Τα 11 καλύτερα ακουστικά για τους λάτρεις της μουσικής που θα αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τα καλύτερα ακουστικά (ακύρωση θορύβου, Wi-Fi, ποιότητα ήχου και πολλά άλλα)

Αυτές τις μέρες, τα ακουστικά είναι ένα από τα λίγα αγαπημένα αντικείμενα που διατηρούμε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Η δυνατότητα να ακούτε μουσική, ραδιόφωνο, podcasts, διαλέξεις και να παρακολουθείτε ταινίες και βίντεο εν κινήσει δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα το 2018.

Με τόσο πολλή διασκέδαση στα χέρια μας 24/7, είναι σημαντικό να έχετε τα καλύτερα ακουστικά (και φυσικά μέσα στον προϋπολογισμό μας). Αλλά με τόσες πολλές επιλογές (ασύρματα, ακουστικά, ακύρωση θορύβου, γυμναστήριο κλπ.), Μπορεί να είναι δύσκολο να τραβήξετε τη σκανδάλη που θέλετε να αγοράσετε. Έχουμε κάνει την εργασία σας για εσάς και επιλέξατε τα καλύτερα διαθέσιμα ακουστικά το 2018, από τον προϋπολογισμό Skullcandy Uproar Wireless έως το Bose QuietComfort 35 (Σειρά II). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε και να πατήσετε το παιχνίδι.

Όταν συνδυάζετε την καλύτερη ακύρωση ενεργού θορύβου στην τάξη και τον εξαιρετικά άνετο σχεδιασμό των πτυσσόμενων ακουστικών, το αποτέλεσμα είναι το Bose QuietComfort 35 (Σειρά II). Ενώ τα πιο πρόσφατα ακουστικά της σειράς QuietComfort προσφέρουν άφθονο ρυθμό, ίσως το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι είναι η πρώτη στη σειρά που είναι ασύρματα. Με βάρος 8,32 ουγκιές, το QuietComfort 35 (Series II) μοιάζει πολύ με το QuietComfort 25. Ωστόσο, το QC35 προσφέρει πρόσθετη τεχνολογία στη συνολική εμφάνιση με την εναλλαγή Bluetooth στο διακόπτη τροφοδοσίας. Το κεφαλόδεσμο προσφέρει 12 ξεχωριστά βήματα για να παρέχει μέγιστη άνεση, καθώς και να επιτρέπουν στα ακουστικά να περιστρέφονται έως 90 μοίρες κατά ένα τρόπο και κατά πέντε μοίρες στην άλλη.

Ο οβάλ σχήματος σχεδιασμός των ακουστικών προσπαθεί να ταιριάζει σε ολόκληρο το αυτί για να παρέχει ένα αυξημένο επίπεδο άνεσης σε πλήρως στρογγυλά ακουστικά. Πέρα από το σχεδιασμό, η ασύρματη δυνατότητα Bluetooth επιτρέπει στο QC35 να προσθέσει ταυτόχρονο ζευγάρωμα ή να συνδέσει ταυτόχρονα δύο συσκευές μέσω του NFC. Μια ενδεικτική λυχνία μπαταρίας LED σάς ενημερώνει πόσο χυμό έχετε αφήσει (που λέγεται ότι διαρκεί έως και 20 ώρες με μία μόνο φόρτιση). Εάν η μπαταρία εξαντληθεί, τα ακουστικά λειτουργούν καλά όταν συνδέονται με καλώδιο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα οφέλη από το σπάσιμο ενός ιδρώτα στη μουσική: Οι μελέτες δείχνουν ότι η ακρόαση μουσικής ενώ εργάζεστε αυξάνει την αντοχή σας έως και 15 τοις εκατό. Αλλά δεν έχει σημασία αν τρέχετε στο Rage Against the Machine ή ανυψώσετε στο Ludacris, θα θελήσετε ένα ζευγάρι που ταιριάζει άνετα, μπορεί να αντέξει τον ιδρώτα και να κρατήσει μια χρέωση - για να μην αναφέρουμε, ακούγεται καλό. Τα Jaybird X3s προσφέρουν όλα τα μέτωπα. Φέρνουν με τρία διαφορετικά μεγέθη αυτιού, τόσο σε σιλικόνη όσο και σε αφρώδες υλικό Comply, που έχουν υδρόφοβη νανο-επίστρωση για να αντισταθούν στην υγρασία, είτε πρόκειται για ιδρώτα είτε για βροχή. Τα ακουστικά τύπου neckband περιλαμβάνουν επίσης προαιρετικά πτερύγια αυτιών που κάθονται με ασφάλεια στο αυτί σας, ακόμα και κάτω από κράνος.

Αλλά τα άνετα ακουστικά σας κάνουν λίγο καλό αν η ποιότητα του ήχου είναι χαλαρή. Ο οδηγός 6mm του X3 αποδίδει ένα ισορροπημένο μπάσο και καλά καθορισμένα υψηλά επίπεδα, τα οποία μπορούν επίσης να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MySound. Αυτές οι ρυθμίσεις θα σας ακολουθήσουν ακόμη και όταν συνδέεστε σε άλλες συσκευές. Αν και είναι μικρές, συσκευάζουν έως και οκτώ ώρες παιχνιδιού (αν και αυτό θα εξαρτάται από τα επίπεδα έντασης του ήχου) και χρεώνει την ισχύ μιας ώρας σε μόλις 15 λεπτά.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα ακουστικά fitness που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Το Skullcandy έχει να κάνει με την ποιότητα σε προσιτό κόστος. Για πολλούς, τα ακουστικά στο αυτί προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη άνεση από το αυτί, καθώς δεν ακουμπούν στο κεφάλι. Το Grind από το Skullcandy είναι η τελευταία προσφορά στο αυτί με μαλακά μαξιλάρια, ρυθμιζόμενο μεταλλικό κεφαλόδεσμο υψηλής ποιότητας και πλαστικά ακουστικά. Τα ακουστικά Grind έχουν ένα κλασσικό σχεδιασμό χαμηλού προφίλ που φαίνονται δροσερά και έρχονται σε επτά ζωντανά σχέδια χρωμάτων όπως πορτοκαλί, ναυτικό, γκρι και πολλά άλλα.

Το τηλεχειριστήριο TapTech - ένα κουμπί στην πλευρά του earcup - διπλασιάζεται ως μικρόφωνο για τηλεφωνήματα και διευκολύνει τον έλεγχο της μουσικής σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Σε λιγότερο από $ 50, μπορείτε να πάρετε την άνεση που ανταγωνίζεται όσα πολλά $ 200 ακουστικά προσφέρουν. Για την τιμή, η ποιότητα του ήχου είναι εξαιρετική, με ακριβή μπάσα και καθαρούς μεσαίους τόνους. Εάν έχουν ένα μειονέκτημα, είναι ότι δεν προσφέρουν πλήρη απομόνωση από εξωτερικό θόρυβο.

Δείτε τις άλλες κριτικές για τα καλύτερα ακουστικά κάτω από τα $ 50 που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα ακουστικά κάτω από $ 50 που διατίθενται στο διαδίκτυο.

Όταν έρχεται σε επαφή με αυτό, οι κύριοι προβληματισμοί των μουσικών είναι πραγματικά η ποιότητα του ήχου και αυτά τα ακουστικά Bang & Olufsen δεν απογοητεύουν. Διαθέτουν ηλεκτροδυναμικά προγράμματα οδήγησης 40 χιλιοστών που παράγουν έναν βαθιά πλούσιο και ισορροπημένο ήχο με μεγάλη σαφήνεια και τραγανές μετρήσεις και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι η ποιότητα του ήχου παραμένει ακόμα και όταν χρησιμοποιείται ασύρματα μέσω Bluetooth. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εντυπωσιάζει επίσης, υπόσχεται μια εντυπωσιακή διάρκεια παιχνιδιού 19 ωρών ανά φόρτιση.

Εκτός από την ποιότητα του ήχου, όποιος γνωρίζει την Bang & Olufsen ξέρει ότι η εταιρεία είναι γνωστή για τις λεπτομέρειες σχεδίου της. Το Beoplay H4 είναι κομψό αλλά ανθεκτικό, είναι κατασκευασμένο από μέταλλο με δερμάτινο δέρμα στο μπροστινό μέρος της κεφαλής και διαθέτει ακουστικά αφρού μνήμης που ένας αναλυτής του Amazon λέει ότι "αισθάνονται σαν σύννεφα". Ενώ δεν έχουν ενεργό σβήσιμο του θορύβου, ακούγεται πολύ καλά ανεξάρτητα.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα ακουστικά Bang & Olufsen που μπορείτε να αγοράσετε.

Οι λάτρεις της μουσικής έχουν διστάσει να πάρουν το Beats plunge, ανησυχώντας για το γεγονός ότι η ακριβή τιμή πηγαίνει περισσότερο για να καλύψει τον προϋπολογισμό μάρκετινγκ παρά ένα ποιοτικό προϊόν. Αλλά η τελευταία γενιά ασύρματων ακουστικών από την κομψή γραμμή είναι το καλύτερο προϊόν τους, χάρη στην κορυφή της γραμμής ασύρματης σύνδεσης.

Ως συνήθως, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει από μια σειρά luxe χρωμάτων. Αυτό το line-up αντλεί έντονα από την παλέτα της Apple, με αριστοκρατικό αλλά μετριοπαθές ροζ χρυσό, ασήμι και χρυσό με λευκό χρώμα. Αλλά πέρα ​​από τα βλέμματα, αυτά τα ακουστικά έχουν πάνω από 40 ώρες ζωής μπαταρίας, αρκετά καλό για να διαρκέσει όλη την εβδομάδα στο γυμναστήριο. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να λαμβάνουν κλήσεις, να ελέγχουν τη μουσική, να ενεργοποιούν το Siri και πολλά άλλα. Class 1 Ο συνδυασμός Bluetooth από ένα τσιπ W1 δεν ήταν ποτέ ευκολότερος, καθώς η συσκευή αλλάζει εύκολα μεταξύ ασύρματων συμβατών συσκευών χωρίς πρόβλημα και λειτουργεί έως και 75 πόδια μακριά. Η ποιότητα του ήχου και η άνεση κάνουν αυτά τα ακουστικά το ζευγάρι να κρατηθούν για τα επόμενα χρόνια.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Για μια λογική τιμή, αυτό το ζεύγος ενσύρματων ακουστικών Audio-Technica προσφέρει εξαιρετικό ήχο με άφθονο μπάσο και άριστα midranges, χάρη στους οδηγούς 40mm. Η προηγμένη ποιότητα κατασκευής του έχει υποτιμημένη σχεδίαση, αλλά δίνει προτεραιότητα στην άνεση με τα αποσβεσμένα κύπελλα αυτιών, τα οποία ως εκ τούτου έχουν προσελκύσει ένα πιστό fanbase των ακροατών. Οι αναθεωρητές θρηνούν ότι δεν προσφέρουν ένα χαρακτηριστικό ακύρωσης θορύβου - και δεδομένου του χαμηλού σημείου τιμής τους, θα ήταν ένας σοκαρισμένος εάν το έκαναν - αλλά η ταιριάζει είναι τόσο άνετη που αποκλείει τους γύρω ήχους αρκετά καλά. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτό το ζεύγος έχει ένα ευθύ καλώδιο, ενώ το προηγούμενο μοντέλο (ATH-M20) έχει ένα σπειροειδές καλώδιο.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τα αγαπημένα μας ακουστικά Audio Technica διαθέσιμα για αγορά.

Το Bose QC30 είναι πραγματικά αξιόλογα ακουστικά όταν πρόκειται για ακύρωση θορύβου. Αλλά μερικές φορές, η σιωπή μπορεί να είναι εξωφρενική (ή ανασφαλής) και θέλετε να αφήσετε λίγο θόρυβο μέσα. Εκεί, το QC30 λάμπει: σας επιτρέπουν να ελέγχετε πόσο από το περιβάλλον σας θέλετε να ακούσετε σχετικά με τις κλήσεις και τη μουσική σας.

Τα ακουστικά τύπου λαιμού προσφέρουν μια ασφαλή και άνετη εφαρμογή χάρη στις άκρες StayHear + QC και μικρές πτέρυγες που γλιστρούν πάνω από το αυτί σας για ακόμα πιο άνετη εφαρμογή. Ένα διπλό μικρό "μικρόφωνο θορύβου" απλώνεται προς το μπροστινό μέρος του λαιμού για ελαχιστοποίηση του ανέμου και του άλλου ανεπιθύμητου θορύβου κατά τις κλήσεις σας. Και ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου της παρέχει έως και 10 ώρες χρήσης, η οποία θα πρέπει να είναι αρκετή, αλλά επιθυμούμε να υπάρχει μια επιλογή καλωδίου για μεγάλες πτήσεις και τέτοια.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα earbuds διαθέσιμα online.

Όταν εξετάζουμε τη νεότερη γενιά ακουστικών, η ευελιξία είναι βασιλιάς λόγω ορισμένων smartphones που δεν διαθέτουν υποδοχή ακουστικών και πολλές συσκευές που απαιτούν συνδέσεις Bluetooth. Τα ακουστικά V-MODA Crossfade 2 εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία επειδή μπορούν να παίξουν τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα μέσω Bluetooth. Μπορούν επίσης να παίξουν για 14 ώρες μέσω ασύρματης σύνδεσης με μία μόνο χρέωση.

Τα ακουστικά V-MODA Crossfade 2, όταν είναι ενσύρματα, ακούγονται απίστευτα. Διαθέτουν νέους οδηγούς διπλού διαφράγματος 50mm και διαθέτουν πιστοποίηση ήχου υψηλής ανάλυσης από την Ιαπωνική Εταιρεία Ήχου. Αυτό εξασφαλίζει σαφείς ήχους με εξαιρετικά μπάσα, μεσαίες και υψηλές.

Επιπλέον, τα ακουστικά V-MODA Crossfade 2 διαθέτουν αντοχή στρατιωτικού επιπέδου με χαλύβδινο σκελετό και καλώδια που ισχυρίζονται ότι μπορούν να λυγίσουν ένα εκατομμύριο φορές πριν σπάσουν. Ακόμα και με αυτό, αυτά τα ακουστικά είναι άνετα με μαξιλάρια αφρού μνήμης και μια εύκαμπτη κεφαλή. Ίσως ακούγονται πολύ καλά για να είναι αλήθεια, αλλά δεν είναι. Είναι λίγο ακριβό.

Κομψά ασύρματα ακουστικά Bluetooth για λιγότερο από $ 40; Ναι παρακαλώ! Τα ακουστικά Skullcandy Uproar Wireless είναι εξειδικευμένα κατασκευασμένα για να είναι ελαφριά και προσφέρουν μέχρι και 10 ώρες συνεχούς χρήσης χωρίς χρέωση. Τα χειριστήρια ήχου είναι προσεκτικά τοποθετημένα και έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο, ενσωματωμένο Bluetooth, συνθετικό δέρμα, εγγύηση ενός έτους και θήκη μεταφοράς. Η ποιότητα του ήχου είναι πολύ καλύτερη από ό, τι θα περίμενε κανείς λαμβάνοντας υπόψη το σημείο τιμής. Οι ανατροπές χρησιμοποιούν μαγνήτες νεοδυμίου για να προσφέρουν απαράμιλλο ήχο για τα χρήματα.

Στο μειονέκτημα, τα ακουστικά Uproar είναι μόνο Bluetooth, ώστε δεν υπάρχει υποστήριξη εισόδου καλωδίου Aux και η ποιότητα κατασκευής είναι σχετικά φθηνή. Ωστόσο, αν ψάχνετε για ασύρματα ακουστικά χαμηλού κόστους για να κρατήσετε τα παιδιά σας συνδεδεμένα σε ένα μακρύ ταξίδι με αυτοκίνητο, δεν μπορείτε να τα κάνετε καλύτερα από το Skullcandy Uproar Wireless.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα ακουστικά Skullcandy που μπορείτε να αγοράσετε.

Τα "ασύρματα" ακουστικά βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό, αλλά τελικά, αρχίζουμε να βλέπουμε ζευγάρια που ζουν μέχρι το όνομά τους να είναι πραγματικά ασύρματα. Τα ασύρματα ακουστικά Bose SoundSport Free είναι η πρώτη ρωγμή του Bose σε ένα πανεύκολο ζευγάρι χωρίς καλώδιο και είναι περιττό να πούμε ότι είμαστε εντυπωσιασμένοι.

Ίσως το πιο σημαντικό, έχουν μια εξαιρετική σύνδεση Bluetooth που σπάνια πέφτει, προσφέροντας βάθος και σαφήνεια που είναι σπάνιο να βρεθεί σε ένα ασύρματο σετ. Στο μειονέκτημα, η ακύρωση θορύβου λείπει λόγω του γεγονότος ότι δεν δημιουργούν σφράγιση στο αυτί του αυτιού σας για να αποκλείσουν τους γύρω ήχους, αν και αυτό μπορεί να είναι καλό σε καταστάσεις όπου πρέπει να είστε πιο ευαισθητοποιημένοι, όπως ενώ τρέχετε έξω. Αντ 'αυτού, το SoundSport Free στηρίζεται άνετα στο εξωτερικό τμήμα του ακουστικού σας καναλιού (ακριβώς όπως τα AirPods της Apple).

Η Bose υποστηρίζει περίπου πέντε ώρες χρόνου παιχνιδιού με μία μόνο φόρτιση, η οποία θα πρέπει να είναι αρκετή για να σας τροφοδοτήσει σε μια προπόνηση και η θήκη μεταφοράς της παρέχει δύο επιπλέον χρεώσεις. Είναι ακριβό, ακόμα και όταν συγκρίνεται με τα AirPods, αλλά αν είναι ελευθερία, ευελιξία και απαίσια θέλετε, το Bose SoundSport Free δεν θα απογοητεύσει.

Οι DJs απαιτούν το καλύτερο όταν πρόκειται για αναπαραγωγή ήχου, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη τόσα πολλά που αγαπούν αυτά τα ακουστικά Beats Pro Over-Ear. Με μεσαία και τριπλή ανταπόκριση και σχεδιασμό που δείχνει ότι είστε σοβαροί για τη μουσική, αυτό το ζευγάρι αξίζει κάθε πολύτιμη δεκάρα που κοστίζει.

Το Beats δεν αποκαλύπτει το μέγεθος των προγραμμάτων οδήγησης στα ακουστικά, αλλά παράγει έναν ήχο που είναι βάναυρος με την ποιότητα εγγραφής. Αυτό μπορεί να είναι καλό και κακό, ανάλογα με το τι ακούτε, φυσικά. Συνολικά χειρίζονται τόσο τις μεσαίες όσο και τις υψηλές συχνότητες, αλλά παράγουν ένα μπάσο που κάποιοι μπορεί να θεωρούν υπερβολικό. Τα ακουστικά είναι άνετα να φορούν, ίσως λείπουν μόνο λίγο περισσότερο παραπετάσματα στην κεφαλή. Ανεξάρτητα, πιθανότατα δεν υπάρχει άλλο ζευγάρι που θα σας κάνει να φαίνεστε πιο δροσερό ανάμεσα στο πλήθος της μουσικής.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για το καλύτερο Beats ακουστικά .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .