Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2030 3LCD

01 από 11

Epson PowerLite Home Cinema 2030 Φωτογραφίες

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Φωτογραφικό μέτωπο με αξεσουάρ. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Για να ξεκινήσετε αυτό το προφίλ φωτογραφιών του βίντεο προβολέα Epson PowerLite Home Cinema 2030 3LCD, κοιτάξτε τον προβολέα και τα αξεσουάρ που συνοδεύει

Ξεκινώντας το πίσω μέρος είναι το φυλλάδιο Extra-Care, ο οδηγός γρήγορης ρύθμισης, η εγγραφή, το CD-ROM (εγχειρίδιο χρήστη) και το τηλεχειριστήριο.

Κάθισμα στο τραπέζι είναι το αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Home Cinema της Epson PowerLite 2030 περιλαμβάνουν:

1. Ο βιντεοπροβολέας 3LCD με ανάλυση (180x1080) 1080p εγγενή ανάλυση pixel , 16x9, 4x3 και 2,35: 1 .

2. Έξοδος φωτισμού: Μέγιστος 2.000 Lumen (τόσο σε χρώμα όσο και σε στάνταρ λειτουργία), Λόγος αντίθεσης: έως 15.000: 1 (λειτουργία 2D), Λάμπα: Μέχρι 5.000 ώρες (κανονική λειτουργία) ).

3. Δυνατότητα 3D απεικόνισης (σύστημα Active Shutter, γυαλιά απαιτούν προαιρετική αγορά).

4. Διαστάσεις μονάδας: (W) 11,69 x (D) 9,72 x (H) 4,13 ίντσες. Βάρος: 6,2 λίβρες λίβρες.

5. Προτεινόμενη τιμή: 999,00 δολάρια

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ....

02 από 11

Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Πρόσοψη

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Πρόσοψη. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Η παραπάνω προβολή είναι μια πρόσοψη του βιντεοπροβολέα E2020 Home Cinema PowerLite.

Ξεκινώντας από την αριστερή πλευρά είναι το άνοιγμα εξαγωγής αέρα.

Μετακινώντας προς τα αριστερά, πέρα ​​από το λογότυπο της Epson, είναι ο φακός. Ακριβώς κάτω από τα αριστερά του φακού είναι το ρυθμιζόμενο μπροστινό πόδι και ακριβώς κάτω από τη δεξιά πλευρά του φακού είναι ο μπροστινός αισθητήρας τηλεχειρισμού.

Ακριβώς πάνω από τον φακό, σε χώρους με εσοχές, υπάρχουν τα χειριστήρια εστίασης και ζουμ, ένα οριζόντιο ρυθμιστικό διόρθωσης τραπεζογραμματίων και ένα ρυθμιστικό κάλυψης φακού (που εμφανίζεται στη φωτογραφία αυτή στη θέση ανάσυρσης).

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

03 από 11

Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Κορυφαία προβολή

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Κορυφαία προβολή. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Φανερωμένη σε αυτή τη σελίδα είναι μια κάτοψη του Epson PowerLite Home Cinema 2030 που δείχνει την πρόσβαση στο μενού και τα χειριστήρια πλοήγησης, καθώς και τα χειριστήρια του φακού. Επίσης, στη δεξιά πλευρά, υπάρχει αφαιρούμενο καπάκι που παρέχει πρόσβαση στη λάμπα προβολέα για σκοπούς αντικατάστασης.

Για προσεκτική εξέταση και εξήγηση των στοιχείων ελέγχου φακού, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

04 από 11

Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Έλεγχοι φακού

Έγχρωμος βιντεοπροβολέας Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Έλεγχοι φακού. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται οι προσαρμογές εστίασης / μεγέθυνσης και οριζόντιας προσαρμογής του προβολέα βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2030.

Το χειριστήριο μεγέθυνσης και εστίασης είναι μεγάλοι δακτύλιοι που βρίσκονται ακριβώς στο πίσω μέρος του φακού και στο οπίσθιο μέρος αυτών των χειριστηρίων βρίσκεται ο οριζόντιος ρυθμιστής ολίσθησης.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

05 από 11

Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Έλεγχοι επί του σκάφους

Έγχρωμος βιντεοπροβολέας Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Έλεγχοι επί της οθόνης. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εικονίζονται σε αυτή τη σελίδα τα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου για το Home Cinema 2030 της Epson PowerLite. Αυτά τα στοιχεία ελέγχου είναι επίσης αναπαραγόμενα στο ασύρματο τηλεχειριστήριο, το οποίο εμφανίζεται αργότερα σε αυτό το προφίλ.

Ξεκινώντας από τα αριστερά εμφανίζεται η ένδειξη τροφοδοσίας, ακολουθούμενη από το κουμπί λειτουργίας αναμονής και το κουμπί επιλογής πηγής - κάθε πίεση αυτών των κουμπιών αποκτά πρόσβαση σε άλλη πηγή εισόδου.

Μετακίνηση προς τα δεξιά είναι τα στοιχεία ελέγχου πρόσβασης και μενού πλοήγησης. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι και τα δύο κατακόρυφα κουμπιά εκτελούν διπλή λειτουργία ως χειριστήριο διόρθωσης Keystone, ενώ τα αριστερά και τα δεξιά κουμπιά λειτουργούν επίσης ως χειριστήρια έντασης για το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων.

Τέλος, στο κάτω αριστερό μέρος βρίσκονται οι ενδεικτικές λυχνίες και οι ενδεικτικές λυχνίες κατάστασης θερμοκρασίας.

Για μια ματιά στο πίσω μέρος και μια εξήγηση των παρεχόμενων συνδέσεων, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

06 από 11

Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Πίσω όψη

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Πίσω. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ολόκληρη οπίσθια όψη του προβολέα βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2030.

Η αριστερή πλευρά καταλαμβάνεται από διάφορες συνδέσεις εισόδου και ελέγχου, ενώ η υποδοχή εναλλασσόμενου ρεύματος βρίσκεται στην κάτω πλευρά.

Επίσης, στις περιοχές "σχάρας" στη δεξιά πλευρά του πίνακα συνδέσεων βρίσκεται το ενσωματωμένο μεγάφωνο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνδέσεις εισόδου και ελέγχου βίντεο, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

07 από 11

Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Συνδέσεις πίσω παραθύρου

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Συνδέσεις πίσω παραθύρου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια προσεκτική ματιά στις συνδέσεις που παρέχονται στον βιντεοπροβολέα Epson PowerLite Home Cinema 2030.

Ξεκινώντας από το επάνω αριστερό μέρος υπάρχουν δύο είσοδοι HDMI . Αυτές οι είσοδοι επιτρέπουν τη σύνδεση μιας πηγής HDMI ή DVI . Οι πηγές με έξοδο DVI μπορούν να συνδεθούν με μια είσοδο HDMI του Home Cinema της Epson PowerLite 2030 μέσω καλωδίου προσαρμογέα DVI-HDMI.

Επίσης, ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η είσοδος HDMI 1 είναι ενεργοποιημένη με δυνατότητα MHL , πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε συσκευές συμβατές με MHL, όπως μερικά smartphones, δισκία και το Roku Streaming Stick.

Συνεχίζοντας προς τα δεξιά είναι μια είσοδος οθόνης PC (VGA) (η οποία επίσης διπλασιάζεται ως είσοδος Component Video μέσω προαιρετικού βύσματος / καλωδίου προσαρμογέα ).

Επόμενο είναι ένα σύνολο Composite Video (κίτρινο) και αναλογικές στερεοφωνικές εισόδους , που ακολουθείται στην άκρη της φωτογραφίας με έξοδο ήχου 3,5 mm για σύνδεση σε εξωτερικό ηχοσύστημα, καθώς και mini-USB (για υπηρεσία μόνο) , και την τυπική θύρα USB (μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρχεία πολυμέσων συμβατά με την πρόσβαση από μια μονάδα flash ή από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο).

Μετακινώντας προς τα κάτω στην κάτω αριστερή πλευρά, παρέχεται υποδοχή ρεύματος AC για το παρεχόμενο αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας, ακολουθούμενο από τον οπίσθιο αισθητήρα τηλεχειρισμού και μια σύνδεση διεπαφής RS232-C που χρησιμοποιείται για συστήματα ελέγχου προσαρμοσμένης εγκατάστασης.

Για μια ματιά στο τηλεχειριστήριο που παρέχεται με τον προβολέα βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2030, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

08 από 11

Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Τηλεχειριστήριο

Έγχρωμος βιντεοπροβολέας Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Τηλεχειριστήριο. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Το τηλεχειριστήριο για το Home Cinema της Epson PowerLite 2030 επιτρέπει τον έλεγχο των περισσότερων λειτουργιών του προβολέα μέσω των μενού επί της οθόνης.

Αυτό το τηλεχειριστήριο προσαρμόζεται εύκολα στην παλάμη της παλάμης οποιουδήποτε χεριού και διαθέτει αυτο-επεξηγηματικά κουμπιά. Ωστόσο, τα κουμπιά είναι μικρά και το τηλεχειριστήριο δεν είναι φωτισμένο με οπίσθιο φωτισμό, επομένως μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Ωστόσο, ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι εάν διαθέτετε ράδιο Roku συνδεδεμένο στον προβολέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ίδιο τηλεχειριστήριο για να περιηγηθείτε στα περισσότερα από τα μενού ρύθμισης Roku και εφαρμογής πλοήγησης.

Ξεκινώντας από την κορυφή (περιοχή με μαύρο χρώμα) είναι το κουμπί λειτουργίας, καθώς και τα κουμπιά επιλογής εισόδου. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί πρόσβασης LAN. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή, πρέπει να αγοράσετε την προαιρετική μονάδα ασύρματου LAN USB Epson. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε το μοντέλο 2030 έτσι ώστε να μπορείτε να αποκτάτε ασύλληπτη πρόσβαση σε συμβατό περιεχόμενο από συσκευές συνδεδεμένες σε δίκτυο, όπως PC ή φορητό υπολογιστή.

Κάτω από τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής αναπαραγωγής (χρησιμοποιούνται για συσκευές που είναι συνδεδεμένες μέσω σύνδεσης HDMI, καθώς και για πρόσβαση HDMI (CEC) και Έλεγχοι έντασης ήχου.

Η περιοχή στο κέντρο του τηλεχειριστηρίου περιέχει τα πλήκτρα πρόσβασης και πλοήγησης μενού.

Στη συνέχεια, υπάρχει μια σειρά που περιλαμβάνει τα κουμπιά εναλλαγής 2D / 3D, Χρώμα και Ταχεία / Λεπτά.

Τα υπόλοιπα κουμπιά σε αυτή την περιοχή είναι 3D, RGBCMY (πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων χρώματος), Auto Iris, Slide Show, Pattern (εμφανίζει μοτίβα προβολής), Aspect Ratio και AV Mute (σίγαση εικόνας και ήχου).

Για μια δειγματοληψία των μενού στην οθόνη, προχωρήστε στην επόμενη ομάδα φωτογραφιών ...

09 από 11

Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Μενού ρυθμίσεων εικόνας

Έγχρωμος βιντεοπροβολέας Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Μενού ρυθμίσεων εικόνας. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία το μενού Ρυθμίσεις εικόνας.

1. Λειτουργία χρώματος: Μια σειρά προκαθορισμένων ρυθμίσεων χρώματος, αντίθεσης και φωτεινότητας: Αυτόματα (προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις βάσει φωτισμού χώρου), Cinema (προβολή ταινιών σε σκοτεινό δωμάτιο), Δυναμική (όταν απαιτείται υψηλή φωτεινότητα) Φυσικό, Δυναμικό 3D (αυξάνει τη φωτεινότητα κατά την προβολή του 3D σε ένα δωμάτιο με κάποιο φως περιβάλλοντος), 3D Cinema (ορίζει φωτεινότητα για προβολή 3D σε σκοτεινό δωμάτιο).

2. Φωτεινότητα: Χειροκίνητη ρύθμιση για να γίνει η εικόνα πιο φωτεινή ή πιο σκούρα.

3. Αντίθεση: Με το χέρι αλλάζει το επίπεδο του σκούρου στο φως.

4. Χρώμα Κορεσμός: Παρέχει τη χειροκίνητη ρύθμιση του βαθμού όλων των χρωμάτων μαζί.

5. Απόχρωση: Ρυθμίζει την ποσότητα πράσινου και ματζέντα στην εικόνα.

6. Ευκρίνεια: Ρυθμίζει τον βαθμό ορισμού ακμής στην εικόνα. Αυτή η ρύθμιση θα πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ, καθώς μπορεί να εμφανίσει αντικείμενα τέχνης.

7. Θερμοκρασία χρώματος: Παρέχει χειροκίνητη ρύθμιση της θερμοκρασίας (πιο κόκκινο - εξωτερικό βλέμμα) ή Blueness (πιο μπλε - εσωτερική εμφάνιση) της εικόνας.

8. Προηγμένη: Η επιλογή αυτής της επιλογής μεταφέρει τον χρήστη σε ένα υπομενού που επιτρέπει πιο ακριβή στοιχεία ελέγχου χρώματος που επιτρέπουν την αύξηση ή μείωση του κορεσμού χρώματος κάθε χρώματος (κόκκινο, πράσινο, μπλε ή κόκκινο, πράσινο, μπλε, κυανό, ματζέντα, κίτρινο) ξεχωριστά.

9. Κατανάλωση ενέργειας: Αυτή η επιλογή επιτρέπει τον έλεγχο της εξόδου φωτός της λάμπας. Το Κανονικό παρέχει μια φωτεινή εικόνα κατάλληλη για προβολή ή προβολή 3D όταν υπάρχει κάποιο φως περιβάλλοντος. Η λειτουργία ECO μειώνει την έξοδο φωτός από τη λυχνία, αλλά είναι αρκετά φωτεινή για τις περισσότερες προβολές οικιακού κινηματογράφου σε σκοτεινό δωμάτιο. Η ρύθμιση ECO εξοικονομεί επίσης ενέργεια και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της λάμπας.

10. Auto Iris: Ρυθμίζει αυτόματα την έξοδο φωτός του προβολέα ανάλογα με τη φωτεινότητα της εικόνας.

12. Επαναφορά: Ακυρώνει όλες τις ρυθμίσεις εικόνας που έχουν δημιουργήσει οι χρήστες.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

10 από 11

Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Μενού ρυθμίσεων σημάτων

Ο βιντεοπροβολέας Home Cinema Epson PowerLite 2030 - Μενού Ρυθμίσεων σήματος. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στο μενού Ρυθμίσεις σήματος για τον βιντεοπροβολέα Epson PowerLite Home Cinema 2030:

1. Εγκατάσταση 3D : Μεταβαίνει σε ένα υπομενού που παρέχει τις ακόλουθες επιλογές -

3D Display - Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη λειτουργία 3D απεικόνισης. Η πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργία μέσω του κουμπιού 2D / 3D στο τηλεχειριστήριο είναι επίσης διαθέσιμη.

Μορφή 3D - Στη θέση Αυτόματο, ο προβολέας μπορεί, στις περισσότερες περιπτώσεις, να ανιχνεύσει το εισερχόμενο σήμα 3D μορφής. Ωστόσο, αν το 3D σήμα δεν ανιχνευθεί αυτόματα, μπορείτε να επιλέξετε 2D (εμφανίζει πάντα 2D εικόνα, ακόμη και με 3D πηγές), δίπλα-δίπλα (το εισερχόμενο 3D σήμα έχει τις εικόνες αριστερού και δεξιού ματιού που εμφανίζονται δίπλα-δίπλα ) και το επάνω και το κάτω μέρος (το εισερχόμενο τρισδιάστατο σήμα έχει τις εικόνες αριστερού και δεξιού ματιού που εμφανίζονται στην επάνω και την κάτω πλευρά).

3D Depth - Ρυθμίζει τον επιθυμητό βαθμό βάθους 3D.

Διαγώνιο μέγεθος οθόνης - Αυτό σας επιτρέπει να πείτε στον προβολέα τι οθόνη μεγέθους χρησιμοποιείτε. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλετε στη βελτιστοποίηση της απόδοσης 3D απεικόνισης, όπως η μείωση των παρεμβολών (φωτοστέφανο, φάντασμα).

3D Brightness - Ρυθμίζει τη φωτεινότητα των 3D εικόνων. Σημείωση: Ο προβολέας παρέχει επίσης αυτόματη αντιστάθμιση φωτεινότητας / αντίθεσης όταν ανιχνεύονται εικόνες 3D.

Αντίστροφα γυαλιά 3D: - Αυτή η ρύθμιση αναστρέφει την ακολουθία λήψεων LCD 3D γυαλιών αν εμφανίζονται λανθασμένα εικόνες 3D με φόντο που βρίσκεται μπροστά από το προσκήνιο. Η αντίστροφη λειτουργία αντιστρέφει το σφάλμα, έτσι ώστε τα επίπεδα 3D να εμφανίζονται σωστά.

Ειδοποίηση προβολής 3D - Ενεργοποιεί και απενεργοποιεί την προειδοποίηση προβολής και προειδοποίησης παρακολούθησης 3D όταν εντοπίζονται εικόνες 3D.

2. Αναλογία όψης: Επιτρέπει τη ρύθμιση της αναλογίας διαστάσεων του προβολέα. Οι επιλογές είναι:

Κανονική - Ρυθμίζει την αναλογία διαστάσεων και το μέγεθος εικόνας για εικόνες που βασίζονται σε υπολογιστή.

16: 9 - Μετατρέπει όλα τα εισερχόμενα σήματα σε αναλογία διαστάσεων 16: 9. Οι εισερχόμενες εικόνες 4: 3 είναι τεντωμένες.

Πλήρης - Όλες οι εισερχόμενες εικόνες επαναδιαμορφώνονται για να γεμίσουν την οθόνη, ανεξάρτητα από την αναλογία διαστάσεων του εισερχόμενου σήματος. Τα σήματα 4: 3 τεντώνονται οριζόντια και τα σήματα 1,85: 1 και 2,35: 1 τεντώνονται κάθετα.

Native - Εμφανίζει όλες τις εισερχόμενες εικόνες χωρίς τροποποίηση της αναλογίας διαστάσεων.

3. Μείωση θορύβου Μειώνει το τρεμόπαιγμα και τα άλλα αντικείμενα που οφείλονται από τη συμπίεση σε προοδευτική μετατροπή.

4. Overscan: Ορίζει το περίγραμμα των συνόρων μεταξύ των άκρων της εικόνας και της περιοχής εμφάνισης της οθόνης.

5. Εύρος βίντεο HDMI: Επιτρέπει στο χρήστη να ταιριάζει με το εύρος βίντεο του προβολέα σε εκείνο του εισερχόμενου σήματος. Αφήστε αυτό το σύνολο σε Κανονική στις περισσότερες περιπτώσεις.

6. Επεξεργασία εικόνας: Αυτή η ρύθμιση παρέχει δύο πρόσθετα opitons επεξεργασίας βίντεο, Fast και Fine. Η ρύθμιση "Γρήγορη" εμφανίζει εικόνες γρηγορότερα, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος καθυστέρησης, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε ελαφρά απώλεια ποιότητας. Το Fine εξασφαλίζει ότι οι εικόνες εμφανίζονται με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

7. Επαναφορά Επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

11 από 11

Epson PowerLite Home Cinema 2030 - Μενού πληροφοριών

Ο βιντεοπροβολέας Home Cinema Epson PowerLite 2030 - Μενού πληροφοριών. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται σε αυτή την τελική ματιά στο σύστημα μενού της οθόνης Epson 2030 είναι μια ματιά στο μενού Πληροφορίες. Αυτό είναι το μενού που λέει στον χρήστη τις ώρες λειτουργίας των λυχνιών, τις τεχνικές προδιαγραφές του τρέχοντος εισερχόμενου σήματος πηγής που προβάλλεται και πρόσθετες πληροφορίες.

1. Ώρες Λάμπας: Εμφανίζει τον αριθμό των αριθμών που χρησιμοποιεί ο Λάμπα. Ο δείκτης θα εμφανίσει 0 ώρες έως ότου χρησιμοποιηθεί 10 ώρες. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, κατά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας, χρησιμοποιήθηκαν 47 ώρες λάμπας.

2. Πηγή: Αυτό δείχνει ποια είσοδος προσπελάζεται και προβάλλεται αυτή τη στιγμή. Οι επιλογές πηγής εισόδου περιλαμβάνουν: HDMI 1, HDMI 2 , Component , PC , Video .

3. Σήμα εισόδου: Δείχνει ποιο τύπο σήματος σήματος βίντεο ανιχνεύεται. Στην περίπτωση αυτή είναι RGB-Video.

4. Ανάλυση: Εμφανίζει την ανάλυση των εικονοστοιχείων του σήματος εισόδου. Στην περίπτωση αυτή, η ανάλυση των εικονοστοιχείων του εισερχόμενου σήματος εικόνας σε αυτή την εικόνα είναι 1280x720.

5. Λειτουργία σάρωσης: Αυτό δείχνει εάν το εισερχόμενο σήμα είναι Interlaced ή Progressive .

6. Ρυθμός ανανέωσης: Παρέχει πληροφορίες σχετικά με το ρυθμό ανανέωσης του εισερχόμενου σήματος. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το 59.93Hz είναι ένας σωστός αριθμός - στην κοινή πρακτική, αυτό αναφέρεται ως ρυθμός ανανέωσης 60Hz.

7. 3D Format: Εμφανίζει την εισερχόμενη μορφή 3D που εντοπίστηκε. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, δεν υπάρχει εντοπισμένο τρισδιάστατο σήμα.

8. Πληροφορίες συγχρονισμού: Εμφανίζει λεπτομέρειες συγχρονισμού σήματος βίντεο / προβολέα.

9. Deep Color: Εμφανίζει τις πληροφορίες βαθιάς βάθους χρώματος από πηγές HDMI. Το Deep Color δεν είναι πάντα παρόν.

10. Κατάσταση: Εμφανίζει τυχόν πληροφορίες σφάλματος.

11. Σειριακός αριθμός: Ο σειριακός αριθμός του προβολέα.

12. Έκδοση: Αυτή απεικονίζει ποια έκδοση του υλικολογισμικού είναι εγκατεστημένη.

Τελική λήψη

Ο Epson PowerLite Home Cinema 2030, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τη συνδεσιμότητα, προσφέρει αρκετά για την τιμή. Επίσης, με την ισχυρή έξοδο φωτός, ο προβολέας αυτός μπορεί να προβληθεί σε ρυθμίσεις που μπορεί να έχουν κάποιο βαθμό φωτισμού περιβάλλοντος ή να μην είναι εντελώς σκοτεινές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες του Home Cinema 2030, καθώς και για την απόδοσή του, δείτε επίσης τις αναθεωρήσεις και τις δοκιμές απόδοσης βίντεο .