Τα 10 συστήματα δικτύων Wi-Fi Best Mesh που θα αγοράσουν το 2018

Κάντε το spotty Wi-Fi μια μακρινή μνήμη

Εάν ζείτε σε ένα μεγάλο σπίτι, ειδικά ένα με πυκνούς τοίχους από τούβλα ή τούβλα, ο δρομολογητής Wi-Fi σας πιθανώς δεν το κόβει. Εύρος επέκτασης μπορεί να βοηθήσει, αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι ένα δίκτυο Wi-Fi. Σχεδιασμένο για να καλύπτει το σπίτι σας με κάλυψη χωρίς νεκρά σημεία, τα συστήματα Wi-Fi αποτελούνται από ένα δρομολογητή που συνδέεται στο μόντεμ σας, καθώς και δορυφορικές μονάδες που επικοινωνούν τόσο με το δρομολογητή όσο και μεταξύ τους, απελευθερώνοντας ζώνες 2,4 GHz και 5 GHz για εσάς.

Ήχος περίπλοκη; Δεν είναι πραγματικά. Τα συστήματα Wi-Fi απευθύνονται σε άτομα με περιορισμένες τεχνικές γνώσεις, οπότε η εγκατάσταση και η παρακολούθηση είναι ένα γρήγορο εργαλείο. Έχουμε στρογγυλοποιήσει μερικά από τα αγαπημένα μας για να κάνουμε ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία.

Ένα όνομα συνώνυμο με το Wi-Fi, το Netgear παίρνει την πρώτη θέση στη λίστα με το Orbi High-Performance AC3000, το οποίο προσφέρει κάλυψη 5.000 τετραγωνικών ποδιών.

Ολοκληρωμένη με ένα πανομοιότυπο δρομολογητή και δορυφόρο, το σύστημα Orbi μπορεί να υπερηφανεύεται για τις ταχύτητες ταχύτητας, την ταυτόχρονη ροή δεδομένων MU-MIMO και μια σειρά προσαρμόσιμων λειτουργιών. Είναι ένα σύστημα τριών ζωνών με έξι εσωτερικές κεραίες και μπορεί να παρέχει ταχύτητες διελεύσεων 1.266Mbps (400Mbps στη ζώνη 2.4GHz και 866Mbps στη ζώνη 5GHz). Η πρόσθετη ζώνη των 5GHz επικοινωνεί αποκλειστικά μεταξύ του δρομολογητή και του δορυφόρου και επιτυγχάνει ταχύτητες έως και 1.733Mbps. Στη βάση του δρομολογητή υπάρχουν τρεις θύρες Gigabit LAN, μία θύρα WAN και μία θύρα USB 2.0, ενώ ο δορυφόρος διαθέτει τέσσερις θύρες LAN Gigabit και μια θύρα USB 2.0, οι οποίες σας δίνουν αστρικές επιλογές σύνδεσης.

Το Linksys Velop Tri-band AC6600 αποτελείται από τρεις κομψούς άσπρους κόμβους οι οποίοι έχουν το καθένα περίπου το μέγεθος ενός πύργου Jenga και αρκετά καλό για να καθίσουν στην οθόνη και όχι να μπαίνουν μακριά. Κάθε κόμβος καλύπτει 2.000 τετραγωνικά πόδια, καλύπτοντας μαζί ένα σπίτι 6.000 τετραγωνικών ποδιών, γι 'αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή αν έχετε ένα μεγάλο σπίτι. (Εάν δεν χρειάζεστε τόσο μεγάλη κάλυψη, μπορείτε να αγοράσετε κόμβους ξεχωριστά.)

Κάθε κόμβος είναι δρομολογητής AC2200 που παρέχει μέγιστες ταχύτητες έως και 400Mbps στη ζώνη 2.4GHz και 867Mbps σε κάθε μία από τις δύο ζώνες των 5GHz. Το Velop είναι ένα από τα λίγα συστήματα που υποστηρίζουν ροή δεδομένων πολλαπλών εισόδων, πολλαπλών εξόδων (MU-MIMO), τα οποία μεταφράζονται σε ταχύτερες ταχύτητες. Προσφέρει επίσης μια πληθώρα δυνατοτήτων προσαρμόσιμες στην εφαρμογή για κινητά, συμπεριλαμβανομένων των γονικών ελέγχων, της ιεράρχησης των συσκευών και της δικτύωσης επισκεπτών.

Αφήστε το στο Google για να σχεδιάσετε το καλύτερο. Το σύστημα Wi-Fi δεν αποτελεί εξαίρεση. Το σετ περιλαμβάνει τρεις δορυφόρους, τους οποίους η Google ονομάζει "σημεία Wi-Fi", έκαστο εκ των οποίων καλύπτει 1.500 τετραγωνικά πόδια, για ένα συνολικό συνολικό κάλυμμα ύψους 4.500 τετραγωνικών ποδιών. Τα σημεία είναι διαμορφωμένα σαν πυκνά πτερύγια χόκεϊ και κάθονται όμορφα σε απλή θέα. Δυστυχώς, δεν διαθέτουν θύρες USB, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνδέσετε περιφερειακά.

Κάθε σημείο περιλαμβάνει επεξεργαστή βραχίονα τετραπλού πυρήνα, 512MB μνήμης RAM και 4GB μνήμης flash eMMC, καθώς και κύκλωμα AC2200 (2X2) 802.11ac και 802.11s (mesh) και ραδιόφωνο Bluetooth. Η Google συνδυάζει τις ζώνες των 2,4GHz και 5GHz σε μία ζώνη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ορίσετε μια συσκευή σε μία ζώνη, αλλά στην αντίθετη κατεύθυνση, χρησιμοποιεί την τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων, η οποία κατευθύνει αυτόματα τις συσκευές στο ισχυρότερο σήμα.

Το Google Wi-Fi κερδίζει την επιλογή μας για καλύτερο σχεδιασμό όχι μόνο για το υλικό του, αλλά και για το λογισμικό του. Η συνοδευτική εφαρμογή (για Android ή iOS) είναι διαισθητική και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την κατάσταση των σημείων σας, καθώς και να ρυθμίσετε δίκτυα επισκεπτών, ταχύτητες δοκιμών, προώθηση αποστολών και άλλα. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν γονικοί έλεγχοι, αλλά ανεξάρτητα, το Google Wi-Fi θα μεταφέρει το νοικοκυριό σας online γρήγορα και εύκολα.

Ενώ τα περισσότερα συστήματα Wi-Fi στη λίστα αυτή κυμαίνονται από $ 300 έως $ 500, το σύστημα Securifi Almond 3 θα συνδέσει ολόκληρο το σπίτι σας περίπου στο μισό της τιμής. Σε αυτή τη χαμηλή τιμή, θα κάνετε κάποιες θυσίες, και στην περίπτωση αυτή έρχεται σε μορφή δρομολογητή AC1200 (2x2) που παρέχει μέγιστες ταχύτητες 300Mbps στη ζώνη 2.4GHz και 867Mbps στη ζώνη των 5GHz. Ακόμα, αυτό δεν είναι πάρα πολύ άθλια.

Το σχέδιο είναι ένα κομμάτι μιας απόκλισης από αυτό που μπορεί να συνηθίσετε, αλλά είναι ακόμα κομψό. Έρχεται σε μαύρο ή άσπρο και χρησιμοποιεί πλακάκια που μοιάζουν με Windows στην οθόνη αφής του, για να σας καθοδηγήσει στη ρύθμιση και την προσαρμογή. Οι γονικοί έλεγχοι είναι περιορισμένοι - δεν μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους - αλλά μπορείτε να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες συσκευές, η οποία πραγματοποιείται μέσω εύχρηστης εφαρμογής για κινητά ή υπολογιστές.

Ίσως ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του Αμυγδάλου 3 είναι το γεγονός ότι μπορεί να διπλασιαστεί ως σύστημα οικιακού αυτοματισμού. Λειτουργεί με συσκευές όπως οι φωτισμοί Philips Hue, ο θερμοστάτης Nest και ο Amazon Alexa, κάτι που δεν μπορεί να πει εδώ άλλο σύστημα.

Από τις συσκευές Ubiquiti, το AmpliFi HD είναι το πιο ισχυρό. Κατασκευασμένο για μεγάλα, πολυώροφα σπίτια με πυκνούς τοίχους και άλλα εμπόδια, αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί έξι υψηλής πυκνότητας κεραίες μακριάς εμβέλειας για να καλύψει μέχρι τα επιβλητικά 20.000 τετραγωνικά πόδια. (Μην ανησυχείτε, οι κεραίες είναι εσωτερικές, έτσι κρατάει μια κομψή αισθητική.) Το σύστημα αποτελείται από ένα δρομολογητή και δύο σημεία πλέγματος plug-in τα οποία, αν και αρκετά μεγάλα, είναι σχεδόν έργα σύγχρονης τέχνης. Το μπροστινό μέρος του δρομολογητή έχει μια όμορφη ολόφρεμη οθόνη αφής LCD που εμφανίζει την ώρα και την ημερομηνία και μπορείτε να αγγίξετε την οθόνη για να αποκαλύψετε στατιστικά στοιχεία, όπως τρέχουσες ταχύτητες Internet (αποστολή και λήψη), διευθύνσεις IP δρομολογητών και WAN, καθώς και τρέχουσες ταχύτητες διακίνησης.

Ο δρομολογητής διαθέτει ένα κύκλωμα CPU single core, 802.11ac που υποστηρίζει ζώνες Wi-Fi 2,4 GHz και 5 GHz και παρέχει ταχύτητα συνολικής ταχύτητας έως και 5.25 Gbps. Παρόμοια με άλλα συστήματα, το AmpliFi HD διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις, αλλά σας δίνει τη μοναδική δυνατότητα να διαχωρίσετε τις δύο ραδιοφωνικές ζώνες και να έχετε ξεχωριστά SSID, επιτρέποντάς σας να διαχειριστείτε πιο εύκολα την κυκλοφορία. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν γονικοί έλεγχοι σε αυτή τη μονάδα, αλλά οι περισσότεροι δεν θα βρουν ότι πρόκειται για διατακτικό συμφωνίας.

Εάν η ασφάλεια Wi-Fi σας κρατά τη νύχτα, το Ally Plus θα σας αφήσει να ξεκουραστείτε. Το σύστημα αποτελείται από δύο πανομοιότυπες μονάδες: ένα δρομολογητή και ένα δορυφόρο. Είναι ένα δίκτυο δύο συχνοτήτων, που δεν διαθέτει τρίτη ζώνη για να συνδέσει τις δύο μονάδες μαζί, έτσι οι ταχύτητες θα είναι πιο αργές από εκείνες των συστημάτων των τριών ζωνών σε αυτόν τον κατάλογο. Ευτυχώς, το Ally Plus χρησιμοποιεί μια ασύρματη ζώνη 3G3 (3x3) 5Ghz που καλύπτει τη ζώνη 1.300Mbps και ένα σήμα 2.4Ghz quad-stream (4x4) που καλύπτει τα 800Mbps (σε σύγκριση με τα περισσότερα συστήματα διπλής ροής). μπορούν ακόμα να διατηρούν γρήγορες ταχύτητες παρά την απώλεια σήματος.

Το αγαπημένο μας μέρος του Ally Plus είναι τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του. Μέσω της εφαρμογής για κινητά, όχι μόνο μπορείτε να διαχειριστείτε τα δίκτυα Wi-Fi, αλλά μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ασφάλεια του AVG. Αυτό σας προστατεύει από επιβλαβείς ιστότοπους, επιθέσεις phishing και λήψη κακόβουλου λογισμικού. Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε ορισμένους ιστότοπους από ομάδες συσκευών ή να περιορίσετε την πρόσβαση με βάση την ώρα της ημέρας και εάν έχετε παιδιά, γνωρίζετε ότι θα σας βοηθήσουν.

Κοινή για τα περισσότερα συστήματα Wi-Fi είναι η ευκολία εγκατάστασης τους, αλλά το eero φτάνει εύκολα σε ένα νέο επίπεδο. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα είστε έτοιμοι σε λίγα λεπτά με βοήθεια από την εφαρμογή για κινητά και οι θεατές του Amazon μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το συνδέσετε στο μόντεμ σας μέσω του καλωδίου Ethernet που περιλαμβάνεται, περιμένετε να αναβοσβήσει η ενδεικτική λυχνία και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Αφού ολοκληρώσετε τη ρύθμιση, η εφαρμογή έρχεται επίσης χρήσιμη για τη δοκιμή ταχύτητας Internet, τη διαχείριση δικτύων, τη δημιουργία δικτύων επισκεπτών και πολλά άλλα.

Ο σχεδιασμός του eero είναι επίσης αξιέπαινος. Μετά από όλα, το όνομά του από τον φημισμένο αρχιτέκτονα και βιομηχανικό σχεδιαστή Eero Saarinen για έναν λόγο. Οι τρεις πανομοιότυπες μονάδες (ένας δρομολογητής και δύο δορυφόροι) έχουν διάσταση 4,75 x 4,75 x 1,34 ίντσες και είναι λευκά γυαλιστερά στην κορυφή, αλλά ματ στις άκρες. Στο εσωτερικό υπάρχει ένας επεξεργαστής διπλού πυρήνα 1 GHz με πέντε εσωτερικές κεραίες και κύκλωμα Wi-Fi AC1200, τα οποία συμβάλλουν σε σταθερές ταχύτητες.

Γρήγορο και απλό Wi-Fi ακούγεται σαν ευλογία, αλλά αν έχετε ένα σπίτι γεμάτο από παιδιά, ξέρετε ότι μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο. Ευτυχώς, το Luma είναι εφοδιασμένο με μεγάλους γονικούς ελέγχους, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι κάνουν οι kiddos σας. Στις ρυθμίσεις που έχετε πρόσβαση μέσω της εφαρμογής για κινητά (χωρίς υποστήριξη γραφείου, συγγνώμη!), Μπορείτε να ορίσετε μια πολιτική φίλτρου περιεχομένου χρησιμοποιώντας πέντε επίπεδα διαβάθμισης: Απεριόριστο, R-rated, PG-13, PG και G. Στη συνέχεια, καθορίστε το επίπεδο πρόσβασης τους. Υπάρχει επίσης μια εύχρηστη λειτουργία Pause που σας επιτρέπει να παγώσετε την πρόσβαση στο Internet σε όλο το δίκτυο.

Πέρα από τους γονικούς ελέγχους, το Luma προσφέρει σταθερή απόδοση, χάρη στις τρεις ενότητες που περιλαμβάνουν ένα δρομολογητή 802.11ac, επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων και δύο ζώνες ραδιοσυχνοτήτων (2.4GHz και 5GHz). Είναι δρομολογητές AC1200 με μέγιστη ταχύτητα 300Mbps στη ζώνη 2.4GHz και 867Mbps στη ζώνη των 5GHz. Το αυτόματο σύστημα διεύθυνσής του κατευθύνει την κυκλοφορία στην πιο αποδοτική μπάντα, δίνοντάς σας τις ταχύτερες ταχύτητες. Συνολικά, είναι ένας τρόπος χωρίς προβλήματα για να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi σας που σας επιτρέπει να διατηρείτε τον έλεγχο των παιδιών.

Το σύστημα Asus Lyra έρχεται με τρεις κόμβους δέκτη, όπως και οι άλλοι στη λίστα, και τα συνδέει όλα κάτω από ένα όνομα Wi-Fi. Έχουν χτίσει την τεχνολογία σε αυτά για να σας μεταπηδήσει αυτόματα μεταξύ κόμβων καθώς κινούνται έξω από το φάσμα ενός και μέσα στην περιοχή ενός άλλου. Το σύστημα λειτουργεί επίσης με τρεις ξεχωριστές ζώνες, έτσι θα σας πάρει περισσότερο χρόνο για να χάσετε τη συνδεσιμότητα λόγω περιορισμών εύρους ζώνης. Μπορείτε να έχετε τα συστήματα παιχνιδιών σας να παίρνουν μια μπάντα, η γενική χρήση του Διαδικτύου σας παίρνει μια άλλη και μια άλλη μπάντα μπορεί να αντιμετωπίσει τους επιχειρηματικούς σας σκοπούς. Είναι όλα δρομολογητές 802.11AC που σας προσφέρουν μέχρι και 2.134 mbps σε ταχύτητες μεταφοράς.

Υπάρχει μια ιδιόκτητη κρυπτογράφηση και προστασία από εμπορική ποιότητα που παρέχεται από την τεχνολογία AiProtection της Asus και υπάρχουν πρόσθετες επιλογές ασφαλείας που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε γονικούς ελέγχους. Τέλος, είναι συνδεδεμένο και ελέγχεται μέσω μιας εφαρμογής της Asus που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί καλά με τα έξυπνα οικιακά προϊόντα σας, γι 'αυτό θα είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιοδήποτε νοικοκυριό τεχνολογίας-εμπρός.

Προσφέροντας κάλυψη Wi-Fi έως και 6.000 τετραγωνικά πόδια, αυτό το σύστημα από την Tenda είναι ιδανικό για μεγάλες κατοικίες (αν και μπορεί να αγωνιστεί για μεσαίου μεγέθους γραφεία). Όπως τα υπόλοιπα συστήματα της λίστας, αυτό θα συνδεθεί άψογα ως ένα δίκτυο Wi-Fi, αλλά χρησιμοποιεί μια πραγματικά μοναδική τεχνολογία για να βοηθήσει να εστιάσετε αυτές τις συνδέσεις ώστε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα. Αυτή η τεχνολογία ονομάζεται Wave2 MU-MIMO παράλληλα με την εξίσου δροσερή τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων της Tenda, η οποία εστιάζει-μεταδίδει ενέργεια στις συσκευές της αίθουσας, δίνοντάς σας μια σχεδόν αήττητη σύνδεση με το σύστημα Wi-Fi.

Έχουν επίσης συμπεριλάβει μια τεχνολογία βελτιστοποίησης δικτύου που διατηρεί την ακεραιότητα του συστήματος, ακόμα και όταν μία μονάδα πέσει κάτω. Αν αποσυνδεθείτε από μια μονάδα, τότε θα πραγματοποιηθεί αυτόματη αναζήτηση και θα βρείτε το πλησιέστερο διαθέσιμο. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί για να μην απαιτεί ιδιαίτερη ρύθμιση, προσφέροντάς σας την απλότητα plug-and-play με μια εύκολη στην κατανόηση ένδειξη κατάστασης LED.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .