Χρησιμοποιήστε το iTunes για να μετατρέψετε τα αρχεία MP3 σε ένα Audiobook

Συμμετοχή σε πολλά MP3 για να φτιάξετε το δικό σας Audiobook

Εάν έχετε μια σειρά εγγραφών ή κομμάτια κομμάτια από ένα CD με βάση audiobook που θέλετε να μαζεύονται μαζί σε ένα audiobook, iTunes παρέχει τα μέσα για να το κάνει.

Ορισμένοι φορείς αναπαραγωγής πολυμέσων σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τις ενσωματωμένες δυνατότητες δημιουργίας σελιδοδεικτών ορισμένων βιβλίων audiobooks που θα ακολουθήσουν μαζί με ένα βιβλίο που διαρκεί αρκετές ώρες.

Χρησιμοποιήστε το iTunes για να μετατρέψετε τα MP3 σε Audiobooks

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να μάθετε πώς το iTunes μπορεί να ενώσει μαζί πολλά αρχεία ήχου για να δημιουργήσει ένα audiobook με κεφάλαια:

  1. Ανοίξτε τη μουσική βιβλιοθήκη επιλέγοντας Μουσική από την πάνω αριστερή πλευρά του iTunes και, στη συνέχεια, επιλέξτε Βιβλιοθήκη στο επάνω κέντρο της οθόνης.
  2. Επιλέξτε όλα τα αρχεία που θέλετε να συνδυάσετε για να φτιάξετε το ηχητικό βιβλίο. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Ctrl στα Windows ή το πλήκτρο εντολών σε Mac για να επιλέξετε πολλά αρχεία.
  3. Κάντε δεξί κλικ στα επισημασμένα αρχεία και επιλέξτε Λήψη πληροφοριών .
    1. Εάν δείτε ένα αναδυόμενο μήνυμα που σας ρωτά εάν θέλετε να επεξεργαστείτε πληροφορίες για πολλά αντικείμενα, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία στοιχείων για να συνεχίσετε.
  4. Στην καρτέλα Λεπτομέρειες του παραθύρου πληροφοριών που ανοίγει, επιλέξτε Άλλο από το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο Είδος και τοποθετήστε ένα πλαίσιο στο πλαίσιο δίπλα στο Άλμπουμ είναι μια συλλογή τραγουδιών από διάφορους καλλιτέχνες.
  5. Στην καρτέλα Επιλογές , κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο είδος μέσου και επιλέξτε Audiobook .
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Μπορείτε να βρείτε το iTunes audiobook που δημιουργήθηκε στην ενότητα Audiobooks . Επιλέξτε το από το αναπτυσσόμενο μενού.

Κάντε διπλό κλικ στο νέο ηχητικό βιβλίο για να το ξεκινήσετε. Θα πρέπει επίσης να δείτε ότι το ηχητικό βιβλίο έχει πολλά κεφάλαια που είναι τα μεμονωμένα κομμάτια που συνδυάσατε.

Κυλιόμενες αλλαγές

Κάντε αυτό αν θέλετε να αντιστρέψετε την παραπάνω διαδικασία για να διαιρέσετε το προσαρμοσμένο audiobook σας στα αρχικά του στοιχεία:

  1. Κάντε δεξί κλικ στο ηχητικό βιβλίο της κατηγορίας Audiobooks και επιλέξτε Λήψη πληροφοριών .
  2. Στην καρτέλα " Λεπτομέρειες ", καταργήστε την επιλογή αυτού του πλαισίου δίπλα στο Άλμπουμ είναι μια συλλογή τραγουδιών από διάφορους καλλιτέχνες .
  3. Στην καρτέλα " Επιλογές ", αλλάξτε είδος πολυμέσων στη Μουσική .
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .