Γνωρίστε νέους φίλους στα δωμάτια του Meebo

Συνεχίζοντας με τους φίλους και την οικογένειά σας είναι εύκολο στο Meebo , αλλά ξέρατε ότι μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε κυριολεκτικά εκατοντάδες δημόσιων και δημιουργημένων από το χρήστη chat rooms ; Οι συνομιλίες Meebo προσφέρουν στους χρήστες μια μεγάλη ευκαιρία να συναντήσουν νέους φίλους σε όλο τον κόσμο που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα, εκτός από την κοινή χρήση μουσικής, φωτογραφιών, βίντεο και άλλων μέσων σε πραγματικό χρόνο μέσα στην κοινότητα εικονικών δωματίων.

01 από 07

Εκκίνηση των συνομιλιών Meebo

Meebo © 2008.

Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Meebo Rooms" δίπλα στη γραμμή εργαλείων σύνδεσης στην κορυφή της σελίδας.

02 του 07

Συμμετοχή σε δωμάτιο Meebo

Meebo © 2008.

Ένα πλήρες εικονογραφημένο μενού θα εμφανιστεί στο Meebo με διαφορετικές επιλογές αίθουσας συνομιλίας. Για να δείτε περισσότερες επιλογές, χρησιμοποιήστε τους αριθμούς σελίδων που εμφανίζονται στην επάνω, αριστερή γωνία των λιστών chat Meebo.

Για να συμμετάσχετε σε ένα δωμάτιο συνομιλίας, κάντε διπλό κλικ στον τίτλο.

03 του 07

Καλώς ήλθατε στην αίθουσα συνομιλιών Meebo

Meebo © 2008.

Αφού κάνετε διπλό κλικ στον τίτλο του δωματίου συνομιλίας, το δωμάτιο θα φορτωθεί αυτόματα. Για να ανοίξετε τη συνομιλία στο δικό της παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, κάντε κλικ στην καρτέλα pop out στην επάνω δεξιά γωνία της αίθουσας συνομιλίας.

04 του 07

Αναζήτηση αίθουσας συνομιλίας

Meebo © 2008.

Δεν μπορείτε να βρείτε μια αίθουσα συζήτησης που αξίζει να ενταχθείτε; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης αίθουσας συνομιλίας στην επάνω αριστερή γωνία. Εισαγάγετε λέξεις-κλειδιά για το είδος της αίθουσας συνομιλίας που ψάχνετε και πατήστε Enter ή πατήστε το μεγεθυντικό φακό.

Μια λίστα των δωματίων συνομιλίας θα εμφανιστεί όπως πριν, ενσωματώνοντας τη λέξη-κλειδί σας.

05 του 07

Δημιουργία δωματίου συνομιλίας

Meebo © 2008.

Δεν μπορείτε να βρείτε το δωμάτιο συνομιλίας που ψάχνετε; Οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχουν άλλοι που αναζητούν το ίδιο θεματικό δωμάτιο συζητήσεων, οπότε γιατί να μην ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία; Κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία νέου δωματίου" στην επάνω δεξιά γωνία για να ξεκινήσετε.

06 του 07

Ονομάστε την αίθουσα συζήτησης

Meebo © 2008.

Θα εμφανιστεί ένα μικρό μενού, το οποίο θα σας ζητήσει να εισάγετε το όνομα της αίθουσας συνομιλίας, την περιγραφή, τις ετικέτες για να βοηθήσετε τους χρήστες να αναζητήσουν το δωμάτιο συζήτησης, τις κατηγορίες, το εικονίδιο του χώρου συνομιλίας και τις επιλογές για την κοινή χρήση πολυμέσων μέσα στο δωμάτιο συζήτησης.

Μόλις εισαγάγετε τις πληροφορίες της αίθουσας συνομιλίας, κάντε κλικ στο κουμπί "Επόμενο" για να συνεχίσετε.

07 του 07

Επιλέξτε τους συμμετέχοντες στο δωμάτιο συνομιλίας

Meebo © 2008.

Αφού ολοκληρώσετε τη νέα ρύθμιση του δωματίου συνομιλίας, θα εμφανιστεί ένα μενού με όλους τους φίλους στο Meebo. Πρέπει να επιλέξετε τουλάχιστον μία επαφή για να συμμετάσχετε στη συνομιλία για να μπει στο δωμάτιο συνομιλίας.

Επιλέξτε "Δημιουργία νέου δωματίου" για να ξεκινήσετε τη νέα αίθουσα συζήτησης.