Χαρακτηριστικά Tumblr για Bloggers

Μάθετε τι κάνει το Tumblr τέλειο για μερικούς bloggers

Tumblr είναι μια υβριδική εφαρμογή blogging και microblogging εργαλείο. Σας επιτρέπει να δημοσιεύετε σύντομες αναρτήσεις που περιέχουν εικόνες, κείμενο, ήχο ή βίντεο που δεν είναι τόσο μακριά όσο οι παραδοσιακές αναρτήσεις ιστολογίου, αλλά δεν είναι τόσο σύντομες όσο οι ενημερώσεις του Twitter . Η κοινότητα Tumblr των χρηστών μπορεί να ξαναγράψει το περιεχόμενό σας στα δικά τους Tumblelogs ή να μοιραστεί το περιεχόμενό σας στο Twitter με το πάτημα του ποντικιού. Είναι το Tumblr σωστό για εσάς; Ρίξτε μια ματιά σε ορισμένες από τις λειτουργίες του Tumblr που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή, ώστε να μπορείτε να διαπιστώσετε εάν είναι το σωστό εργαλείο για να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας στο διαδίκτυο.

Είναι δωρεάν!

Wikimedia Commons

Το Tumblr είναι εντελώς δωρεάν για χρήση. Μπορείτε να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας χωρίς bandwidth ή όρια αποθήκευσης. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε το σχεδιασμό του Tumblelog σας, να δημοσιεύσετε blogs ομάδων και να χρησιμοποιήσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα χωρίς να πληρώσετε τίποτα στο Tumblr για να το κάνετε.

Προσαρμοσμένη σχεδίαση

Μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων είναι διαθέσιμη για τους χρήστες του Tumblr που μπορείτε να τροποποιήσετε για να προσαρμόσετε το Tumblelog σας. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε όλους τους απαραίτητους κώδικες HTML για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στο θέμα του Tumblelog σας.

Προσαρμοσμένος τομέας

Το Tumblelog σας μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικό σας όνομα τομέα, ώστε να είναι πραγματικά εξατομικευμένο. Για τις επιχειρήσεις, αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μαρκάρετε εύκολα το Tumblelog και να το κάνετε πιο επαγγελματικό.

Εκδόσεις

Μπορείτε να δημοσιεύσετε κείμενο, φωτογραφίες (συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης), βίντεο, συνδέσμους, ήχο, slideshows και πολλά άλλα στο Tumblelog σας. Το Tumblr προσφέρει μια ποικιλία από εξαιρετικές δυνατότητες δημοσίευσης που σας διευκολύνουν να δημοσιεύσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο στο Tumblelog σας, όπως:

Συνεργασία

Μπορείτε να προσκαλέσετε πολλά άτομα να δημοσιεύσουν στο ίδιο Tumblelog. Είναι εύκολο για αυτούς να υποβάλουν αναρτήσεις, τις οποίες μπορείτε να ελέγξετε και να εγκρίνετε πριν δημοσιευθούν.

Σελίδες

Κάντε το Tumblelog σας να μοιάζει περισσότερο με ένα παραδοσιακό ιστολόγιο ή ιστότοπο χρησιμοποιώντας προσαρμόσιμες σελίδες. Για παράδειγμα, δημιουργήστε μια σελίδα Επικοινωνία και μια σελίδα Πληροφορίες .

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Το Tumblr χρησιμοποιεί διάφορες λειτουργίες για να διασφαλίσει ότι το Tumblelog σας είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιώντας τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) που συμβαίνουν πίσω από τις σκηνές χωρίς καμία πρόσθετη προσπάθεια εκ μέρους σας.

Χωρίς διαφημίσεις

Το Tumblr δεν παρεμποδίζει το Tumblelog σας με διαφημίσεις, λογότυπα ή άλλα ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά χρήματος που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την εμπειρία του κοινού σας.

Εφαρμογές

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές τρίτων που μπορούν να προσθέσουν ακόμα περισσότερες λειτουργίες και λειτουργίες στο Tumblelog σας. Για παράδειγμα, υπάρχουν διασκεδαστικές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να προσθέσετε φυσαλίδες ομιλίας με κείμενο σε εικόνες, εφαρμογές που σας δίνουν τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε στο Tumblr από iPhone ή iPad, εφαρμογές που σας επιτρέπουν να δημοσιεύετε άμεσα εικόνες από το Flickr στο Tumblelog σας και πολλά άλλα .

Twitter, Facebook και ενσωμάτωση Feedburner

Το Tumblr ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το Twitter, το Facebook και το Feedburner. Δημοσιεύστε τις αναρτήσεις σας στο Tumblr και μπορείτε να τις δημοσιεύσετε αυτόματα στο ρεύμα των Twitter στο Twitter. Αν προτιμάτε, μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε ποιες δημοσιεύσεις να δημοσιεύσετε στο Twitter και στο Facebook. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε άτομα να εγγραφούν στη ροή RSS του ιστολογίου σας και να παρακολουθήσουν αναλυτικά στοιχεία σχετικά με αυτές τις συνδρομές, επειδή το Tumblr ενσωματώνεται με το Feedburner.

Ε & Α

Το Tumblr προσφέρει μια εξαιρετική λειτουργία που σας δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε ένα πλαίσιο Q & A όπου το κοινό σας μπορεί να σας υποβάλει ερωτήσεις στο Tumblelog και μπορείτε να απαντήσετε σε αυτά.

Πνευματικά δικαιώματα

Οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Tumblr ορίζουν ότι όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύετε στο Tumblelog σας ανήκει και προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Υποστήριξη

Το Tumblr προσφέρει ένα ηλεκτρονικό Κέντρο βοήθειας και οι χρήστες που δεν μπορούν να βρουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους μπορούν να απευθύνονται απευθείας στον Πρέσβη της Κοινότητας Tumblr οποιαδήποτε στιγμή.

Analytics

Το Tumblr λειτουργεί με εργαλεία ανάλυσης ιστολογίων όπως το Google Analytics. Απλά ρυθμίστε το λογαριασμό σας Analytics χρησιμοποιώντας το εργαλείο που προτιμάτε και επικολλήστε τον παρεχόμενο κωδικό στο Tumblelog σας. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό!