Πρέπει να πάρετε το AppleCare + με το iPad σας;

AppleCare + είναι η εκτεταμένη εγγύηση που προσφέρει η Apple για το iPad και το iPhone. Δεν χρειάζεται να αγοράζετε το AppleCare + όταν αγοράζετε το iPad σας, αλλά θα χρειαστεί να αποφασίσετε εντός τριάντα ημερών από την αγορά σας. Το iPad διαθέτει εγγύηση ενός έτους και τεχνική υποστήριξη ενενήντα ημερών. Η AppleCare + επεκτείνει αυτή την εγγύηση κατά ένα έτος και καλύπτει τόσο το υλικό όσο και την τεχνική υποστήριξη. Το καλύτερο από όλα, καλύπτει τυχαία ζημιά, οπότε αν αφήσετε το iPad σας και σπάσετε την οθόνη, μπορείτε να το επισκευάσετε για χρέωση υπηρεσιών αντί να πληρώσετε την πλήρη τιμή. Διαβάστε περισσότερα για το AppleCare + στην ιστοσελίδα της Apple.

Αλλά είναι το AppleCare πραγματικά αξίζει τον κόπο;

Οι εκτεταμένες εγγυήσεις είναι λίγο σαν τα τυχερά παιχνίδια

Υπάρχει ένας απλός λόγος για τον οποίο οι εταιρείες προσφέρουν εκτεταμένες εγγυήσεις: τους καθιστούν χρήματα. Αυτό δεν είναι μια υπηρεσία χωρίς κέρδη που προσφέρει η Apple επειδή πραγματικά, πραγματικά μας αρέσει. Οι εκτεταμένες εγγυήσεις έχουν γίνει μια άλλη ροή εσόδων για τις εταιρείες.

Για τους καταναλωτές, γίνονται ένα στοίχημα για το αν θα τα χρησιμοποιήσουμε ή όχι. Όταν τα χρησιμοποιούμε, αξίζουν σίγουρα, αλλά αν προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε την εγγύηση για κάθε ηλεκτρονική συσκευή στο σπίτι μας, οι περισσότεροι από εμάς θα ξοδέψαμε πολύ περισσότερα χρήματα στις εγγυήσεις παρά στις επισκευές. Αυτό ισχύει ακόμη και αν επεκτείνουμε μόνο τις εγγυήσεις σε πιο ακριβά ηλεκτρονικά όπως υπολογιστές, tablet και τηλεοράσεις.

Οι εκτεταμένες εγγυήσεις συχνά κοστίζουν το 10% ή περισσότερο του κόστους της συσκευής και διαρκούν μόνο ένα ή δύο χρόνια. Το $ 99 AppleCare + είναι σχεδόν το 20% του κόστους ενός πρωτοποριακού iPad Pro και επεκτείνει την εγγύηση μόνο κατά ένα έτος.

Λοιπόν, πόσο κοστίζει η εγγύηση που αξιώνει εταιρείες; Σύμφωνα με την Εβδομάδα Εγγύησης, μια εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης θα πληρώσει περίπου το 2,5% των συνολικών πωλήσεων σε απαιτήσεις σε ένα χρόνο, γεγονός που καθιστά την έκπτωση ενός έτους ένα χρόνο αρκετά ακριβό σε σύγκριση. Και ότι το 18% που πληρώθηκε για το entry-level iPad Pro είναι πολύ, πολύ ακριβά όταν θεωρείτε ότι τα προϊόντα της Apple είναι πολύ πιο αξιόπιστα από ό, τι η μέση εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών, ακόμη και εμβάπτιση κάτω από το 1% στις απαιτήσεις το 2012.

Τι αγοράζουμε λοιπόν με μια εκτεταμένη εγγύηση; Ποιος είναι ο συντελεστής Χ; Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του AppleCare + είναι η τυχαία ζημιά. Είναι πολύ απίθανο να έχουμε μια αποτυχία υλικού που συμβαίνει ακριβώς στο δεύτερο έτος. Οι περισσότερες αποτυχίες υλικού θα συμβούν κατά το πρώτο έτος λόγω ελαττώματος ή μετά από αρκετά χρόνια χρήσης. Αλλά μπορούμε σίγουρα να ρίξουμε το iPad μας και να σπάσουμε την οθόνη ανά πάσα στιγμή.

Μια εκτεταμένη εγγύηση ή μια υπόθεση iPad;

Μια εναλλακτική λύση σε μια εκτεταμένη εγγύηση είναι απλά να αγοράσετε μια θήκη για το iPad σας. Η έξυπνη θήκη που πωλείται από την Apple είναι φθηνότερη από την εγγύηση και θα βοηθήσει στην προστασία του iPad αν πέσει στο πάτωμα. Είναι επίσης λεπτό, διαμορφώνει και ανοίγει το iPad όταν ανοίγετε το κάλυμμα, οπότε δεν θα αισθανθείτε ότι προσθέτετε μια δέσμη χύμα στο iPad σας.

Ακόμη καλύτερη προστασία προσφέρονται από εταιρείες όπως το Otterbox και το Trident. Έχουν μια ευρεία ποικιλία περιπτώσεων που προσφέρουν καθημερινή προστασία γύρω από το σπίτι για προστασία από ακραίες σπορ. Και είναι φθηνότερες από την εγγύηση ενός έτους.

Οι καλύτερες περιπτώσεις iPad

Μια εκτεταμένη εγγύηση ή ένα βάζο χρημάτων;

Μέρος από αυτό το κομμάτι του μυαλού μια εκτεταμένη εγγύηση προσφέρει είναι το γεγονός ότι δεν θα έχετε μια τεράστια πληρωμή αν τυχαίνει να χτυπήσει με μια αποτυχία υλικού ή να ρίξετε το iPad σας. Θα εξακολουθεί να σας κοστίζει μια χρέωση $ 79 για την επισκευή αυτής της ραγισμένης οθόνης iPad, αλλά ακόμη και η χρέωση υπηρεσιών και η αμοιβή $ 99 AppleCare + είναι πολύ λιγότερα από τα $ 379 που κοστίζει για την επισκευή ενός ραγισμένου iPad Pro 9,7 ιντσών .

Αλλά υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να πάρετε αυτό το κομμάτι του μυαλού. Αντί να αγοράζετε εκτεταμένες εγγυήσεις, κάθε φορά που αγοράζετε μια ηλεκτρονική συσκευή που κανονικά θα θεωρούσατε την εγγύηση, καταγράψτε την τιμή της επέκτασης και βάλτε τα μισά χρήματα σε ένα βάζο. Μετά από μερικές αγορές, θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για να πληρώσετε για μια επισκευή, και μετά από λίγα χρόνια, θα έχετε το ίδιο μυαλό στο μισό της τιμής.

Ο παιδικός παράγοντας

Η μια φορά που οι εκτεταμένες εγγυήσεις μπορεί να αξίζουν είναι όταν υπάρχουν μικρά παιδιά που εμπλέκονται. Ειδικά εάν το iPad προορίζεται για αυτά τα παιδιά. Ακόμη και μια περίπτωση βαρέως τύπου δεν θα προστατεύσει μια ραγισμένη οθόνη αν το iPad χτυπηθεί στη γωνία του τραπεζιού.

Αν το εν λόγω iPad είναι περισσότερο από μια συσκευή entry-level όπως το iPad Mini 2, το AppleCare + εξακολουθεί να είναι κακή συμφωνία. Το iPad Mini 2 είναι μόνο $ 269, έτσι το $ 99 AppleCare + είναι πάνω από το ένα τρίτο της τιμής. Αλλά όταν εξετάζετε μια εγγύηση $ 99 για iPad Pro 12,9 ιντσών, γίνεται λίγο πιο λογικό. Αυτό εξακολουθεί να είναι μια δαπανηρή εγγύηση, αλλά μπορεί να προστατεύσει το iPad Pro έως ότου τα παιδιά είναι αρκετά μεγάλα ώστε να μην χτυπήσουν στο τραπέζι.

Οι άλλες επιλογές

Το AppleCare + δεν είναι το μόνο παιχνίδι στην πόλη όταν πρόκειται για εκτεταμένες εγγυήσεις. Το SquareTrade προσφέρει επίσης μια εγγύηση iPad. Η εγγύηση SquareTrade είναι ελαφρώς πιο ακριβή στα 109 δολάρια για το επιπλέον έτος κάλυψης, αλλά όπου μπορεί να γίνει συμφωνία είναι το τριετές πρόγραμμα για $ 129. Εάν έχετε μικρά παιδιά και θέλετε πραγματικά να πάτε με μια εγγύηση, αυτή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη διαπραγμάτευση.

Και το AppleCare & # 43; Η ετυμηγορία είναι ...

Προσπέρασέ το. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ένα tablet, ένα smartphone και άλλα ηλεκτρονικά όπως μια κονσόλα παιχνιδιών ή έναν φορητό υπολογιστή. Αντί να αγοράσετε ακριβά εκτεταμένες εγγυήσεις για κάθε μία από αυτές τις συσκευές, αφήστε λίγο χρήματα για την ενδεχόμενη επισκευή ότι η πιθανότητα και τα στατιστικά στοιχεία θα φέρουν το δρόμο σας και θα τσέπητε τα υπόλοιπα. Εκτός αν έχετε ειδικές περιστάσεις όπου η τυχαία ζημιά είναι υψηλότερη πιθανότητα, θα εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα.

Οδηγός αγοραστή στο iPad