Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης Vista

Το Hub του All Sharing και το Network Set Up για Vista

Το Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης (Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, στον Πίνακα Ελέγχου, στο Δίκτυο και στο Διαδίκτυο, στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης) είναι η περιοχή των Vista, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν τον τρόπο και με τον οποίο συνδέεται ο υπολογιστής και τι είναι και δεν μοιράζεται. Το μενού παρουσιάζει πολλά πράγματα: την τρέχουσα ρύθμιση του δικτύου του υπολογιστή, την κατάσταση και τις λειτουργίες των λειτουργιών κοινής χρήσης και εντοπισμού που μπορούν να εκτελεστούν.

Εργασίες (για το Δίκτυο)

Με τα Windows μπορείτε να κάνετε τα εξής:

Κοινή χρήση και ανακάλυψη

Αυτό το τμήμα του κέντρου επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν συγκεκριμένες δυνατότητες κοινής χρήσης. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Επιλογές για κοινή χρήση αρχείων και εκτυπώσεων

Κοινή χρήση συγκεκριμένου φακέλου: Για να ρυθμίσετε την κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών για τον υπολογιστή σας Vista, διαβάστε τη διαδικασία βήμα προς βήμα με τίτλο "Τρόπος ρύθμισης κοινής χρήσης αρχείων και εκτυπωτών σε υπολογιστή Vista".

Κοινή χρήση του δημόσιου φακέλου : Αν ενδιαφέρεστε να μοιραστείτε αρχεία μόνο μία φορά σε λίγο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δημόσιο φάκελο - η ρύθμιση αυτού είναι ακόμα πιο γρήγορη από αυτή τη διαδικασία.