Πώς να στείλετε αλληλογραφία από όλους τους λογαριασμούς σας στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Yahoo! Το Mail σας επιτρέπει να ρυθμίσετε οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της διεπαφής ιστού.

Έχετε περισσότερες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Yahoo! Λογαριασμούς αλληλογραφίας ; Είσαστε blogger, φίλος, εργαζόμενος στη γνώση και διοργανωτής μαγειρείων - όλοι με μια ειδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όλους εσάς στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Yahoo! Το Mail σας επιτρέπει να φοράτε όλα αυτά τα καπέλα. Είτε προωθήσετε το ταχυδρομείο σας στο Yahoo! Αλληλογραφία από τους άλλους λογαριασμούς σας, θέλετε να ρυθμίσετε το Yahoo! Mail για να το ανακτήσετε χρησιμοποιώντας POP ή απλά θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαφορετική από την Yahoo! Διεύθυνση αλληλογραφίας στη γραμμή Από: κατά την αποστολή αλληλογραφίας: μπορείτε να ρυθμίσετε το Yahoo! Mail για να σας επιτρέπουν να στέλνετε αλληλογραφία από οποιαδήποτε διεύθυνση.

Αποστολή αλληλογραφίας από όλους τους λογαριασμούς και τις διευθύνσεις σας στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Για να προσθέσετε έναν λογαριασμό από τον οποίο μπορείτε να στείλετε μηνύματα από το Yahoo! Ταχυδρομείο:

  1. Τοποθετήστε το δρομέα του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο με το γρανάζι ( ) στο Yahoo! Γραμμή εργαλείων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίστηκε.
  3. Μεταβείτε στην κατηγορία " Γραπτό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ".
  4. Πληκτρολογήστε το μη-Yahoo! Πλήρης διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού αλληλογραφίας στην περιοχή Προσθήκη διεύθυνσης μόνο για αποστολή .
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση .
  6. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το θέμα Παρακαλούμε να επαληθεύσετε την εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από τη διεύθυνση no-reply@cc.yahoo-inc.com στη διεύθυνση που μόλις προσθέσατε.
  7. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο αυτό στο σύνδεσμο για να το επιβεβαιώσετε.
  8. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το θέμα Παρακαλούμε να επαληθεύσετε την εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από τη διεύθυνση no-reply@cc.yahoo-inc.com στη διεύθυνση που μόλις προσθέσατε.
  9. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο αυτό στο σύνδεσμο για να το επιβεβαιώσετε.
  10. Επιστροφή στο Yahoo! , Κάντε κλικ στην επιλογή Finish setup .
  11. Εισαγάγετε ή επεξεργαστείτε το όνομά σας κάτω από το όνομα αποστολής .
    • Αυτό θα εμφανίζεται στη γραμμή Από: όταν στέλνετε αλληλογραφία και δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας όνομα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ρόλο που παίζετε όταν χρησιμοποιείτε αυτόν το λογαριασμό, για παράδειγμα, ή το όνομα και το ρόλο σας.
  12. Καταχωρίστε ένα όνομα που σας βοηθά να αναγνωρίσετε το λογαριασμό κάτω από την Περιγραφή .
    • Αν δεν έχετε περιγραφικά ονόματα και ιδέες, δοκιμάστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού.
  1. Προαιρετικά, πληκτρολογήστε μια διεύθυνση απάντησης στη διεύθυνση Απάντηση .
    • Yahoo! Το Mail θα έχει εισέλθει αυτόματα στο κύριο Yahoo! Διεύθυνση αλληλογραφίας σε αυτό το πεδίο. αυτό σημαίνει απαντήσεις σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε από το Yahoo! Η αλληλογραφία με τη διεύθυνση που βρίσκεστε στη διαδικασία προσθήκης θα μεταβεί απευθείας στο Yahoo! Διεύθυνση ταχυδρομείου.
    • Για να λάβετε απαντήσεις στο μη-Yahoo! Διεύθυνση αλληλογραφίας, αφήστε κενό το πεδίο Διεύθυνση Απάντησης (Reply-To ) ή εισαγάγετε εκείνη τη διεύθυνση.
    • Μπορείτε επίσης να εισάγετε οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Απάντηση σε , φυσικά.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Ολοκλήρωση
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση .