Πώς να προσθέσετε εικόνες JPG, GIF ή PNG στην τοποθεσία σας

Εύκολος οδηγός για την εμφάνιση εικόνων στην ιστοσελίδα σας

Οι περισσότερες εικόνες στο διαδίκτυο είναι σε μορφές όπως JPG , GIF και PNG . Μπορείτε να μεταφορτώσετε φωτογραφίες όπως αυτές στον ιστότοπό σας για να μοιραστείτε με άλλους ή για να εξηγήσετε κάτι περισσότερο, να παρουσιάσετε μια ιδέα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Όταν συνδέετε μια εικόνα στον ιστότοπό σας, δεν χρειάζεται καν να φιλοξενήσετε την εικόνα μόνοι σας. Μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία σε έναν διαφορετικό διακομιστή ιστού και στη συνέχεια να τον συνδέσετε από τον δικό σας ιστότοπο.

Ελέγξτε το μέγεθος εικόνας

Ορισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας δεν επιτρέπουν αρχεία με ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Βεβαιωθείτε ότι αυτό που πρόκειται να μεταφορτώσετε στον ιστότοπό σας είναι κάτω από το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος από την υπηρεσία φιλοξενίας ιστού. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το αν η εικόνα είναι σε μορφή PNG ή GIF, JPG, TIFF κ.λπ.

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να εργαστείτε σκληρά για να δημιουργήσετε την τέλεια εικόνα μόνο για να είναι πολύ μεγάλη για να ανεβάσετε. Ευτυχώς, μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος των φωτογραφιών σας, ώστε να λειτουργούν.

Μεταφορτώστε την εικόνα online

Μεταφορτώστε την εικόνα JPG ή GIF στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα αποστολής αρχείων που παρέχει η υπηρεσία φιλοξενίας ιστού. Εάν δεν το παρέχουν, θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα FTP για να φορτώσετε τις εικόνες σας. Μια άλλη επιλογή είναι να αποφύγετε τη χρήση του δικού σας διακομιστή ιστού για να φιλοξενήσετε την εικόνα και να χρησιμοποιήσετε διαφορετική υπηρεσία φιλοξενίας εικόνων .

Εάν προσθέτετε μια εικόνα στον ιστότοπό σας που έχετε κατεβάσει ή έχετε συσκευάσει σε ένα αρχείο όπως ένα αρχείο ZIP , θα πρέπει πιθανότατα να κάνετε πρώτα την εξαγωγή των εικόνων. Οι περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν επιτρέπουν μεταφορτώσεις εικόνων εκτός αν είναι σε μορφή εικόνας όπως JPG, GIF, PNG κ.λπ. - όχι αρχειοθέτες όπως 7Z , RAR , κ.λπ.

Από την άλλη πλευρά, αν η εικόνα σας είναι ήδη φιλοξενούμενη αλλού, όπως στον ιστότοπο κάποιου άλλου, μπορείτε να την συνδέσετε απευθείας με το επόμενο βήμα παρακάτω - δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε και στη συνέχεια να το ανεβάσετε ξανά στον δικό σας διακομιστή ιστού .

Εντοπίστε τη διεύθυνση URL στη φωτογραφία σας

Πού ανεβάσατε την εικόνα JPG ή GIF; Το προσθέσατε στη ρίζα του διακομιστή ιστού σας ή σε άλλο φάκελο όπως κάποιος που δημιουργήθηκε ειδικά για τη διατήρηση εικόνων; Αυτό είναι απαραίτητο για να το ξέρετε, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε τη μόνιμη τοποθεσία του, η οποία θα χρειαστείτε αργότερα για να εξυπηρετήσετε πραγματικά την εικόνα στους επισκέπτες σας.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα άμεσης σύνδεσης με ένα αρχείο PNG, το οποίο φιλοξενείται εδώ:

https: // www. /static/2.49.0/image/hp-howto.png

Για παράδειγμα, αν η δομή φακέλου του διακομιστή σας για εικόνες είναι \ images \ και η φωτογραφία που μεταφορτώσατε ονομάζεται new.jpg , η διεύθυνση URL αυτής της φωτογραφίας είναι \ images \ new.jpg . Αυτό είναι παρόμοιο με το παράδειγμα μας, όπου η εικόνα ονομάζεται hp-howto.png και ο φάκελος στον οποίο ονομάζεται /static/2.49.0/image/ .

Εάν η εικόνα σας φιλοξενείται αλλού, απλά αντιγράψτε τη διεύθυνση URL κάνοντας δεξί κλικ στον σύνδεσμο και επιλέγοντας την επιλογή αντιγραφής. Εναλλακτικά, ανοίξτε την εικόνα στο πρόγραμμα περιήγησής σας κάνοντας κλικ σε αυτήν και, στη συνέχεια, αντιγράψτε την τοποθεσία στη συγκεκριμένη εικόνα από τη γραμμή πλοήγησης στο πρόγραμμα περιήγησης.

Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL στη σελίδα

Τώρα που έχετε τη διεύθυνση URL στην εικόνα στην οποία θέλετε να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας, πρέπει να επιλέξετε ποια πρέπει να είναι η διεύθυνση. Εντοπίστε το συγκεκριμένο τμήμα της σελίδας όπου θέλετε να συνδεθεί η εικόνα JPG.

Όταν βρείτε τη σωστή θέση για τη σύνδεση της εικόνας, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία υπερσύνδεσης του διακομιστή ιστού για να συνδέσετε τη διεύθυνση URL σας με τη λέξη ή τη φράση στην πρόταση που θα πρέπει να δείχνει τα άτομα στην εικόνα. Μπορεί να ονομάζεται σύνδεσμος εισαγωγής ή να προσθέσετε υπερσύνδεσμο .

Υπάρχουν πολλοί τρόποι σύνδεσης με μια εικόνα. Ίσως η εικόνα σας new.jpg είναι λουλούδι και θέλετε οι επισκέπτες σας να μπορούν να κάνουν κλικ στο σύνδεσμο για να δουν το λουλούδι.

Εάν επιθυμείτε να συνδεθείτε με την εικόνα χρησιμοποιώντας τον κώδικα HTML της σελίδας, μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό.

Έχω ένα πολύ όμορφο λουλούδι που μεγαλώνει στον κήπο μου .

Ένας άλλος τρόπος για να συνδεθείτε με μια εικόνα στον ιστότοπό σας είναι να την τοποθετήσετε εν σειρά με κώδικα HTML. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες σας θα δουν την εικόνα όταν ανοίξουν τη σελίδα, οπότε δεν θα υπάρχει ένας σύνδεσμος όπως βλέπετε στα παραπάνω παραδείγματα. Αυτό λειτουργεί για εικόνες στον δικό σας διακομιστή και για εικόνες που φιλοξενούνται αλλού, αλλά πρέπει να έχετε πρόσβαση στο αρχείο HTML της ιστοσελίδας για να το κάνετε αυτό.