Ο συμπιεσμένος δέκτης CD Marantz M-CR611 συμπιεσμένος

Σας αρέσει η ρύθμιση του home theatre για να παρακολουθείτε ταινίες και να ακούτε μουσική, αλλά δεν βρίσκεστε πάντα στο δωμάτιο του σπιτιού ή του σπιτιού. Μερικές φορές απλά θέλετε να κλωτσήσετε την κρεβατοκάμαρά σας ή να ακούσετε μουσική ενώ εργάζεστε σε ένα άλλο δωμάτιο στο σπίτι. Με αυτό το πνεύμα, η Marantz, η οποία είναι γνωστή κυρίως για τους δέκτες οικιακού κινηματογράφου και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ήχου, μπορεί να έχει μια πρακτική λύση για εσάς - τον συμπαγή δέκτη M-CR611 Network CD.

Φυσικός σχεδιασμός

Το Marantz M-CR611 διαθέτει ένα ελκυστικό περίβλημα σχεδιασμένο με καμπύλες άκρες και μεγάλη οθόνη LED εμπρός πάνελ. Η μονάδα μετρά 11,5 ίντσες Wide, 12,01 ιντσών βαθιά και 4,37 ίντσες Υψηλή. Το M-CR611 δεν συνοδεύεται από ηχεία.

Ισχύς και Ενίσχυση

Ο M-CR611 είναι ένας συμπαγής στερεοφωνικός δέκτης δύο καναλιών με δηλωμένη ισχύ εξόδου 60 watt ανά κανάλι σε 2 κανάλια (ωστόσο, δεν παρέχεται εύρος δοκιμαστικού τόνου). Εάν εκτελείτε και τα δύο σετ ηχείων A / B, η έξοδος ισχύος είναι 40wpc x 4.

Φυσική Συνδεσιμότητα

Οι φυσικές συνδέσεις που παρέχονται από το M-CR611 περιλαμβάνουν ένα σύνολο αναλογικών στερεοφωνικών εισόδων και ένα σύνολο εξόδων γραμμής (που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εγγραφή ήχου), καθώς και δύο ψηφιακές οπτικές εισόδους (Σημείωση: οι ψηφιακές οπτικές είσοδοι δέχονται μόνο δύο κανάλια PCM - δεν είναι ενεργοποιημένα το Dolby Digital ή το DTS Digital Surround).

Οι συνδέσεις ηχείων περιλαμβάνουν δύο σετ ακροδεκτών αριστερού και δεξιού ηχείου που επιτρέπουν τη διαμόρφωση των ηχείων A / B (με άλλα λόγια, μπορείτε να έχετε το ηχείο A συνδεδεμένο για την κεντρική αίθουσα ακρόασης και να τοποθετήσετε ένα σετ ηχείων B σε άλλο δωμάτιο πατήστε την ίδια πηγή) - ή μπορείτε να τοποθετήσετε τα ηχεία A και B στο ίδιο δωμάτιο για καλύτερη κάλυψη ήχου σε μεγαλύτερο δωμάτιο.

Για μεγαλύτερη ευελιξία, υπάρχει επίσης έξοδος προενισχυτή για τη σύνδεση ενός τροφοδοτούμενου υπογούφερ. Για ιδιωτική ακρόαση, παρέχεται υποδοχή ακουστικών για τα μπροστινά πάνελ.

AM / FM και CD

Από την άποψη της πρόσβασης στο μουσικό περιεχόμενο, το M-CR611 διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη AM / FM, καθώς και ενσωματωμένη μεταφορά CD που μπορεί να αναπαράγει CD / CD-R / RW / WMA και MP3 CD.

Τοπικό δίκτυο και ροή στο Διαδίκτυο

Το μικρό μέγεθος και η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD δεν είναι όλες οι προσφορές M-CR611, περιλαμβάνει επίσης μπροστινή θύρα USB για απευθείας σύνδεση συμβατών συσκευών USB (όπως μονάδες flash και συσκευές iOS). Η θύρα USB μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση συμβατών συσκευών.

Στον πίσω πίνακα, το M-CR611 διαθέτει επίσης θύρα Ethernet και ενσωματωμένο Wifi για πρόσβαση στο ραδιόφωνο στο Internet και στη ροή μουσικής (Pandora, SiriusXM, Spotify) καθώς και περιεχόμενο ήχου (συμπεριλαμβανομένων αρχείων ήχου hi-res) συσκευές.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στην πρόσβαση στο περιεχόμενο, το M-CR611 περιλαμβάνει ενσωματωμένο Bluetooth, NFC και Apple AirPlay για άμεση ροή από συμβατά smartphones και tablet.

Επιλογές ελέγχου

Το M-CR611 μπορεί να ελεγχθεί από το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο ή από εφαρμογές δωρεάν λήψης για συμβατές συσκευές iOS και Android.c