Τα καλύτερα iPad Freebies για νέους ιδιοκτήτες

Κατεβάστε Δωρεάν Βιβλία και Ταινίες Δωρεάν Stream στο iPad σας

Ξέρατε ότι μπορείτε να πάρετε μια δέσμη δωρεάν υλικό με το iPad σας; Σίγουρα, υπάρχουν πολλές μεγάλες δωρεάν εφαρμογές, και θα πάμε πέρα ​​από αυτές, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε δωρεάν βιβλία και ακόμη και δωρεάν ταινίες. Τώρα δεν με καταλαβαίνετε, κανείς δεν πρόκειται να σας δώσει τον Highlander , ο οποίος διορίστηκε η καλύτερη ταινία ποτέ από τον μεγάλο Ricky Bobby, αλλά το δωρεάν είναι ελεύθερο, σωστά;

01 από 05

Η τσάντα της Apple Goodie

Getty Images / Muriel de Seze

Το iPad έρχεται με ένα πλήθος εφαρμογών που έχουν εγκατασταθεί, αλλά αυτές οι εφαρμογές δεν είναι οι μόνοι που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από την Apple. iBooks είναι ένα καλό παράδειγμα. Αυτό το βιβλιοπωλείο και ο ηλεκτρονικός αναγνώστης είναι απολύτως δωρεάν και πρέπει να έχετε κατεβάσει για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη iPad , αλλά για κάποιο τρελό λόγο, η Apple δεν την εγκαθιστά από προεπιλογή.

Αλλά οι καλύτερες εφαρμογές της Apple πήγαν πρόσφατα δωρεάν για όσους αγόρασαν ένα νέο iPad ή iPhone οποτεδήποτε από τα τέλη του 2013. Οι σουίτες εφαρμογών iLife και iWork περιέχουν iPhoto, iMovie, Garage Band, Σελίδες, Αριθμοί και Keynote. Μπορεί να μην χρειάζεστε όλα αυτά, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν να εγκαταστήσουν τουλάχιστον μία από αυτές τις μεγάλες εφαρμογές.

Και υπάρχουν και άλλα. Η Apple διαθέτει μια εφαρμογή Remote για τον έλεγχο του iTunes ή της Apple TV , ενός βοηθητικού προγράμματος AirPort για όσους χρησιμοποιούν το AirPort για το Wi-Fi και ακόμη και μια έκδοση εφαρμογής του Apple Store. Περισσότερο "

02 του 05

Δωρεάν βιβλία για το iPad

Getty Images / Ιορδανία Siemens

Χάρη στο Project Gutenberg, υπάρχουν δεκάδες από δεκάδες δωρεάν βιβλία που διατίθενται στο iBooks. Και δεν μιλάμε για μυθιστορήματα μυθιστορημάτων μυθιστορημάτων ή μυθοπλασίας που δεν μπορούσαν να το κάνουν στο σούπερ μάρκετ. Μιλάμε για λογοτεχνικά κλασικά όπως η υπερηφάνεια και η προκατάληψη , τα παραμύθια του Grimm και ο θαυμάσιος μάγος του Oz . Το Project Gutenberg παίρνει λογοτεχνικά κλασικά που είναι στο δημόσιο τομέα και τα μετατρέπει σε ψηφιακή μορφή, πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρη η βιβλιοθήκη της μεγάλης λογοτεχνίας περιμένει να διαβάσει. Περισσότερο "

03 του 05

Δωρεάν ταινίες

Ψηφιακό Όραμα / Getty Images

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να βαθμολογήσετε δωρεάν ταινίες στο iPad. Το πιο εύκολο είναι το Crackle. Ίσως γνωρίζετε τις Netflix και Hulu Plus, αλλά οι υπηρεσίες αυτές χρεώνουν μηνιαία συνδρομή. Το Crackle προσφέρει streaming ταινίες με απολύτως καμία αμοιβή. Και υπάρχουν κάποιες εξαιρετικά τέλειες ταινίες όπως ο βασιλιάς Fisher , ο τρόπος του Carlito και ακόμη νεότερες ταινίες όπως το The Ides του Μαρτίου .

Μπορείτε επίσης να λάβετε 5 δωρεάν ταινίες αν εγγραφείτε για λογαριασμό Vudu. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό που συνδέεται με μια πιστωτική κάρτα, οπότε αν κάτι τέτοιο σας κάνει πολύ αστείο, μπορεί να θέλετε να περάσετε. Αλλά η Vudu είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες ενοικίασης βίντεο και ψηφιακών ταινιών, αν και όχι τόσο γνωστή όσο η Apple και η Amazon. Δεν θα μπορείτε να διαλέξετε τίποτα για τις 5 δωρεάν ταινίες σας, φυσικά, αλλά έχουν κάποιους τίτλους όπως Rudy, Rango, Υπάρχει κάτι για τη Mary και Mona Lisa Smile, για να δώσετε μια επιλογή σε μια μεγάλη ποικιλία ταινιών . Και μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα για τον εαυτό σας στη σελίδα προώθησης λογαριασμού. Περισσότερο "

04 του 05

Δωρεάν ραδιόφωνο

Υπάρχουν επίσης πολλοί τρόποι για να ακούσετε δωρεάν μουσική. Το καλύτερο και πιο δημοφιλές είναι το Pandora Radio, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο ραδιοφωνικό σταθμό εισάγοντας έναν καλλιτέχνη ή ένα όνομα τραγουδιού. Το iTunes Radio είναι η έκδοση του Internet του ραδιοφώνου της Apple και ενώ δεν θα το βαθμολογούσαμε πάνω από την Pandora, είναι μια καλή επιλογή για όσους ανήκουν στο iTunes Match. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το ραδιόφωνο Slacker ή το iHeartRadio, τα οποία είναι λίγο διαφορετικά από το Pandora και το iTunes Radio. Και όλα αυτά είναι, φυσικά, ελεύθερα να κατεβάσετε και να ακούσετε ελεύθερα. Κάποιοι προσφέρουν συνδρομές για να τρυπήσουν τις διαφημίσεις, αλλά καμία από αυτές δεν είναι τόσο διαφήμιση βαριά που θα αισθανθείτε αναγκασμένοι να πληρώσετε χρήματα. Περισσότερο "

05 του 05

Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια

Φυσικά, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από άλλες εφαρμογές και παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο iPad σας. Ορισμένες από αυτές χρησιμοποιούν αγορές εντός εφαρμογής για να κάνουν τα χρήματά τους, επομένως είναι δωρεάν μόνο αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση "lite" της εφαρμογής, αλλά πολλές εξαιρετικές εφαρμογές προσφέρουν πολλές λειτουργίες χωρίς να σας υποχρεώσουν να πληρώσετε μια δεκάρα.

Και μεταξύ των πολλών δωρεάν παιχνιδιών που μπορείτε να κατεβάσετε είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν το καλύτερο μοντέλο " freemium ", το οποίο σας επιτρέπει να ξοδεύετε τα χρήματά σας στις αγορές εντός εφαρμογής, αλλά δεν σας αναγκάζει σε αυτό. Για παράδειγμα, το Hearthstone της Blizzard παίρνει το είδος της κάρτας-μάχης από την καταιγίδα, και αν δεν θέλετε να περάσετε πάνω από οποιαδήποτε Washingtons ή Benjamins, δεν χρειάζεται να. Θα έχετε ακόμα πρόσβαση σε όλες τις κάρτες, αν και μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να κερδίσετε θρυλικές κάρτες.

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά παιχνίδια που χρησιμοποιούν το μοντέλο για να σας αναγκάσουν να πληρώσετε για τις αγορές εντός εφαρμογής, οπότε πάντα να προσέχετε τα παιχνίδια που σταματούν να είναι διασκεδαστικά και να αρχίσετε να ζητάτε χρήματα 1-2 ώρες για να τα παίξετε.

Άλλες εφαρμογές τείνουν να περιορίζουν τις λειτουργίες σε μια έκδοση "lite", προσθέτοντας τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε περισσότερες λειτουργίες για μια αγορά εντός της εφαρμογής. Αυτές οι εφαρμογές ποικίλλουν σε χρησιμότητα, με πολλούς να είναι αρκετά χρήσιμοι χωρίς να πληρώνετε μια δεκάρα και άλλοι μόνο να σας δώσουν γεύση από αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε αν αγόραζα τα extras.

Εδώ είναι μερικές μεγάλες δωρεάν iPad εφαρμογές που δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα για να βρείτε χρήσιμες:

Περισσότερο "