Πώς να δημιουργήσετε ένα μενού μετακίνησης που ανακατευθύνει σε μια νέα σελίδα σε Java

Πώς η προσθήκη του JavaScript κάνει το τέχνασμα

Οι αρχάριοι αρχάριοι συχνά θέλουν να ξέρουν πώς να δημιουργήσουν ένα αναπτυσσόμενο μενού έτσι ώστε όταν οι πλοήγηση επιλέγουν μία από τις επιλογές θα μεταφερθούν αυτόματα σε αυτή τη σελίδα. Αυτό το καθήκον δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Για να ρυθμίσετε ένα αναπτυσσόμενο μενού για ανακατεύθυνση σε μια νέα ιστοσελίδα όταν επιλεγεί, θα πρέπει να προσθέσετε κάποιο απλό JavaScript στη φόρμα σας.

Ξεκινώντας

Πρώτον, πρέπει να ρυθμίσετε τις ετικέτες σας ώστε να συμπεριλάβει τη διεύθυνση URL ως τιμή, ώστε η φόρμα σας να γνωρίζει πού να στείλει τον πελάτη. Δείτε το ακόλουθο παράδειγμα:

Web Design Αρχική σελίδα Ξεκινώντας HTML

Μόλις δημιουργήσετε αυτές τις ετικέτες, θα πρέπει να προσθέσετε ένα χαρακτηριστικό "onchange" στην ετικέτα σας, για να πείτε στο πρόγραμμα περιήγησης τι πρέπει να κάνει όταν αλλάζει η λίστα επιλογών. Απλά τοποθετήστε το JavaScript σε μία γραμμή, η οποία δείχνει το παρακάτω παράδειγμα:

onchange = "window.location.href = this.form.URL.options [this.form.URL.selectedIndex] .value">

Χρήσιμες συμβουλές

Τώρα που οι ετικέτες σας έχουν ρυθμιστεί, θυμηθείτε να βεβαιωθείτε ότι η επιλεγμένη ετικέτα σας ονομάζεται "URL". Εάν δεν είναι, αλλάξτε τη JavaScript παραπάνω από όπου και αν λέει "URL" για να διαβάσετε το όνομα της επιλεγμένης ετικέτας σας. Αν θέλετε πιο λεπτομερές παράδειγμα, μπορείτε να δείτε αυτή τη φόρμα σε απευθείας σύνδεση. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε περισσότερη καθοδήγηση, μπορείτε επίσης να αναθεωρήσετε ένα σύντομο φροντιστήριο που εξετάζει αυτό το σενάριο και κάποια άλλα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε με το JavaScript.