Επανεμφάνιση DVR + τηλεοπτικού κανάλι DVR

Το κόψιμο των καλωδίων γίνεται λίγο πιο εύκολο

Με την εμφάνιση της διαδικτυακής ροής και την αυξημένη αφθονία τόσο του κινηματογράφου όσο και του τηλεοπτικού περιεχομένου που διατίθεται από μια ποικιλία υπηρεσιών, η κοπή καλωδίων / δορυφορικών καλωδίων έχει πάρει μεγάλη προσοχή τα τελευταία δύο χρόνια.

Ωστόσο, ένα από τα προβλήματα με την κοπή του καλωδίου είναι η δυνατότητα πρόσβασης σε τοπικό και δικτυακό τηλεοπτικό προγραμματισμό χωρίς την εγγραφή στο καλωδιακό ή δορυφορικό.

Μια επιλογή είναι να αποσυνδέσετε καλώδιο / δορυφόρο και να επιστρέψετε στον "τρόπο παλιάς μόδας" της πρόσβασης σε τηλεοπτικές εκπομπές, μέσω κεραίας. Όλες οι τηλεοράσεις που έχουν ενσωματωμένους δέκτες που μπορούν να λαμβάνουν σήματα υπεράνω του αέρα, αλλά μία δυνατότητα που τους λείπει η προσφορά καλωδίων / δορυφόρων είναι η λειτουργία DVR. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα πια καθώς ο Channel Master εισήγαγε ένα DVR που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους που λαμβάνουν τα τηλεοπτικά τους προγράμματα μέσω του αέρα - Το DVR + TV Antenna DVR.

Για να διαπιστώσετε εάν το DVR + είναι η σωστή λύση για τις ανάγκες κοπής του καλωδίου, συνεχίστε να διαβάζετε.

Εισαγωγή στο DVR Master Channel & # 43;

Τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές της μονάδας DVR + που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την αναθεώρηση περιλαμβάνουν:

Ξεκινώντας με το DVR Master Channel & # 43;

Το DVR + παρέχει τρεις κύριες λειτουργίες:

Η εγκατάσταση του DVR + είναι εύκολη. Πρώτον, είναι πολύ λεπτό και επίπεδο, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, γεγονός που καθιστά εύκολη την τοποθέτηση σε σχεδόν οποιοδήποτε χώρο κοντά στην τηλεόρασή σας.

Αφού το τοποθετήσετε όπου θέλετε, απλά συνδέστε οποιαδήποτε εσωτερική ή εξωτερική κεραία τηλεόρασης RF ομοαξονικό καλώδιο (είτε επάνω ή βιδώστε) στην είσοδο RF / Antenna της μονάδας, συνδέστε την έξοδο HDMI του DVR + στην τηλεόρασή σας (ή δέκτης οικιακού κινηματογράφου) και, στη συνέχεια, συνδέστε είτε ένα καλώδιο Ethernet είτε έναν προαιρετικό προσαρμογέα USB WiFi και στη συνέχεια συνδέστε το αποσπώμενο τροφοδοτικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε κεραία τηλεόρασης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Channel Master προσφέρει τη δική του σειρά εξωτερικών και εσωτερικών κεραιών, συμπεριλαμβανομένου του CM-3000HD, το οποίο έχει το ίδιο λεπτό προφίλ με τη μονάδα DVR +.

Στη συνέχεια, απλώς ενεργοποιήστε τη μονάδα και ρυθμίστε τη λειτουργία σας - Το DVR + θα διαμορφωθεί αυτόματα στην τηλεόρασή σας (συμπεριλαμβανομένης της αντιστοίχισης της εξόδου εξόδου του DVR + με την εγγενή ανάλυση της τηλεόρασής σας).

Τώρα, είστε έτοιμοι να πάτε. Από εδώ ακολουθείτε απλά τον εύκολο στην παρακολούθηση οδηγό καναλιών στην οθόνη και άλλα μενού για να παρακολουθήσετε και να εγγράψετε τηλεοπτικά προγράμματα. Ο οδηγός καναλιών για την οθόνη αναγράφει τα κανάλια "over-the-air", τα κανάλια διαδικτύου και τις υπηρεσίες συνεχούς ροής. Ωστόσο, μπορούν να εγγραφούν μόνο υπερ-κανάλια.

Πρόσθετη συμβουλή ρύθμισης (Δεν αναφέρεται στον Οδηγό χρήσης)

Εάν έχετε ισχυρή τροφοδοσία σήματος κεραίας, μια εναλλακτική μέθοδος σύνδεσης είναι η διαίρεση της τροφοδοσίας της κεραίας σας (χρησιμοποιώντας έναν διαχωριστή καλωδίου RF) έτσι ώστε η μία πλευρά να πηγαίνει απευθείας στην είσοδο RF της τηλεόρασης και η άλλη να πηγαίνει στο DVR + και συνδέστε το DVR + στην τηλεόρασή σας μέσω HDMI για πρόσβαση στον οδηγό καναλιών, επιλογές ρυθμίσεων εγγραφής και αναπαραγωγή των ηχογραφήσεων. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε όχι μόνο να εγγράφετε δύο κανάλια ταυτόχρονα στο DVR + (με την προϋπόθεση ότι έχετε συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο), αλλά μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ένα τρίτο κανάλι ενώ εγγράφετε δύο άλλα κανάλια.

Εγγραφή προγραμμάτων TV Με το DVR & # 43;

Η εγγραφή ενός τηλεοπτικού προγράμματος είναι πολύ εύκολη. Αν θέλετε να εγγράψετε το πρόγραμμα που παρακολουθείτε αυτήν την περίοδο, απλά πατήστε το κουμπί εγγραφής στο τηλεχειριστήριο.

Το DVR + ξέρει πόσο χρόνο έχει μείνει στο πρόγραμμα και θα σταματήσει την εγγραφή όταν τελειώσει το πρόγραμμα. Αυτή η λειτουργία είναι μεγάλη αν αρχίσετε να παρακολουθείτε ένα πρόγραμμα και διακόπτεται.

Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να προγραμματίσετε μια εγγραφή εκ των προτέρων, απλώς πηγαίνετε στον οδηγό καναλιών στην οθόνη, βρείτε το πρόγραμμά σας, κάντε κλικ σε αυτό και ακολουθήστε την ερώτηση που σας ρωτά εάν θέλετε να εγγράψετε το πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να μεταβείτε σε ένα μενού και να καταλάβετε τους χρόνους έναρξης και διακοπής, αν και έχετε την επιλογή, για να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις εγγραφής σας.

Επίσης, εάν το πρόγραμμα είναι μέρος μιας σειράς, μπορείτε να ρυθμίσετε το DVR + να καταγράφει όλα τα προγράμματα με τον ίδιο τίτλο σειράς.

Εκτέλεση

Το σύστημα μενού DVR + επί της οθόνης είναι αρκετά αυτονόητο και εύκολο στη χρήση. Με τον ίδιο τρόπο, η ρύθμιση και η αναπαραγωγή εγγραφών είναι εξαιρετικά εύκολη.

Και στην ζωντανή λήψη και την αναπαραγωγή του εγγεγραμμένου περιεχομένου, το κανάλι Master DVR + παρέχει μια καλή ποιότητα εικόνας. Παρόλο που η εισερχόμενη ανάλυση των σημάτων τηλεόρασης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το σταθμό (όλος ο τρόπος από 480i έως 1080i για εκπομπές μέσω του αέρα), η δυνατότητα εξόδου 1080p του DVR + είναι πολύ καλή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για συμβουλές σχετικά με τον τύπο κεραίας που μπορεί να είναι καλύτερο για να λαμβάνετε τηλεοπτικά σήματα, πηγαίνετε στο AntennaWeb.org, κάντε κλικ στο "Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε το εικονίδιο" και απλά ακολουθήστε τις οδηγίες από εκεί.

Προχωρώντας στη ροή του Διαδικτύου, η κύρια απογοήτευση κατά τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η πρώτη αυτή αναθεώρηση είναι ότι η μόνη υπηρεσία που προσφέρθηκε ήταν η Vudu - αλλά από τότε έχουν προστεθεί αρκετές υπηρεσίες.

Τι θα σας αρέσει για το DVR Master Channel & # 43;

Αυτό που δεν σας αρέσει το DVR Master Channel & # 43;

Η κατώτατη γραμμή

Οι καταναλωτές που λαμβάνουν το περιεχόμενό τους τηλεοπτικού προγράμματος over-the-air βρίσκονται στο κοντινό άκρο του ραβδιού όταν πρόκειται για DVR, ωστόσο ο Channel Master έχει έρθει στη διάθεσή του με μια κομψή και εύκολη στη χρήση λύση - την DVR + TV DVR κεραίας.

Το DVR + είναι εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση τόσο για προβολή και εγγραφή στην τηλεόραση, όσο και για δυνατότητα επέκτασης αποθήκευσης και πρόσθετο πλεονέκτημα για δυνατότητα ροής περιεχομένου από το διαδίκτυο (αν και η επιλογή είναι περιορισμένη μέχρι τώρα).

Ο Channel Master αξίζει σίγουρα το kudos για να προσφέρει στους καταναλωτές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην τάση κοπής καλωδίου μια πρακτική λύση - αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερο εάν το DVR + πρόσφερε κάτι περισσότερο από το Vudu στο τέλος της εξίσωσης και αυτό σίγουρα θα αυξήσει την ευελιξία πρόσβασης στο περιεχόμενο και την εξάλειψη της ανάγκης για μια πρόσθετη ταινία πολυμέσων ή τηλεόραση με έξυπνες λειτουργίες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η τηλεόρασή σας πρέπει να διαθέτει είσοδο HDMI - η μονάδα αυτή δεν θα λειτουργεί με παλαιότερες αναλογικές ή προ-HDMI τηλεοράσεις.

Για μια επιπλέον ματιά στις δυνατότητες και το περιβάλλον χρήστη που παρέχεται στο DVR +, δείτε το συμπληρωματικό προφίλ φωτογραφιών μου.

Περισσότερες πληροφορίες

Ενώ η τυπική αναθεώρηση μονάδας DVR + παρέχει έως και δύο ώρες αποθήκευσης εγγραφής με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 16GB και παρέχει επίσης δύο θύρες USB που επιτρέπουν σχεδόν απεριόριστη επέκταση αποθήκευσης με συμβατούς εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (διαθέσιμες επιλογές 1TB και 3TB), το Channel Master προσφέρει επίσης μια μονάδα DVR + Master Channel που περιλαμβάνει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 1TB.

Το 1TB DVR + εξαλείφει την ανάγκη να προσθέσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (αν και μπορείτε ακόμα) ενσωματώνοντας έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο 1TB στη θέση της μικρότερης μονάδας 16GB που είναι εγκατεστημένη στην κανονική έκδοση.

Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι, σύμφωνα με τις επικοινωνίες μου με το Channel Master, παρότι η προσθήκη ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου στην έκδοση 16GB προσθέτει στην ικανότητα αποθήκευσης, αν προσθέσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο στην έκδοση 1TB, ακυρώνει το εσωτερικό 1TB αποθήκευση. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν σκοπεύετε να προσθέσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο στην έκδοση 1TB, προσθέστε τη μονάδα 3TB καθώς η προσθήκη μιας άλλης μονάδας 1TB δεν οδηγεί σε πρόσθετη επέκταση αποθήκευσης 1TB.

Εκτός από το μέγεθος του σκληρού δίσκου και τη διαφορά εξωτερικής λειτουργίας του σκληρού δίσκου, και οι δύο μονάδες DVR + είναι ίδιες μέσα και έξω.