Ερωτήσεις συνέντευξης Για να ρωτήσετε έναν υποψήφιο του Blogger

Να μισθώσετε το σωστό Blogger ζητώντας τις σωστές ερωτήσεις συνέντευξης

Είτε έχετε ένα επιχειρησιακό ιστολόγιο που προωθεί έμμεσα την επιχείρησή σας είτε ένα προσωπικό ιστολόγιο που αναπτύσσεται ταχύτερα από ό, τι μπορείτε να συμβαδίσετε, μπορεί να έρθει η ώρα που πρέπει να προσλάβετε έναν blogger για να σας βοηθήσει να γράψετε περιεχόμενο για το ιστολόγιό σας και να εκτελέσετε άλλες εργασίες όπως η συντήρηση ιστολογίου, η προώθηση ιστολογίου, το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσλάβει το σωστό blogger ζητώντας από κάθε αιτούντα τις ερωτήσεις συνέντευξης που αναφέρονται παρακάτω. Κάνοντας το έργο μπροστά για να βεβαιωθείτε ότι προσλαμβάνετε τον καλύτερο υποψήφιο θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα κάτω από το δρόμο.

Ερωτήσεις σχετικά με την Εμπειρία Θέματος στο Blog

kate_sept2004 / E + / Getty Images

Ζητήστε από τους υποψηφίους τις ακόλουθες ερωτήσεις συνέντευξης για να μάθετε τι γνωρίζουν για το θέμα του ιστολογίου σας :

Γράφοντας και Blogging Ερωτήσεις Εμπειρίας

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις ικανότητες και την εμπειρία γραφής κάθε αιτούντος με τα εργαλεία και τους κανόνες του blogging. Ρωτήστε τις παρακάτω ερωτήσεις για να συγκεντρώσετε πληροφορίες:

Κοινωνικά Μέσα και Εμπειρίες Εμπειρίας Διαδικτυακής Φήμης

Εάν περιμένετε από τον blogger που προσλαμβάνετε για να χρησιμοποιήσετε το δικό του byline στις θέσεις του και να προωθήσετε αυτές τις δημοσιεύσεις στον κοινωνικό ιστό, τότε θα πρέπει να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνέντευξης:

Εργασία και ηθικές και διάφορες ερωτήσεις

Τις περισσότερες φορές, οι μπλόγκερ εργάζονται ως ανεξάρτητοι εργολάβοι και όχι ως υπάλληλοι (αν και οι μεγαλύτερες εταιρείες προσλαμβάνουν μερικούς και πλήρους απασχόλησης bloggers). Επιπλέον, οι περισσότεροι μπλόγκερ εργάζονται από τα σπίτια τους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε σε θέση να εμπιστεύεστε ότι μπορούν να εργαστούν αυτόνομα και αξιόπιστα. Οι παρακάτω ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τους καλύτερους υποψηφίους για μια απομακρυσμένη σχέση εργασίας καθώς και να εξασφαλίσετε ότι οι υποψήφιοι είναι ένας συνδυασμός για τις απαιτήσεις του προϋπολογισμού και του περιεχομένου του ιστολογίου σας: