσεις δύο διαφορετικών τύπων. Αυτά είναι τα είδη των αναζητήσεων που θα θέλετε να επικεντρωθείτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορεί να είναι μια καλή στρατηγική να επικεντρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας σε ένα μόνο είδος αναζήτησης. Αν λοιπόν παίρνετε τον Durnan the Wanderer, ο οποίος δίνει ένα επίδομα για το Commerce and Warfare, μπορείτε να επικεντρωθείτε στον Warfare, ο οποίος θα χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον μαχητές για να πραγματοποιήσει τις αναζητήσεις.

Ορισμένες αναζητήσεις είναι καλύτερες στην αρχή . Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αξιολογήσετε τις αναζητήσεις που έχετε στην αρχή και ποιες αποστολές είναι διαθέσιμες στον πίνακα. Ορισμένες αναζητήσεις είναι καλύτερες όσο νωρίτερα τις λύνετε, όπως μια αναζήτηση που σας δίνει ανταμοιβή κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια εργασία.

Αγοράστε ένα κτίριο νωρίς στο παιχνίδι . Αυτό είναι παρόμοιο με την ολοκλήρωση αυτών των ειδικών αναζητήσεων. Παίρνετε περισσότερα από τα κτίρια όσο νωρίτερα τα αγοράζετε, έτσι είναι τα πιο πολύτιμα στους πρώτους γύρους του παιχνιδιού. Εάν υπάρχει ένα κτίριο που χορηγεί τυχοδιώκτες του ίδιου τύπου, θα χρειαστείτε να ολοκληρώσετε αναζητήσεις για τον Κύριό σας, αγοράζοντάς τον στους πρώτους γύρους μπορεί να σημαίνει περισσότερες αποστολές που ολοκληρώθηκαν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Πάντα να υπολογίζετε τα σημεία νίκης . Τελικά, τα σημεία νίκης είναι το κλειδί για τη νίκη. Οι τυχοδιώκτες αξίζουν ένα σημείο και παίρνετε ένα σημείο για κάθε δύο νομίσματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο για να υπολογίσετε ποια quest δίνει το καλύτερο κτύπημα για το buck. Εάν μια αναζήτηση απαιτεί 4 τυχοδιώκτες και 4 κέρματα, έχει κόστος 6 βαθμών νίκης. Αν δίνει μόνο 8 σημεία νίκης, κερδίζετε μόνο 2 πόντους για να ολοκληρώσετε την αναζήτηση. Εάν αποφέρει 8 πόντους νίκης και 2 μαχητές, κερδίζετε αποτελεσματικά 4 πόντους για την αναζήτηση.

Τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής στο iPad

Μερικές φορές, κάνει μια αναζήτηση έξω από το μπόνους του Λόρδου σας αξίζει τον κόπο . Αυτό συμβαίνει χέρι-χέρι με τον υπολογισμό των σημείων νίκης. Ορισμένες αποστολές έχουν χαμηλό κόστος με λίγους μόνο τυχερούς και χρειάζονται αρκετούς πόντους νίκης, οπότε αν δείτε μια αναζήτηση που απαιτεί οδηγό, κλέφτη και μαχητή και χορηγεί 8 πόντους, μην ανησυχείτε για το μπόνους Lord , απλά πηγαίνετε για αυτό.

Η πώληση τυχοδιωκτών μπορεί να είναι μια καλή συμφωνία . Εάν ένας αντίπαλος παίζει μια κάρτα Intrigue προσφέροντας σημεία νίκης για τους τυχοδιώκτες, αυτό είναι συνήθως μια καλή ανταλλαγή. Παίρνετε περισσότερα σημεία νίκης από ό, τι ο τυχοδιώκτης ή το κέρμα αξίζει. Αλλά προσέξτε για το κρυφό αλιευμάτων. Ενώ κερδίζετε περισσότερα σημεία νίκης από αυτά που αξίζουν οι τυχοδιώκτες, ο αντίπαλός τους τους παίρνει δωρεάν, έτσι κερδίζουν και πόντους νίκης. Και πλησιάζουν επίσης στην επίλυση μιας αναζήτησης.

Να προσέχετε πάντα τους αντιπάλους σας . Η συμφωνία των 4 βαθμών νίκης για 4 κέρματα μπορεί να αξίζει τον κόπο προς το τέλος του παιχνιδιού, αν το πρόσωπο που σας δίνει την συμφωνία είναι πίσω από τα συνολικά σημεία νίκης. Θα σας ζητηθεί επίσης να δώσετε πόρους σε έναν αντίπαλο μετά από να παίξετε ορισμένες κάρτες Intrigue. Γνωρίζοντας ποιο είδος αναζητήσεων οι αντίπαλοί σας πηγαίνουν μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον καλύτερο παίκτη για να λάβετε αυτούς τους πόρους. Για παράδειγμα, αν ένας αντίπαλος ολοκληρώνει τις αναζητήσεις του Arcana, δεν θέλετε να του δώσετε έναν οδηγό!

Επικεντρωθείτε στη μεγάλη πληρωμή τους τελευταίους γύρους . Οι πρώτοι γύροι του παιχνιδιού είναι εξαιρετικοί για την ολοκλήρωση αναζητήσεων με ανταμοιβές μη νίκης, όπως μια αναζήτηση οικοπέδου που δίνει επιπλέον σημεία νίκης κατά την ολοκλήρωση περισσότερων αναζητήσεων αυτού του τύπου. Αλλά στο τέλος του παιχνιδιού, θέλετε να πάτε για αυτά τα 20 και 25 βαθμούς ανταμοιβές.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν αντικείμενα στο iPad σας

Οι διαδοχικές αναζητήσεις είναι ο γρηγορότερος δρόμος προς τη νίκη . Όχι όλες οι αποστολές δίνουν μόνο σημεία νίκης, μερικοί σας δίνουν πίσω τυχοδιώκτες. Η ολοκλήρωση μιας αναζήτησης που σας δίνει τέσσερις πολεμιστές και χρησιμοποιώντας αυτούς τους πολεμιστές για να ολοκληρώσετε μια δεύτερη αναζήτηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε πολλά σημεία νίκης. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από την ολοκλήρωση αυτής της πρώτης αναζήτησης και μη γνωρίζοντας τι να κάνει με όλους αυτούς τους πολεμιστές.

Μην ξεχάσετε το Waterdeep Harbour! Παίζοντας Intrigue κάρτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε "δωρεάν" πόρους. Θυμηθείτε, μπορείτε να επανατοποθετήσετε αυτόν τον πράκτορα στο τέλος του γύρου, οπότε δεν παραδίδετε πόρους για να παίξετε την κάρτα. Μπορεί να μην πάρετε τον πόρο που ακολουθείτε, αφού ένας άλλος παίκτης μπορεί να το πάει μετά την αναπαραγωγή της κάρτας Intrigue, αλλά θα πάρετε κάτι από αυτό. Εάν πρέπει να ολοκληρώσετε μια αναζήτηση, πηγαίνετε για αυτούς τους πόρους στην αρχή του γύρου, αλλιώς, παίζοντας μια κάρτα Intrigue ίσως είναι η καλύτερη κίνηση.

Αναζητήσεις, αποστολές, αναζητήσεις . Είναι ένα παιχνίδι αποστολών και ο παίκτης με τις καλύτερες αποστολές θα κερδίσει συχνά. Η επιλογή "Reset Quests" στο Cliffwatch Inn μπορεί να είναι μια ισχυρή κίνηση αν δεν βλέπετε μια καλή αναζήτηση στο board και δεν σας αρέσουν αυτά που έχετε στο χέρι σας. Θυμηθείτε να υπολογίσετε αυτά τα σημεία νίκης για να εντοπίσετε την καλύτερη αναζήτηση και θυμηθείτε να μετρήσετε το μπόνους του Λόρδου σας στον υπολογισμό.

Τα καλύτερα παιχνίδια συλλεκτικής κάρτας