Ποιες είναι οι ρυθμίσεις IMAP του Mail.com;

Ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την λήψη μηνυμάτων σας

Ψάχνετε για τις ρυθμίσεις διακομιστή IMAP Mail.com; Το IMAP ή το πρωτόκολλο αλληλογραφίας πρόσβασης στο Internet, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να χειρίζεστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από οπουδήποτε, επειδή αποθηκεύονται και ανακτώνται από το διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ρυθμίσεις διακομιστή IMAP για να αποκτήσετε πρόσβαση στα μηνύματα Mail.com και τους φακέλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από οποιοδήποτε πρόγραμμα ή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ρυθμίσεις IMAP του Mail.com

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη θύρα 143 για τη θύρα IMAP, αλλά αν το κάνετε, δεν απαιτείται TLS / SSL.

Ακόμα δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Mail.com;

Οι ρυθμίσεις διακομιστή IMAP είναι απαραίτητες για τη σύνδεση με το διακομιστή IMAP Mail.com, αλλά δεν είναι οι μόνες ρυθμίσεις διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε πλήρως τη διεύθυνση Mail.com.

Εάν δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, είναι πολύ πιθανό επειδή έχετε τις λανθασμένες (ή λείπουν) ρυθμίσεις διακομιστή SMTP Mail.com . Οι ρυθμίσεις SMTP είναι αυτές που παρέχουν στο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τις πληροφορίες που χρειάζονται για να στείλουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκ μέρους σας.

Ένας άλλος τρόπος για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του λογαριασμού σας Mail.com είναι μέσω των ρυθμίσεων διακομιστή POP Mail.com . Αυτός είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να κατεβάσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mail.com, αλλά δεν είναι το πιο χρήσιμο, αφού το IMAP παρέχει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία ώστε όχι μόνο να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από οπουδήποτε αλλά και να τα χειρίζεστε από οπουδήποτε και να τα αντικατοπτρίζεται σε όλες τις άλλες συσκευές χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στα μηνύματά σας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα POP και IMAP για να δείτε πώς είναι διαφορετικά και τι οφέλη και μειονεκτήματα που φέρνουν.