Οι 8 καλύτεροι ασύρματες δρομολογητές WiFi 802.11ac που αγοράζουν το 2018

Διατηρήστε τη σύνδεσή σας ισχυρή με αυτούς τους κορυφαίους δρομολογητές

Στον σημερινό κόσμο, υπάρχει πολλή συμφόρηση στο Internet σε σπίτια με ένα ευρύ φάσμα συνδεδεμένων συσκευών, από smartphones έως tablet με υπολογιστές και συσκευές ροής. Όλη αυτή η συνδεσιμότητα σημαίνει ότι είναι πιο σημαντικό από ποτέ για το σπίτι σας να έχει έναν ασύρματο δρομολογητή που είναι σε θέση να χειριστεί όλη αυτή τη ζήτηση. Αυτό είναι όπου δρομολογητές 802.11ac έρχονται στο παιχνίδι? λειτουργούν αποκλειστικά στη ζώνη 5Ghz και είναι δεκάδες φορές ταχύτερες από τις προηγούμενες επαναλήψεις 802.11n. Ενώ δεν χρειάζεται όλοι να ξοδέψουν μια περιουσία, οι δρομολογητές 802.11ac κυμαίνονται στην τιμή, το μέγεθος και τις επιλογές και υπάρχουν πολλές επιλογές που θα λειτουργούν για κάθε μέλος της οικογένειας. Εδώ είναι ο οδηγός μας για τους καλύτερους δρομολογητές 802.11ac στην αγορά σήμερα.

Η Asus RT-AC88U ασύρματο-AC1300 είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους αγοραστές δρομολογητών 802.11ac που θεωρούνται ευρέως ως το crème de la crème των δρομολογητών Διαδικτύου. Αν και το φουτουριστικό του στυλ μπορεί να τραβήξει το βλέμμα σας, είναι αυτό που βρίσκεται κάτω από την κουκούλα που βοηθά να ρυθμίσετε τον τόνο για αυτό το μοντέλο της Asus. Με τη βοήθεια ενός επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1.4GHz και τεχνολογίας 1024-QAM, το AC88U αναβλύζει γρήγορα με ταχύτητες που φτάνουν έως και 80% ταχύτερα στα 5GHz έως 2100Mbps και 66% ταχύτερα στα 2.4GHz έως και τα 1000Mbps. Επιπλέον, η κεραία τεσσάρων εκπομπών, τεσσάρων λήψεων προσφέρει 33% μεγαλύτερη κάλυψη στη ζώνη 2.4GHz (μέχρι 5.000 τετραγωνικά πόδια).

Μια άλλη ιδιαιτερότητα είναι η συμπερίληψη του MU-MIMO (πολλαπλών χρηστών πολλαπλών εισόδων και πολλαπλών εξόδων), το οποίο προσφέρει σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή τη δική του ειδική σύνδεση WiFi. Με άλλα λόγια, κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη με το AC88U δεν επιβραδύνει ακούσια ολόκληρο το δίκτυο. Με όλα αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, είναι καλό να γνωρίζουμε ότι η εγκατάσταση είναι μια γρήγορη διαδικασία με την Asus να σας φτάνει στο διαδίκτυο με μια διαδικασία εγκατάστασης που βασίζεται σε τρία βήματα στο Web. Με μια συνδυασμένη σειρά 3167Mbps, απίστευτη κάλυψη μέσα σε ένα σπίτι και εύκολη ρύθμιση, το AC88U 2,6-λιβρών είναι μια εύκολη πρόταση για τον καλύτερο δρομολογητή στην αγορά.

Ο δρομολογητής AC1900 RT-AC68CU της Asus είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή που διαθέτει την τελευταία τεχνολογία και εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες. Το AC68U, που τροφοδοτείται από επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1 GHz, προσφέρει τεχνολογία κεραίας 3x3 διπλής ζώνης ικανή να χτυπήσει έως και 1300Mbps στη ζώνη 802.11ac 5GHz και 600Mbps στη ζώνη 2.4GHz 802.11n. Επιπλέον, η ροή HD 4K υποστηρίζεται από την τεχνολογία Broadcom TurboQAM.

Επιπλέον, η Asus περιλαμβάνει ένα ιδιόκτητο χαρακτηριστικό που ονομάζεται AiRadar, το οποίο προσθέτει τεχνολογία σχηματισμού δέσμης για ενισχυμένη συνδεσιμότητα σήματος υψηλής ισχύος. Οι χρήστες θα βρουν εκτεταμένη κάλυψη, μεγάλες αυξήσεις ταχύτητας και σταθερό σήμα. Ευτυχώς, τα χαρακτηριστικά αυτά επωφελούνται από μια εύκολη εγκατάσταση με το AC68U που απαιτεί μόνο μια διαδικασία εγκατάστασης που βασίζεται στο Web σε τρία βήματα, η οποία έχει χρήστες σε απευθείας σύνδεση με λεπτά. Ως πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας, η Asus περιλαμβάνει επίσης το AiProtection μέσω της Trend Micro, το οποίο προστατεύει από απειλές πολλών σταδίων και διατηρεί τις συσκευές σας ασφαλή.

Μια σχετικά νέα τεχνολογία για τους καταναλωτές, η δικτύωση Mesh αντιπροσωπεύει έναν εντελώς νέο τρόπο κάλυψης ολόκληρου του σπιτιού ή του γραφείου με WiFi χωρίς να βγάλει δεύτερη υποθήκη. Το σύστημα Orbi Home WiFi της Netgear όχι μόνο αντικαθιστά τις συσκευές επέκτασης WiFi, αλλά προσφέρει ένα γρήγορο και ασφαλές σύστημα που προσφέρει ένα ισχυρότερο και πιο γρήγορο σήμα εντελώς. Σύνδεση δύο Orbis 1,96-λιβρών θα παρέχει αρκετή ισχύ σήματος για να καλύψει ένα σπίτι 4.000 τετραγωνικών ποδιών. Ευτυχώς, η ρύθμιση είναι μια γρήγορη διαδικασία. Το Orbi έρχεται προρυθμισμένο ακριβώς έξω από το κουτί με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου της επιλογής σας. Χρησιμοποιώντας το Tri-Band Mesh Wi-Fi, το Orbi συνδέεται στη ζώνη των 5GHz με ταχύτητες μέχρι 1733Mbps και 866Mbps και τρέχει ταχύτητες μέχρι 400Mbps στη ζώνη 2.4GHz.

Προσθέστε σε τεχνολογίες beamforming και MU-MIMO και το Orbi προσφέρει σε κάθε μεμονωμένο χρήστη WiFi το καλύτερο δυνατό σήμα χωρίς να επηρεάσει αρνητικά τους άλλους που είναι συνδεδεμένοι ταυτόχρονα. Είτε πρόκειται για παιχνίδια, streaming ταινίες 4K είτε απλά για περιήγηση στο διαδίκτυο, οι συνδέσεις Wi-Fi Tri-Band αναζητούν την καλύτερη δυνατή ισχύ σήματος και τη διαδρομή που διαθέτουν σε κάθε συσκευή στο διαδίκτυο.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα δίκτυα Wi-Fi δικτύου .

Κυκλοφόρησε το 2013, ο δρομολογητής Archer C7 AC1750 της TP-Link της σειράς 802.11ac εξακολουθεί να αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τους αγοραστές που αναζητούν τεχνολογία ανθεκτική στο μέλλον. Το AC1750 διαθέτει 1,75Gbs στο συνολικό διαθέσιμο εύρος ζώνης, συμπεριλαμβανομένων 450Mbps στη ζώνη 2.4GHz και 1300Mbps στη ζώνη 802.11ac 5GHz. Η ενίσχυση της ισχύος του σήματος είναι έξι ισχυρές κεραίες, τρεις από τις οποίες διαμένουν εξωτερικά με τις άλλες τρεις μέσα στο υλικό C7. Ανεξάρτητα από την τοποθέτησή τους, το WiFi υψηλής ταχύτητας φτάνει σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού για τυχερά παιχνίδια, streaming ή απλά περιήγηση.

Το πρόγραμμα Εγκατάστασης είναι ένα snap με την εφαρμογή tether της TP-Link διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS, ώστε οι αγοραστές να μπορούν να συνδεθούν γρήγορα και να πηδούν online με μερικά μόνο βήματα. Η τιμολόγηση του προϋπολογισμού σημαίνει ότι δεν διαθέτει κάποια από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του ανταγωνιστή του σε υψηλότερες τιμές (κυρίως τη μορφοποίηση ακτίνων και την τεχνολογία MU-MIMO), αλλά το C7 εξακολουθεί να λάμπει ως αυτόνομο μοντέλο σε σημείο τιμών που είναι εύκολο στο στομάχι.

Η απόδοση των τριών ζωνών του Asus AC5300 υποστηρίζεται από τη διπλή ζώνη των 5GHz και μια ενιαία ζώνη των 2.4GHz με την τελευταία τεχνολογία 802.11ac 4x4 που μπορεί να φτάσει σε μέγιστη ταχύτητα 5334Mbps και να καλύψει σπίτι ή επιχείρηση μέχρι 5.000 τετραγωνικά πόδια. Η συμπερίληψη της τεχνολογίας MU-MIMO επιτρέπει στο υλικό του Asus να κατευθύνει υψηλότερες ταχύτητες προς την κατεύθυνση συγκεκριμένων συσκευών με βάση τη μέγιστη ταχύτητα τους, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι συνδέσεις Wi-Fi λειτουργούν με μέγιστη απόδοση. Για gamers, το Asus διαθέτει ένα ενσωματωμένο Gamers Private Network (GPN) που εξασφαλίζει σταθερούς χρόνους ping για αυξημένη απόδοση για πολλούς παίκτες ενώ είναι σε απευθείας σύνδεση.

Το Asus διαθέτει εγκατάσταση τεσσάρων εκπομπών και τεσσάρων λήψεων και τόσο το Wi-Fi όσο και το εύρος μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την εγκατάσταση 4x4 με ενισχυμένο σήμα που φθάνει σε περιοχές του σπιτιού σας που πιθανόν να ήταν νεκρά σημεία πριν. Επιπλέον, η μορφοποίηση δέσμης AiRadar βοηθά στην άμεση προώθηση των σημάτων απευθείας σε συσκευές που αυξάνουν τις ταχύτητες Wi-Fi και καθιστούν το ίδιο το σήμα ισχυρότερο. Με όλη αυτή την εμβέλεια και ταχύτητα, η προστασία από τους εισβολείς Internet είναι απαραίτητη και η Asus υποστηρίζεται από το AiProtection από την Trend Micro, το οποίο θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να εξαλείψετε τα τρωτά σημεία που υπάρχουν στο οικιακό σας δίκτυο.

Τοποθετήστε το Nighthawk X6 AC3200 της Netgear σε ηλικία διαστημικής ηλικίας και δείτε το σετ χαρακτηριστικών που προσφέρει μερικές από τις καλύτερες επιδόσεις λίβρα-για-λιβρών που είναι διαθέσιμες σήμερα. Με ταχύτητα 3,2 Gbps σε συνολική ταχύτητα WiFi, έξι κεραίες υψηλής απόδοσης εγγυώνται ισχυρή σύνδεση. Λειτουργεί από επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1 GHz με τρεις πρόσθετους επεξεργαστές εκφόρτωσης για την αύξηση της απόδοσης όταν έχει μεγαλύτερη σημασία. Προσθέστε την τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων και αυτή η αποτυχία 802.11ac προσθέτει ένα ακόμα ισχυρότερο σήμα για όλες τις συσκευές σας.

Επιπλέον, η συμπερίληψη του Netgear στην προτεραιότητα του δυναμικού εύρους ζώνης QoS επιλέγει ποιες συσκευές σε απευθείας σύνδεση απαιτούν το μεγαλύτερο σήμα και στη συνέχεια παρέχει τη συσκευή με την ισχυρότερη δυνατή σύνδεση. Με το Wi-Fi Tri-Band WiFi, η ιεράρχηση του εύρους ζώνης συμβάλλει στη διασφάλιση της σύνδεσης τόσο των γρήγορων όσο και των αργών συσκευών σε ξεχωριστά δίκτυα για τη διατήρηση της σταθερότητας του σήματος WiFi. Ευτυχώς, αυτές οι λειτουργίες συνδέονται εύκολα με μια απλοποιημένη ρύθμιση που απαιτεί μόνο λεπτά για να συνδεθείτε.

Ενώ ο σχεδιασμός μπορεί να μην είναι πάντα αποφασιστικός παράγοντας κατά την αγορά ενός δρομολογητή 802.11ac, ο δρομολογητής Wi-Fi της Portal έχει μια ασυνήθιστα ελκυστική εμφάνιση που προσφέρει κάλυψη στα σπίτια μέχρι 3.000 τετραγωνικά πόδια. Το ίδιο το σχέδιο μοιάζει σχεδόν με ένα πεπλατυσμένο βότσαλο, αλλά με χαρακτηριστικά που μπορούν να αντικαταστήσουν τόσο τρέχον ασύρματο δρομολογητή όσο και WiFi extender, το Portal είναι κάτι περισσότερο από απλά μια φανταχτερή συσκευή. Με πατενταρισμένα χαρακτηριστικά τεχνολογίας όπως το FastLanes, το Portal μπορεί να χρησιμοποιήσει αποκλειστικά γρήγορα κανάλια που μπορούν να αποφύγουν τη συμφόρηση σημάτων WiFi και δικτύων.

Οι εσωτερικές μονάδες Wave-2 4x4 MU-MIMO διπλής ζώνης ενισχύουν την πύλη σε περισσότερες από 3 φορές ταχύτερα από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό δρομολογητή AC3200. Επιπλέον, η πύλη είναι έτοιμη για πλέγμα, η οποία επιτρέπει σε μια πρόσθετη μονάδα Portal μέσα σε ένα ενιαίο σπίτι να δημιουργήσει μια ισχύ σήματος που είναι 10 φορές ταχύτερη και προσφέρει περισσότερο από 3 φορές την κάλυψη της μονάδας. Πέρα από το σύνολο χαρακτηριστικών του, η ρύθμιση είναι μια γρήγορη? είστε συνδεδεμένοι μέσα σε λίγα λεπτά μέσω των εφαρμογών που είναι συμβατές με Android και iOS.

Ενώ ο σχεδιασμός του μπορεί να είναι κάτι από μια sci-fi ταινία, ο δρομολογητής WiFi Ultra-Tri-band D-Link AC3200 διαθέτει έξι υψηλής απόδοσης κεραίες σχηματισμού ακτίνων που καθιστούν την απόλαυση ενός παίκτη. Διαθέτοντας απόδοση 600Mbps στη ζώνη 2.4GHz και 2x 1300Mbps στη ζώνη των 5GHz, η D-Link διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα που δεν θα αναβοσβήνει ακόμη και σε εντατικά παιχνίδια ή streaming βίντεο 4K. Υποστηριζόμενος από επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1 GHz, ο δρομολογητής των 2,5 λιβρών μπορεί να είναι μερικά χρόνια με την κυκλοφορία του 2014, αλλά οι προδιαγραφές του δεν είναι παρά να έχουν τη δική τους ευγένεια σήμερα από μια σειρά από μελλοντικές προσθήκες.

Το Advanced AC SmartBeam βοηθά στην παρακολούθηση συσκευών στο εσωτερικό του σπιτιού για να βεβαιωθεί ότι η καλύτερη δυνατή ζώνη για μέγιστη απόδοση WiFi είναι έτοιμη μόλις η συσκευή επανέλθει στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η D-Link χρησιμοποιεί μια διαδικασία που ονομάζεται Smart Connect για να καθορίσει ποια από τις τρεις διαθέσιμες ζώνες WiFi είναι η πιο ξεκάθαρη και επανατοποθετεί το σήμα μιας συσκευής στην καλύτερη δυνατή ζώνη. Τα καλά νέα για τους παίκτες είναι ότι μπορούν να ξεχάσουν για την υστέρηση ενώ multiplaying με τους φίλους σε όλο τον κόσμο ως beamforming τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους παίκτες μέγιστη απόδοση χωρίς να επηρεάζουν αρνητικά άλλους χρήστες WiFi στο σπίτι.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .