Πώς να προσθέσετε αρχεία PDF στο iPhone

01 από 02

Προσθήκη αρχείων PDF στο iPhone Χρησιμοποιώντας το iBooks

Τελευταία ενημέρωση: 20 Ιανουαρίου 2015

Μπορείτε να βάλετε πραγματικά το "φορητό" σε μορφή φορητού εγγράφου (ξέρατε ότι είναι αυτό που σημαίνει PDF ;) φορτώνοντας το iPhone σας γεμάτο PDF. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικά έγγραφα, ebooks, κόμικς, ή κάποιο συνδυασμό όλων αυτών, έχοντας μια βιβλιοθήκη εγγράφων στην τσέπη σας είναι πολύ βολικό.

Υπάρχουν δύο σημαντικοί τρόποι για να προσθέσετε αρχεία PDF στο iPhone σας: χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iBooks ή χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων που έχουν ληφθεί από το App Store. Αυτή η σελίδα εξηγεί τον τρόπο χρήσης του iBooks. το επόμενο παρέχει οδηγίες για άλλες εφαρμογές.

Πριν συνεχίσετε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η μέθοδος iBooks λειτουργεί μόνο σε Mac. δεν υπάρχει έκδοση υπολογιστή για iBooks. Το iBooks έρχεται προεγκατεστημένο σε όλους τους νέους Mac και σε οποιονδήποτε Mac που αναβαθμίστηκε σε OS X Yosemite. Εκτός από την έκδοση Mac του iBooks, θα χρειαστείτε επίσης την έκδοση iOS. Αυτή η εφαρμογή είναι προεγκατεστημένη στο iOS 8 , αλλά αν δεν έχετε την εφαρμογή, μπορείτε να κατεβάσετε iBooks για iPhone εδώ (ανοίγει το iTunes).

Αφού έχετε iBooks τόσο στον υπολογιστή σας όσο και στο iPhone, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε PDF στο iPhone σας:

  1. Βρείτε τα αρχεία PDF που θέλετε να προσθέσετε στο iPhone σας όπου και αν είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας
  2. Εκκινήστε το πρόγραμμα iBooks στο Mac σας
  3. Μεταφέρετε και αποθέστε τα αρχεία PDF σε iBooks. Μετά από μια στιγμή, θα εισαχθούν και θα εμφανιστούν στη βιβλιοθήκη του iBooks
  4. Συγχρονίστε το iPhone με τον κανονικό τρόπο (είτε συνδέοντάς το μέσω USB είτε συγχρονίζοντας μέσω Wi-Fi )
  5. Κάντε κλικ στο μενού Βιβλία στην αριστερή στήλη
  6. Στο επάνω μέρος της οθόνης, επιλέξτε το πλαίσιο Συγχρονισμός βιβλίων
  7. Κάτω από αυτό, επιλέξτε είτε Όλα τα βιβλία (για συγχρονισμό κάθε PDF και ebook στο πρόγραμμα iBooks της επιφάνειας εργασίας με το iPhone σας) είτε Επιλεγμένα βιβλία (για να επιλέξετε ποιο θα συγχρονιστεί). Εάν επιλέξετε Όλα τα βιβλία , μεταβείτε στο βήμα 9. Εάν όχι, μεταβείτε στο επόμενο βήμα
  8. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στα ebooks και τα αρχεία PDF που θέλετε να συγχρονίσετε στο iPhone σας
  9. Κάντε κλικ στο κουμπί συγχρονισμού Εφαρμογή , ανάλογα με ορισμένες από τις ρυθμίσεις σας) στην κάτω δεξιά γωνία για να επιβεβαιώσετε αυτές τις ρυθμίσεις και να συγχρονίσετε τα αρχεία PDF στο iPhone σας.

Ανάγνωση PDFs στο iPhone Χρησιμοποιώντας το iBooks
Αφού ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός, μπορείτε να αποσυνδέσετε το iPhone. Για να διαβάσετε τα νέα σας αρχεία PDF:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή iBooks για να την εκκινήσετε
  2. Βρείτε το PDF που μόλις προσθέσατε και θέλετε να διαβάσετε
  3. Αγγίξτε το PDF για να το ανοίξετε και να το διαβάσετε.

Θέλετε τέτοιες συμβουλές όπως δίνονται στα εισερχόμενά σας κάθε εβδομάδα; Εγγραφείτε στο δωρεάν εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο iPhone / iPod.

02 του 02

Προσθήκη αρχείων PDF στο iPhone Χρησιμοποιώντας εφαρμογές

Αν προτιμάτε κάτι διαφορετικό από το iBooks για συγχρονισμό και ανάγνωση αρχείων PDF στο iPhone σας, θα χρειαστεί να ελέγξετε το App Store, το οποίο είναι συσκευασμένο με εφαρμογές συμβατές με PDF. Ακολουθούν μερικές καλές επιλογές για άλλες εφαρμογές PDF-reader (όλες οι συνδέσεις ανοίγουν το iTunes / App Store):

Αφού έχετε εγκαταστήσει μία ή περισσότερες από αυτές (ή άλλη εφαρμογή PDF), ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για συγχρονισμό και ανάγνωση αρχείων PDF στο iPhone σας ,:

  1. Εγκαταστήστε μία ή περισσότερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF στο iPhone σας
  2. Συγχρονίστε το iPhone με το iTunes όπως κάνετε κανονικά (είτε μέσω USB είτε μέσω Wi-Fi)
  3. Κάντε κλικ στο μενού Εφαρμογές στην αριστερή στήλη του iTunes
  4. Στην οθόνη " Εφαρμογές" , μεταβείτε στην κάτω πλευρά στην ενότητα "Κοινή χρήση αρχείων"
  5. Στην αριστερή στήλη, κάντε κλικ στην εφαρμογή ανάγνωσης PDF που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να διαβάσετε τα αρχεία PDF που συγχρονίζετε στο iPhone σας
  6. Στη δεξιά στήλη, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη
  7. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, μεταβείτε στον υπολογιστή σας στη θέση των PDF που θέλετε να προσθέσετε. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για κάθε PDF που θέλετε να συγχρονίσετε
  8. Όταν προσθέσετε όλα τα PDF που θέλετε σε αυτήν την ενότητα, κάντε κλικ στο κουμπί Συγχρονισμός στην κάτω δεξιά γωνία του iTunes για να προσθέσετε τα αρχεία PDF στο τηλέφωνό σας.

Ανάγνωση αρχείων PDF στο iPhone χρησιμοποιώντας εφαρμογές
Σε αντίθεση με έναν υπολογιστή, όπου όλα τα αρχεία PDF μπορούν να διαβαστούν από οποιοδήποτε συμβατό πρόγραμμα, στο iPhone μπορούν να διαβαστούν μόνο από τις εφαρμογές που τις συγχρονίζετε. Αφού ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός, μπορείτε να διαβάσετε τα νέα αρχεία PDF στη χρήση σας:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή στην οποία συγχρονίσατε τα αρχεία PDF στις προηγούμενες οδηγίες
  2. Βρείτε το PDF που μόλις συγχρονίσατε
  3. Αγγίξτε το PDF για να το ανοίξετε και να το διαβάσετε.

Συμβουλή: Ένας εξαιρετικά γρήγορος τρόπος για να προσθέσετε ένα PDF στο iPhone σας είναι να τον στείλετε στον εαυτό σας ως συνημμένο . Όταν φτάσει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πατήστε το συνημμένο και θα μπορείτε να το διαβάσετε χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε εφαρμογή συμβατή με PDF που είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας.