Πώς να Διαγραφή Email στο iPad

Είτε θέλετε να κρατήσετε τη ζωή σας οργανωμένη και τα εισερχόμενά σας καθαρά, είτε απλά δεν σας αρέσει το ανεπιθύμητο ταχυδρομείο να φράζει τα εισερχόμενά σας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς μπορείτε να διαγράψετε email στο iPad. Ευτυχώς, η Apple έκανε αυτό το καθήκον πολύ απλό. Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι για να διαγράψετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το καθένα με τη δική του χρήση.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Yahoo Mail ή Gmail αντί της εφαρμογής Email του iPad, θα πρέπει να μεταβείτε στο κάτω μέρος όπου περιλαμβάνονται συγκεκριμένες οδηγίες για αυτές τις δημοφιλείς εφαρμογές.

Μέθοδος 1: Αγγίξτε το κάδο απορριμάτων

Ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να διαγράψετε ένα μόνο μήνυμα στο iPad και σίγουρα η πιο παλιά μέθοδος σχολείου είναι να πατήσετε το Trashcan . Με αυτόν τον τρόπο θα διαγραφεί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ανοίξει στην εφαρμογή Mail. Το κουμπί Trashcan μπορεί να βρίσκεται στη μέση μιας σειράς εικονιδίων στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Αυτή η μέθοδος θα διαγράψει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς επιβεβαίωση, οπότε βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο σωστό μήνυμα. Ωστόσο, τα περισσότερα συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Yahoo και το Gmail έχουν έναν τρόπο να ανακτήσουν τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μέθοδος 2: Σύρετε το μήνυμα μακριά

Αν έχετε περισσότερα από ένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να διαγράψετε ή εάν θέλετε να διαγράψετε ένα μήνυμα χωρίς να το ανοίξετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο σάρωσης . Εάν μετακινηθείτε από τα δεξιά προς τα αριστερά σε ένα μήνυμα στα Εισερχόμενα, θα εμφανιστούν τρία κουμπιά: ένα κουμπί Κάδο απορριμμάτων , ένα κουμπί Σημαία και ένα κουμπί Περισσότερα . Αν πατήσετε το κουμπί Κάδος απορριμμάτων, θα διαγραφεί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Και αν βρίσκεστε σε βιασύνη, δεν χρειάζεται καν να πατήσετε το κουμπί Κάδο απορριμμάτων . Εάν συνεχίσετε να μετακινείτε μέχρι το αριστερό άκρο της οθόνης, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα διαγραφεί αυτόματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να διαγράψετε αρκετά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολύ γρήγορα χωρίς καν να τα ανοίξετε.

Μέθοδος 3: Πώς να διαγράψετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Θέλετε να διαγράψετε περισσότερα από μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Η γρήγορη μετακίνηση για να διαγράψετε είναι καλό εάν θέλετε να απαλλαγείτε από μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά εάν θέλετε να κάνετε σοβαρό καθαρισμό των εισερχομένων σας, υπάρχει ακόμα πιο γρήγορος τρόπος.

Πού πηγαίνουν τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Μπορώ να τους ανακτήσω αν κάνω λάθος;

Αυτή είναι μια συνηθισμένη ερώτηση και, δυστυχώς, η απάντηση εξαρτάται από την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Οι περισσότερες κοινές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Yahoo και το Gmail, έχουν ένα φάκελο Κάδος που περιέχει διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να δείτε το φάκελο σκουπίδια και να ξεδιαγράψετε τυχόν μηνύματα, θα χρειαστεί να επιστρέψετε στην οθόνη Γραμματοκιβώτια.

Πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εφαρμογή Gmail

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Gmail της Google για τα εισερχόμενά σας, μπορείτε να διαγράψετε μηνύματα χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Trashcan που εξηγείται παραπάνω. Το κουμπί του Trashcan της Google φαίνεται ελαφρώς διαφορετικό από αυτό της εφαρμογής Email της Apple, αλλά βρίσκεται εύκολα στο επάνω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να διαγράψετε πολλά μηνύματα επιλέγοντας πρώτα κάθε μήνυμα αγγίζοντας το κενό πλαίσιο στα αριστερά του μηνύματος στην ενότητα Εισερχόμενα της εφαρμογής.

Μπορείτε επίσης να αρχειοθετήσετε μηνύματα, τα οποία θα τα καταργήσετε από τα εισερχόμενα χωρίς να τα διαγράψετε. Μπορείτε να αρχειοθετήσετε ένα μήνυμα μετακινώντας από αριστερά προς τα δεξιά στο μήνυμα στα Εισερχόμενα. Αυτό θα εμφανίσει το κουμπί Αρχείο.

  • Κάνει ένα λάθος? Στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης υπάρχει ένα κουμπί με τρεις γραμμές. Πατώντας αυτό το κουμπί θα εμφανιστεί το μενού του Gmail.
  • Πατήστε Περισσότερα στο κάτω μέρος αυτής της λίστας και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να εντοπίσετε το Κάδο απορριμμάτων .
  • Αφού αγγίξετε τον Κάδο απορριμμάτων , μπορείτε να επιλέξετε το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί τρίγωνο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να μεταβείτε σε ένα μενού. Αυτό το μενού θα σας επιτρέψει να μετακινήσετε το μήνυμα πίσω στα Εισερχόμενα.

Πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo Mail

Η επίσημη εφαρμογή Yahoo Mail καθιστά απλή τη διαγραφή ενός μηνύματος. Απλά σύρετε το δάκτυλό σας από τη δεξιά πλευρά του μηνύματος προς τα αριστερά για να αποκαλύψετε το κουμπί Διαγραφή . Μπορείτε επίσης να πατήσετε το μήνυμα στα Εισερχόμενα και να εντοπίσετε το κουμπί Trashcan στο κάτω μέρος της οθόνης. Το κάδο απορριμμάτων βρίσκεται στη μέση της γραμμής μενού. Αν πατήσετε αυτό το κουμπί, θα διαγραφεί και το επισημασμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  • Μπορείτε να διαγράψετε ένα μήνυμα πατώντας το κουμπί με τις τρεις γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε έναν διαφορετικό φάκελο.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να εντοπίσετε τον Κάδο απορριμμάτων . (Μην συγχέεται με το φάκελο "Διαγραμμένα μηνύματα" - πρέπει να μεταβείτε στο φάκελο "Κάδος απορριμμάτων").
  • Στο φάκελο Κάδος απορριμμάτων, πατήστε το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί που μοιάζει με φάκελο με βέλος προς τα πάνω. Αυτό το κουμπί βρίσκεται στη γραμμή μενού στο κάτω μέρος της οθόνης. Όταν πατήσετε το κουμπί, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού που σας επιτρέπει να μεταφέρετε το μήνυμα σε νέο φάκελο. Η επιλογή "Εισερχόμενα" διαγράφει αποτελεσματικά το μήνυμα.