Συμβουλές για Επαγγελματίες Bloggers

Τα κλειδιά για την επιτυχία ως επαγγελματικό Blogger

Εάν είστε έτοιμοι να μεταβείτε από το προσωπικό blogging για να γίνετε επαγγελματίας blogger , όπου κάποιος άλλος σας πληρώνει για να δημιουργήσετε ένα blog για αυτούς, τότε θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις ακόλουθες 5 συμβουλές επιτυχίας για επαγγελματίες bloggers για να βεβαιωθείτε ότι είστε τοποθετημένοι για μια μακρά και ευημερούσα σταδιοδρομία.

01 από 05

Ειδικεύομαι

StockRocket / E + / Getty Images

Για να έχεις την ευκαιρία να γίνεις επιτυχημένος επαγγελματίας blogger που μπορεί να γίνει γνωστός blogger, πρέπει να εντοπίσεις πού βρίσκονται οι τομείς εμπειρογνωμοσύνης σου τότε εστιάστε σε αυτούς. Τοποθετήστε τον εαυτό σας σε όλη την blogosphere ως εμπειρογνώμονας σε αυτόν τον τομέα, εστιάζοντας τις προσπάθειές σας στο blogging σε 1-3 άτομα και στη συνέχεια ψάχνετε για εργασίες στο blogging που σχετίζονται με αυτά τα θέματα.

02 του 05

Διαφοροποιήστε τις πηγές εισοδήματος

Για να πετύχετε ως επαγγελματίας blogger , πρέπει να ξεκινήσετε διαφοροποιώντας τις πηγές εισοδήματός σας. Ποτέ δεν γνωρίζετε τι μπορεί να συμβεί σε ένα blog που γράφετε για άλλο άτομο ή εταιρεία. Δυστυχώς, η μπλογκόσφαιρα είναι ταραγμένη και μια δουλειά στο blogging που φάνηκε σταθερή μια μέρα θα μπορούσε να εξαφανιστεί το επόμενο. Δώστε στον εαυτό σας πρόσθετη ασφάλεια βρίσκοντας πηγές εισοδήματος από περισσότερες από μία πηγές blogging.

03 του 05

Παρέχετε το πρωτότυπο περιεχόμενο

Καθώς διαφοροποιείτε τις εργασίες σας στο blogging σε πολλούς εργοδότες, είναι σημαντικό το περιεχόμενο που παρέχετε σε κάθε ένα να είναι μοναδικό. Ακόμη και αν η σύμβασή σας στο blogging δεν δηλώνει ρητά ότι το περιεχόμενο που παρέχετε πρέπει να είναι πρωτότυπο και να μην αντιγράφεται αλλού, είναι καλή πρακτική να ακολουθήσετε αν θέλετε να αναπτύξετε μια φήμη ως πρώτης τάξεως επαγγελματίας blogger.

04 του 05

Προγραμματίστε το μέλλον

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του επαγγελματικού blogging είναι η έλλειψη χρόνου. Οι επαγγελματίες bloggers αναμένεται να είναι διαθέσιμοι και να εργάζονται 365 ημέρες του έτους. Με αυτό το πνεύμα, η επιτυχία σας ως επαγγελματίας blogger εξαρτάται από την ικανότητά σας να προγραμματίζετε μπροστά από την άποψη του χρόνου για διακοπές, ασθένειες ή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει ακόμα να πληρούν τις απαιτήσεις της σύμβασής σας στο blogging.

05 του 05

Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας

Οι μπλόγκερ που ξεκινούν απλά στο blogging έχουν την τάση να υποτιμούν τους εαυτούς τους και να αποδέχονται θέσεις εργασίας με blogging που πληρώνουν λιγότερο από τον ελάχιστο μισθό. Πάρτε μια στιγμή για να υπολογίσετε το ποσοστό αμοιβής ανά ώρα για κάθε δουλειά blogging που ακολουθείτε. Βεβαιωθείτε ότι η αμοιβή είναι πραγματικά επαρκής. Σκεφτείτε με αυτό τον τρόπο - ο χρόνος που πέρασε το blogging για πολύ χαμηλό μισθό θα μπορούσε να επενδυθεί καλύτερα στην αναζήτηση για μια εργασία blogging που πληρώνει καλά. Φυσικά, όλοι οι επαγγελματίες μπλόγκερ πρέπει να ξεκινήσουν κάπου, αλλά καθώς κερδίζετε περισσότερη εμπειρία και αναπτύσσετε την ηλεκτρονική φήμη σας ως εμπειρογνώμονας στην εξειδικευμένη στο blogging σας, πρόσθετες ευκαιρίες διαφοροποίησης θα παρουσιαστούν σε εσάς αν τις αναζητήσετε. Μην πουλάτε τον εαυτό σας σύντομο.