Υποστηρίζει το iPad Adobe Flash;

Το Adobe Flash δεν υποστηρίζεται σε συσκευές iOS , συμπεριλαμβανομένων των iPad , iPhone και iPod Touch. Στην πραγματικότητα, η Apple δεν υποστήριξε ποτέ το Flash για το iPad. Ο Steve Jobs έγραψε περίφημα μια λεπτομερή λευκή βίβλο για το γιατί η Apple δεν θα υποστήριζε το Adobe Flash. Οι λόγοι του περιλαμβάνουν την κακή απόδοση της μπαταρίας της Flash και πολλά σφάλματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τη συντριβή της συσκευής. Από την απελευθέρωση του αρχικού iPad από την Apple, η Adobe έριξε υποστήριξη για το φορητό πρόγραμμα αναπαραγωγής Flash, καταλήγοντας στην πιθανότητα να βρει υποστήριξη στο iPad, στο iPhone ή ακόμα και σε smartphones και tablet Android.

Χρειάζεστε πραγματικά Flash στο iPad;

Όταν κυκλοφόρησε το iPad, ο ιστός εξαρτάται από το Flash για βίντεο. Οι περισσότεροι σημαντικοί δικτυακοί τόποι βίντεο (όπως το YouTube) υποστηρίζουν τώρα τα νέα πρότυπα HTML 5, τα οποία επιτρέπουν στους επισκέπτες να βλέπουν βίντεο σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού χωρίς υπηρεσία τρίτου μέρους όπως το Adobe Flash. Το HTML 5 επιτρέπει επίσης πιο περίπλοκες ιστοσελίδες που μοιάζουν με εφαρμογές. Εν ολίγοις, οι εργασίες που απαιτούσαν Flash πριν από 10 χρόνια δεν είναι πια.

Οι περισσότεροι ιστότοποι και υπηρεσίες ιστού που απαιτούσαν προηγουμένως Flash έχουν αναπτύξει είτε μια εγγενή ιστοσελίδα που μπορεί να προβληθεί στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού του iPad ή μια εφαρμογή για την υπηρεσία. Με πολλούς τρόπους, το App Store έχει γίνει η δεύτερη επανάληψη του ιστού, επιτρέποντας στις εταιρείες να προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία από ό, τι είναι δυνατό σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Υπάρχουν υποκατάστατα για το Flash στο iPad;

Ενώ οι περισσότεροι ιστότοποι έχουν απομακρυνθεί από το Flash, κάποιες υπηρεσίες ιστού εξακολουθούν να το χρειάζονται. Πολλά παιχνίδια στο διαδίκτυο απαιτούν ακόμα Flash. Μην ανησυχείτε: Εάν χρειάζεστε απολύτως την υποστήριξη του Flash, μπορείτε να αποκτήσετε την εγγενή υποστήριξη του iPad.

Τα προγράμματα περιήγησης τρίτων που υποστηρίζουν το Flash αποστέλλουν ουσιαστικά την ιστοσελίδα σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή και χρησιμοποιούν ένα μείγμα βίντεο και HTML για την εμφάνιση της εφαρμογής Flash στο iPad σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι λίγο laggy ή δύσκολο να ελέγξει κατά περιόδους, αλλά οι περισσότερες εφαρμογές Flash λειτουργούν τέλεια σε αυτά τα προγράμματα περιήγησης, παρά την επεξεργασία τους από απόσταση. Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης που υποστηρίζει το Flash είναι το πρόγραμμα περιήγησης Web Photon , αλλά μερικά άλλα προγράμματα περιήγησης υποστηρίζουν επίσης Flash σε διαφορετικούς βαθμούς.

Ο αναπληρωτής των τυχερών παιχνιδιών

Ο πιο δημοφιλής λόγος για τον οποίο οι χρήστες θέλουν να τρέξουν το Flash σε ένα iPad είναι να παίξουν διασκεδαστικά παιχνίδια με βάση το Flash. Το iPad είναι ο βασιλιάς των casual παιχνίδια , ωστόσο, και τα περισσότερα παιχνίδια στον ιστό έχουν ισοδύναμα με βάση την εφαρμογή. Αξίζει να ψάξετε το App Store για το παιχνίδι και όχι να βασιστείτε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης όπως το Photon. Οι εκδόσεις εφαρμογών των παιχνιδιών παίζουν πολύ πιο ομαλά ως εγγενείς εφαρμογές από παιχνίδια που βασίζονται σε διακομιστές τρίτων μερών σε ουσιαστικά παιχνίδια ροής στο iPad.