Η αναθεώρηση του ραδιοφώνου Amazon Fire TV Stick

01 από 07

Εισαγωγή στο τηλεοπτικό ραβδί Amazon Fire

Amazon Fire TV Stick - Περιεχόμενα συσκευασίας. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Το Internet Streaming έχει σίγουρα επηρεάσει την εμπειρία του home theatre και υπάρχουν πολλά προϊόντα που έδωσαν έναν εύκολο τρόπο να προσθέσετε αυτή τη δυνατότητα σε μια εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων τηλεοράσεων, των συσκευών Blu-ray Disc Streaming και των εξωτερικών Media Streamers.

Φυσικά, δεν κατέχει ο καθένας ένα Smart TV ή ένα Smart Blu-ray Disc player. Αν εμπίπετε σε αυτήν την κατηγορία, ένα προϊόν που μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για να προσθέσετε streaming μέσω Internet στην τρέχουσα τηλεόραση και στο σπίτι σας θα μπορούσε να είναι το Amazon Fire TV Stick.

Πρώτα, το Fire TV Stick ενσωματώνει επεξεργαστή Dual Core, υποστηριζόμενο από 1GB μνήμης RAM, το οποίο έχει σχεδιαστεί για γρήγορη πλοήγηση μενού και πρόσβαση σε περιεχόμενο. Παρέχεται επίσης χωρητικότητα αποθήκευσης 8 GB για την αποθήκευση εφαρμογών και σχετικών αντικειμένων.

Το Fire TV Stick μπορεί να εκπέμπει έως 1080p ανάλυση βίντεο (εξαρτώμενη από το περιεχόμενο) και είναι συμβατό με Dolby Digital, EX, Digital Plus ήχου (εξαρτώμενο από το περιεχόμενο).

Για τη συνδεσιμότητα, το Fire TV Stick έχει ενσωματωμένο Wifi για εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο ( απαιτεί την παρουσία ασύρματου δρομολογητή ) και συνδέεται απευθείας στην είσοδο HDMI της τηλεόρασης για προβολή περιεχομένου (πρόσθετη ισχύς απαιτείται μέσω micro-USB σε USB ή micro -USB σε σύνδεση εναλλασσόμενου ρεύματος).

Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, τα περιεχόμενα του πακέτου περιλαμβάνουν (από αριστερά προς τα δεξιά): καλώδιο USB από USB σε USB, προσαρμογέα τροφοδοσίας AC, οδηγό γρήγορης εκκίνησης, κιβώτιο λιανικής πώλησης, (στην περίπτωση αυτή, το τηλεχειριστήριο) και δύο μπαταρίες AAA για την τροφοδοσία του τηλεχειριστηρίου.

Τώρα που ξέρετε τα βασικά, συνεχίστε με την υπόλοιπη αναθεώρηση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης, ρύθμισης και χρήσης του Amazon Fire Stick - μαζί με μερικές επιπλέον συμβουλές και προοπτική.

02 του 07

Σύνδεση του ραδιοτηλεοπτικού ραβδί Amazon Fire στην τηλεόρασή σας

Amazon Fire TV Stick - Επιλογές σύνδεσης. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Πριν περάσετε από τις διαδικασίες εγκατάστασης του Amazon Fire TV, πρέπει να το συνδέσετε στην τηλεόρασή σας.

Η τηλεόραση Amazon Fire μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε τηλεόραση που διαθέτει διαθέσιμη είσοδο HDMI. Αυτό μπορεί να γίνει συνδέοντας το απευθείας στη θύρα HDMI (όπως φαίνεται στην αριστερή εικόνα παραπάνω) ή χρησιμοποιώντας τον παρεχόμενο σύνδεσμο HDMI και πρόσθετο καλώδιο, το οποίο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το Fire TV Stick μακριά από την τηλεόραση (όπως φαίνεται στη σωστή εικόνα).

Επιπλέον, πρέπει να συνδέσετε το ραβδί τηλεόρασης Amazon Fire σε πηγή τροφοδοσίας USB ή εναλλασσόμενου ρεύματος (παρέχεται ένα καλώδιο προσαρμογής που επιτρέπει την επιλογή).

Πρόσθετες συμβουλές σύνδεσης:

Εκτός από τη δυνατότητα σύνδεσης του Fire TV Stick απευθείας με τηλεόραση, εάν διαθέτετε δέκτη Home Cinema που διαθέτει είσοδο HDMI με είσοδο βίντεο, μπορείτε να τον συνδέσετε στον δέκτη. Σε αυτή τη σύνδεση, ο δέκτης θα καθοδηγήσει το σήμα βίντεο στην τηλεόραση και ο ήχος θα παραμείνει στον δέκτη.

Το πλεονέκτημα αυτής της επιλογής είναι ότι ο δέκτης σας μπορεί να αποκωδικοποιήσει άμεσα οποιαδήποτε συμβατή μορφή ήχου surround, αντί να χρειάζεται να μετακινήσετε τον ήχο πίσω από την τηλεόραση στο δέκτη οικιακού κινηματογράφου.

Το μειονέκτημα όμως είναι ότι θα πρέπει να τρέξετε το δέκτη οικιακού κινηματογράφου όταν θέλετε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο από το Amazon Fire TV Stick - αλλά ο καλύτερος ήχος είναι πάντα καλό ...

Επίσης, μπορείτε να συνδέσετε το Amazon Fire TV Stick απευθείας σε έναν βιντεοπροβολέα που διαθέτει διαθέσιμη είσοδο HDMI, αλλά εάν ο προβολέας δεν διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία ή συνδέσεις ήχου, δεν θα ακούσετε κανένα ήχο.

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το ραβδί τηλεόρασης Amazon Fire με ένα βιντεοπροβολέα, η επιλογή σας θα ήταν να τον συνδέσετε με δέκτη οικιακού κινηματογράφου, όπως αναφέρθηκε παραπάνω) για τον ήχο και στη συνέχεια να συνδέσετε την έξοδο HDMI του δέκτη στον προβολέα για να εμφανιστεί το βίντεο εικόνες.

03 του 07

Amazon Fire Τηλεχειριστήριο Επιλογές

Amazon Fire TV Stick - Τηλεχειριστήριο με δυνατότητα φωνής και τηλέφωνο Android με απομακρυσμένη εφαρμογή. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Για να ενεργοποιήσετε, να ρυθμίσετε και να ελέγξετε το Amazon Fire TV Stick, έχετε τη δυνατότητα χρήσης του παρεχόμενου τηλεχειριστηρίου (για τους σκοπούς αυτής της αναθεώρησης μου δόθηκε το τηλεχειριστήριο που εμφανίζεται στην παραπάνω φωτογραφία στο αριστερά) ή ένα smartphone Android ή iOS (παράδειγμα εμφανίζεται: τηλέφωνο Android HTC One M8 Harman Kardon Edition ).

Για το τηλεχειριστήριο με δυνατότητα φωνής, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τα τυπικά κουμπιά ή την επιλογή φωνής (που υποστηρίζεται από τον βοηθό φωνητικής κλήσης της Amazon Alexa ).

Τα τυπικά και φωνητικά απομακρυσμένα που παρέχονται από το Amazon είναι ελαφρώς διαφορετικά σε μέγεθος, αλλά η διάταξη κουμπιών είναι ίδια και το φωνητικό απομακρυσμένο διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και κουμπί φωνής στο πολύ κεντρικό κέντρο.

Ακριβώς κάτω από το κουμπί φωνής στο τηλεχειριστήριο που εμφανίζεται στην παραπάνω φωτογραφία, είναι ένα μεγάλο πλήκτρο επιλογής μενού, που περιβάλλεται από το δαχτυλίδι πλοήγησης μενού.

Μετακινώντας προς τα κάτω στην πρώτη σειρά, ακριβώς κάτω από το δακτύλιο πλοήγησης μενού, εμφανίζεται το κουμπί επιστροφής μενού πλοήγησης, το κουμπί αρχικής σελίδας και το κουμπί μενού ρυθμίσεων.

Τα κουμπιά, από τα αριστερά προς τα δεξιά, στο δεύτερο (κάτω γραμμή) είναι τα κουμπιά επαναφοράς, αναπαραγωγής / παύσης και ταχείας προώθησης που χρησιμοποιούνται κατά την αναπαραγωγή περιεχομένου ήχου ή βίντεο.

Μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Fire TV στο smartphone, το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης αναλαμβάνεται από το pad-and-swipe pad, το οποίο χρησιμοποιείται για πλοήγηση μενού και λειτουργιών.

Κατά μήκος των άκρων του τμήματος αφής και ολίσθησης η οθόνη είναι εικονίδια για φωνή (εικονίδιο μικροφώνου), το εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία σας μεταφέρει στο επίπεδο από εκεί που βρίσκεστε στη δομή του μενού, το πάνω δεξιά εικονίδιο εμφανίζει ένα πληκτρολόγιο οθόνης, και τα τρία εικονίδια στο κάτω μέρος σας μεταφέρουν στο αρχικό μενού.

04 του 07

Ρύθμιση ραβδιών τηλεόρασης Amazon Fire

Amazon πυρκαγιά τηλεόραση ραδιόφωνο - Εγκατάσταση οθόνες μοντάζ. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Τώρα που έχετε τη σέσουλα στις βασικές λειτουργίες, τις συνδέσεις και τις λειτουργίες ελέγχου του Amazon Fire Stick TV, είναι καιρός να το χρησιμοποιήσετε.

Οι τρεις παραπάνω εικόνες δείχνουν τρία τμήματα της διαδικασίας εγκατάστασης. Όταν ενεργοποιείτε για πρώτη φορά το Fire TV Stick, εμφανίζεται στην οθόνη ο επίσημος λογότυπος Fire TV με μια "Επόμενη" ερώτηση (εμφανίζεται στην εικόνα στα επάνω αριστερά).

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συνδέσετε το Fire TV Stick με το δίκτυό σας Wifi. Αυτό είναι ένα εύκολο βήμα καθώς το Stick θα ψάξει σε όλα τα διαθέσιμα δίκτυα - επιλέξτε το δικό σας και πληκτρολογήστε τον αριθμό του Wifi Network Key.

Η επόμενη ερώτηση θα σας οδηγήσει σε μια τυποποιημένη σελίδα εγγραφής προϊόντος - Ωστόσο, στην περίπτωσή μου, κατόπιν αιτήματος του Amazon, η μονάδα που έλαβα προ-καταχωρήθηκε στο όνομά μου. Ως αποτέλεσμα, η σελίδα εγγραφής με ρωτάει αν θέλω να διατηρήσω την τρέχουσα εγγραφή ή να την αλλάξω.

Αφού περάσετε από τη σελίδα εγγραφής, συναντάτε έναν κινούμενο χαρακτήρα που παρέχει μια επίδειξη των βασικών λειτουργιών και λειτουργιών του Fire TV Stick.

Η παρουσίαση επίδειξης είναι σύντομη, εύκολη στην κατανόηση και σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσετε εάν αυτή είναι η πρώτη σας εμπειρία με μια ταινία πολυμέσων. Αφού ολοκληρωθεί, θα μεταφερθείτε στο αρχικό μενού.

05 του 07

Χρησιμοποιώντας το τηλεοπτικό ραβδί Amazon Fire

Amazon Fire TV Stick - Αρχική σελίδα. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Αν έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως μια ταινία πολυμέσων, όπως μια συσκευή αναπαραγωγής Roku Box, Smart TV ή Smart Blu-ray Disc, η αρχική οθόνη (μενού) θα φαίνεται κάπως οικεία.

Το μενού χωρίζεται σε κατηγορίες, τις οποίες μετακινηθείτε στα αριστερά της οθόνης - ένα τμήμα του οποίου εμφανίζεται στην παραπάνω φωτογραφία.

Κατηγορίες κύριων μενού

Αναζήτηση - Αναζήτηση τίτλου και εφαρμογής μέσω πληκτρολογίου οθόνης ή φωνής), Αρχική σελίδα, Πρωτότυπο βίντεο, Ταινίες (Amazon), Τηλεόραση (Amazon).

Λίστα παρακολούθησης - τηλεοπτικές εκπομπές Amazon και ταινίες που θέλετε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε, αλλά δεν έχετε αγοράσει ακόμα.

Βιβλιοθήκη βίντεο - Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που αγοράζονται ή ενοικιάζονται επί του παρόντος από το στιγμιαίο βίντεο Amazon.

Ελεύθερος χρόνος - Επιτρέπει τη δημιουργία έως και 4 επιπλέον προφίλ χρηστών.

Παιχνίδια - Πρόσβαση στις προσφορές τίτλου παιχνιδιού του Amazon.

Εφαρμογές - Επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές (Netflix, κ.λπ ...) διαθέσιμες για λήψη που δεν έχουν ήδη φορτωθεί εκ των προτέρων - οι περισσότερες εφαρμογές είναι δωρεάν, αλλά ανάλογα με την υπηρεσία που προσφέρουν μεμονωμένες εφαρμογές, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε πρόσθετη συνδρομή ή πληρωμή ανά προβολή, αμοιβές.

Μουσική - Πρόσβαση στην υπηρεσία ροής μουσικής Amazon.

Φωτογραφίες - Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες που έχετε μεταφορτώσει στο λογαριασμό σας στο Drive Cloud Amazon .

Ρυθμίσεις - Εδώ μπορείτε να διαχειριστείτε τις βασικές ρυθμίσεις του Firewall Stick, όπως Screen Savers, Device Mirroring (περισσότερα για αυτό αργότερα), Γονικός έλεγχος, Ελεγκτές και Συσκευές Bluetooth (εντοπισμός και αντιστοίχιση), Εφαρμογές (Διαχείριση εγκατάστασης εφαρμογών, και ενημερώσεις), System (Βάλτε την τηλεόραση Amazon Fire σε κατάσταση αναμονής - δεν υπάρχει πλήκτρο απενεργοποίησης), Επανεκκίνηση, Προβολή πληροφοριών συσκευής, Έλεγχος ενημερώσεων λογισμικού και Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων), Βοήθεια (πρόσβαση σε συμβουλές βίντεο και πληροφορίες εξυπηρέτησης πελατών) (διαχείριση των πληροφοριών του λογαριασμού σας).

Σημείωση: Όσον αφορά τη λειτουργία Sleep, αν δεν θέλετε να μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων, μπορείτε απλά να κρατήσετε πατημένο το κουμπί Home στο τηλεχειριστήριο για μερικά δευτερόλεπτα και να εμφανιστεί ένα σύντομο μενού που περιλαμβάνει ένα εικονίδιο Sleep - απλά κάντε κλικ αυτό και το Fire TV Stick "σβήνει" - για να το ξυπνήσει, απλά πατήστε ξανά το κουμπί Home.

Πρόσβαση περιεχομένου

Η πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω διαδικτύου που παρέχεται από το ραδιοτηλεοπτικό σύστημα πυρκαγιάς πυρκαγιάς αντισταθμίζεται σε μεγάλο βαθμό από το Amazon Instant Video. Για παράδειγμα, μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που παρέχονται από το Fire TV Stick, όπως η Λίστα Παρακολούθησης και η Βιντεοθήκη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με περιεχόμενο Amazon Instant Video - Δεν μπορείτε να συμπεριλάβετε τίτλους περιεχομένου από άλλες υπηρεσίες, όπως Netflix, Crackle, HuluPlus, HBOGo, Showtime Anytime , κλπ ... Επίσης, όταν πηγαίνετε στις κατηγορίες ταινιών και μουσικής της Fire TV, παρατίθεται μόνο το περιεχόμενο από το Amazon. Για να αναζητήσετε και να οργανώσετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, εκπομπές και μουσική από άλλες υπηρεσίες, μπορείτε να μεταβείτε σε κάθε εφαρμογή για να την κάνετε σε κάθε μια από αυτές τις εφαρμογές.

Επίσης, όταν χρησιμοποιείτε αναζήτηση (είτε πληκτρολόγιο είτε φωνή), παρόλο που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε εφαρμογές κατά την αναζήτηση τίτλων περιεχομένου, τα αποτελέσματα περιορίζονται σε επιλεγμένες υπηρεσίες, όπως Amazon, Crackle, HuluPlus, Starz, ConTV, Vevo και ενδεχομένως μερικές άλλες). Τα αποτελέσματα του Netflix και του HBO δεν εμφανίζονται στην έρευνα, εκτός από τις προηγούμενες εποχές του αρχικού προγραμματισμού (Daredevil, Orange είναι το New Black, Game of Thrones) που είναι τώρα διαθέσιμο μέσω του Amazon.

Από την άλλη πλευρά, παρά τους παραπάνω οργανωτικούς περιορισμούς και τους περιορισμούς αναζήτησης, υπάρχουν εκατοντάδες κανάλια διαδικτυακής ροής από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε (τόσο προ-φορτωμένα όσο και προστιθέμενα στο Amazon App Store). Μερικά από τα κανάλια περιλαμβάνουν: Crackle, HBONow, HuluPlus, iHeart Radio, Netflix, Pandora, Sling TV, YouTube - Εδώ είναι ένας πλήρης κατάλογος (Σημείωση: Το Vudu δεν περιλαμβάνεται).

Επιπλέον, ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης πάνω από 200 online παιχνίδια συμβατά με Fire Fire.

06 του 07

Πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του τηλεοπτικού ραβδί Amazon Fire

Amazon Fire TV Stick - Παραστάσεις Miracast Mirroring οθόνης. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εκτός από την δυνατότητα πρόσβασης σε εκατοντάδες διαδικτυακά κανάλια streaming, υπάρχουν και άλλα κόλπα που μπορεί να κάνει η Amazon Fire TV.

Ορατότητα οθόνης χρησιμοποιώντας το Miracast

Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε συμβατό smartphone ή tablet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τηλεόραση Amazon Fire ως αγωγό για να μοιράζεστε περιεχόμενο φωτογραφιών και βίντεο στην τηλεόρασή σας - Αυτό αναφέρεται ως Miracast .

Εμφανίζονται στην παραπάνω φωτογραφία δύο παραδείγματα του χαρακτηριστικού Miracast. Στην αριστερή εικόνα υπάρχει ένας "καθρέφτης" ενός μενού smartphone και, στα δεξιά, υπάρχουν δύο φωτογραφίες που μοιράζονται από το smartphone στην τηλεόραση. Το smartphone που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα Android Phone της HTC One M8 Harman Kardon Edition .

Κοινή χρήση περιεχομένου μέσω DLNA και UPnP

Μια άλλη μέθοδος πρόσβασης στο περιεχόμενο είναι μέσω του DLNA ή / και του UPnP. Αυτή η λειτουργία είναι προσβάσιμη μέσω μερικών εφαρμογών που μπορείτε να επιλέξετε, να κατεβάσετε και να προσθέσετε τη βιβλιοθήκη Fire TV Apps.

Χρησιμοποιώντας μία από αυτές τις εφαρμογές, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Fire TV Stick για πρόσβαση σε περιεχόμενο ήχου, βίντεο και φωτογραφιών που έχετε αποθηκεύσει σε υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή διακομιστή πολυμέσων που είναι συνδεδεμένος στο οικιακό σας δίκτυο (μέσω του δρομολογητή Internet ). Στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο της Fire Fire, ή ένα smartphone με εγκατεστημένη την απομακρυσμένη εφαρμογή, για πρόσβαση και έλεγχο της αναπαραγωγής του περιεχομένου.

Bluetooth

Μια άλλη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης που είναι διαθέσιμη στην τηλεόραση Fire είναι Bluetooth . Ωστόσο, υπάρχει ένας περιορισμός. Ενώ η λειτουργία Bluetooth σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πολλά ακουστικά / ηχεία Bluetooth, πληκτρολόγια, ποντίκια και ελεγκτές παιχνιδιών Bluetooth, δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μεταδώσετε αρχεία μουσικής από το smartphone σας στο τηλεχειριστήριο Fire.

Από την άλλη πλευρά, η Amazon παρέχει μια εφαρμογή που ονομάζεται AllConnect ότι, όταν είναι εγκατεστημένη τόσο στην Fire Fire όσο και σε ένα συμβατό Android smartphone, ενεργοποιεί τον ίδιο τύπο άμεσης δυνατότητας ροής ήχου από το τηλέφωνο στην Fire TV που θα παρέχει μια δυνατότητα Bluetooth, αλλά περιλαμβάνει επίσης άμεση ροή βίντεο και φωτογραφιών επίσης.

07 του 07

Amazon Fire TV Performance και σύνοψη κριτικής

Amazon Fire TV Stick - Προβολή σε κοντινή απόσταση. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Αν έχετε ήδη μια έξυπνη τηλεόραση με δυνατότητες δικτύωσης και online streaming, το Amazon Fire TV Stick μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό, ειδικά εάν η τηλεόρασή σας ήδη προσφέρει πρόσβαση στο Amazon Instant Video.

Από την άλλη πλευρά, αν έχετε μια παλαιότερη τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας που διαθέτει εισόδους HDMI, αλλά δεν παρέχει δυνατότητα Smart TV ή streaming μέσω Ίντερνετ, η Amazon Fire TV είναι σίγουρα μια βολική λύση - είτε είστε μέλος του Amazon Prime είτε όχι.

Φυσικά, μερικά από τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας και οργάνωσης του περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για περιεχόμενο που προέρχεται από το Amazon, αλλά το Fire TV stick παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες streaming.

Όσον αφορά την ποιότητα ήχου και εικόνας, όταν συνδεθεί μέσω δέκτη οικιακού κινηματογράφου, μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε διάφορες μορφές ήχου Dolby, συμπεριλαμβανομένων των Dolby Digital EX και Dolby Digital Plus.

Όσον αφορά την ποιότητα του βίντεο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ευρυζωνική ταχύτητα και την πραγματική ποιότητα της πηγής περιεχομένου (σπιτικά βίντεο YouTube σε σχέση με τις τελευταίες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές). Ωστόσο, όταν οι δύο αυτοί παράγοντες είναι καλύτεροι, αυτό που βλέπετε στην οθόνη φαίνεται αρκετά καλός.

Το τηλεοπτικό σαλόνι πυρκαγιάς μπορεί να παράγει ανάλυση μέχρι 1080p, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και με τηλεοράσεις 720p - δεν υπάρχει πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, όπως και οι περισσότερες ταινίες πολυμέσων που υποστηρίζουν δυνατότητα 1080p, η ποιότητα της εικόνας δεν είναι τόσο καλή όσο αυτό που θα βλέπατε σε δίσκο Blu-ray 1080p.

Για να το θέσουμε με άλλο τρόπο, η παρακολούθηση περιεχομένου 1080p μέσω της ταινίας πολυμέσων μοιάζει περισσότερο με πολύ καλή ποιότητα DVD σε αντίθεση με την πραγματική ποιότητα δίσκων Blu-ray - και αυτό είναι απλά το αποτέλεσμα των αλγορίθμων συμπίεσης στο τέλος του παροχέα περιεχομένου, σε συνδυασμό με την ταχύτητα του Internet σας .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το Amazon Fire TV Stick σε τηλεόραση 4K Ultra HD , αλλά δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο ροής 4K. Εάν επιθυμείτε αυτή τη δυνατότητα, θα πρέπει να έχετε μια συμβατή τηλεόραση 4K Ultra HD και επιλέξτε το Amazon Fire TV Box (Αγορά από την Amazon) ή παρόμοια ταινία πολυμέσων που παρέχει δυνατότητα ροής 4K.

Επιστρέφοντας σε μια πιο θετική πλευρά, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε πολύ εύκολα με το ραβδί τηλεόρασης Amazon Fire.

Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό είναι η Αναζήτηση Φωνής. Αντί να δακτυλογραφήσετε δυνατά τους όρους αναζήτησης χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο (ή να χρειαστεί να συνδέσετε ένα μεγάλο συμβατό εξωτερικό πληκτρολόγιο), μπορείτε απλά να μιλήσετε στο τηλεχειριστήριο σας. Αν και ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τους όρους αναζήτησης πολλές φορές για την Alexa για να το πάρετε - Λειτουργεί καλύτερα από ό, τι βιώνω.

Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να το αποσυνδέσει από μια τηλεόραση και να το συνδέσει σε άλλη τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται να περάσει από μια νέα διαδικασία ρύθμισης. Επίσης, μπορείτε να ταξιδέψετε μαζί σας, για χρήση σε ορισμένα ξενοδοχεία, σχολεία και δημόσια δίκτυα.

Συμβουλή: Κατά την αποσύνδεση της ράβδου τηλεόρασης πυρκαγιάς, να θυμάστε ότι είναι πολύ ζεστό αν έχει λειτουργήσει κατά μήκος του χρόνου - αυτό είναι φυσιολογικό, εκτός αν είναι ζεστό να αγγίξει - αν συμβεί αυτό - επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Amazon.

Συνοψίζοντας όλα επάνω

Για να επωφεληθείτε πλήρως από όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Amazon Fire TV Stick, βοηθάει να είστε μέλος του Amazon Prime, αλλά ακόμα κι αν δεν είστε - υπάρχουν ακόμα πολλές εφαρμογές και δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πληροφορίες, το ραδιόφωνο Amazon Fire TV είναι σίγουρα μια μεγάλη ψυχαγωγική αξία και ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε streaming στο Internet στην εμπειρία του home theater - ειδικά όταν σκεφτείτε την τιμή λιγότερο από 50 δολάρια.

Το Amazon Fire TV Stick κερδίζει 4,5 από τα 5 αστέρια.

Για περισσότερες πληροφορίες και πληροφορίες αγοράς για το Fire TV Stick, ελέγξτε την Επίσημη σελίδα του προϊόντος της Amazon Fire Stick Product Sticker (η τιμή είναι μόνο 39,99 δολάρια με τυπικό απομακρυσμένο και 49,99 δολάρια με απομακρυσμένη φωνή). .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διεπαφή χρήστη και οι δυνατότητες που υπάρχουν στο Fire TV Stick είναι παρόμοιες με αυτές που διατίθενται στο Fire Box της Amazon, αλλά υπάρχουν μερικές αξιοσημείωτες διαφορές. Ανατρέξτε στην προηγούμενη αναφορά μου και στην σελίδα εξυπηρέτησης πελατών Amazon Fire TV για μια σύγκριση λίστας χαρακτηριστικών μεταξύ των δύο προϊόντων.

UPDATE 09/29/2016

Η Amazon ανακοινώνει την επόμενη γενιά Fire Stick για το 2017 με τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του μοντέλου που εξετάστηκε στο παραπάνω άρθρο, αλλά με την προσθήκη επεξεργαστή Quad Core, Faster Wifi και Alexa Voice Remote. Ωστόσο, δεν παρέχεται υποστήριξη 4K - όπως και με το προηγούμενο μοντέλο, το νέο Fire TV Stick υποστηρίζει ανάλυση εξόδου 1080p. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε αυτό το νέο Fire TV Stick με τηλεόραση 4K Ultra HD, αλλά δεν θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο ροής 4K - Η τηλεόραση θα πρέπει να αναβαθμίσει την προβολή οθόνης 1080p έως 4K.

Προτεινόμενη τιμή: 39,99 δολάρια - Επίσημη σελίδα προϊόντων και παραγγελιών της Amazon

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Αποκάλυψη: Ο σύνδεσμος ηλεκτρονικού εμπορίου που περιλαμβάνεται σε αυτό το άρθρο είναι ανεξάρτητος από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.