Πώς μπορώ να ενημερώσω τον Firefox;

Ενημερώστε στο Firefox 59, την πιο πρόσφατη έκδοση του Firefox Browser

Υπάρχουν πολλοί εύλογοι λόγοι για να ενημερώσετε τον Firefox στην πιο πρόσφατη έκδοση. Τις περισσότερες φορές, ειδικά στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης μου, η ενημέρωση του Firefox είναι καλό να προσπαθήσω όταν το πρόγραμμα περιήγησης δεν λειτουργεί σωστά.

Ένας άλλος λόγος για να ενημερώσετε τον Firefox, ένας που συχνά πηγαίνει απροσδόκητος, είναι ότι εκατοντάδες σφάλματα έχουν καθοριστεί με κάθε έκδοση, αποτρέποντας προβλήματα έτσι ώστε να μην πρέπει να τα δοκιμάσετε πρώτα.

Ανεξάρτητα από το γιατί, είναι εύκολο να ενημερώσετε τον Firefox στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Πώς μπορώ να ενημερώσω τον Firefox;

Μπορείτε να ενημερώσετε τον Firefox κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας τον απευθείας από το Mozilla:

Λήψη του Firefox [Mozilla]

Συμβουλή: Ανάλογα με τον τρόπο διαμόρφωσης του Firefox, η ενημέρωση μπορεί να είναι εντελώς αυτόματη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο κάθε ενημέρωση. Ανάλογα με την έκδοση σας, μπορείτε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ενημέρωσης στον Firefox από το Επιλογές> Ενημερώσεις Firefox ή Επιλογές> Για προχωρημένους> Ενημέρωση .

Ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του Firefox;

Η τελευταία έκδοση του Firefox είναι το Firefox 59.0.2, το οποίο κυκλοφόρησε στις 26 Μαρτίου του 2018.

Ελέγξτε τις Σημειώσεις έκδοσης του Firefox 59.0.2 για μια πλήρη επισκόπηση του τι παίρνετε σε αυτή τη νέα έκδοση.

Άλλες εκδόσεις του Firefox

Ο Firefox είναι διαθέσιμος σε πολλές γλώσσες για Windows, Mac και Linux, τόσο σε 32-bit όσο και σε 64-bit . Μπορείτε να δείτε όλες αυτές τις λήψεις σε μία σελίδα στο site της Mozilla εδώ.

Ο Firefox διατίθεται επίσης για συσκευές Android μέσω του καταστήματος Google Play και των συσκευών Apple από το iTunes.

Προηγμένες εκδόσεις του Firefox είναι επίσης διαθέσιμες για λήψη. Μπορείτε να τα βρείτε στο Mozilla's Firefox Releases Page.

Σημαντικό: Ορισμένοι "ιστότοποι λήψης" προσφέρουν την τελευταία έκδοση του Firefox, αλλά μερικοί από αυτούς συνδέουν επιπλέον, πιθανώς ανεπιθύμητο, λογισμικό με τη λήψη του προγράμματος περιήγησης. Αποθηκεύστε πολλά προβλήματα στο δρόμο και κολλήστε τον ιστότοπο του Mozilla για τη λήψη του Firefox.

Έχετε πρόβλημα με την ενημέρωση του Firefox;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.

Βεβαιωθείτε ότι ενημερώσατε ποια έκδοση του Firefox χρησιμοποιείτε (ή προσπαθείτε να ενημερώσετε ή να εγκαταστήσετε), την έκδοση των Windows ή άλλου λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε, τυχόν σφάλματα που λαμβάνετε, τα βήματα που έχετε ήδη λάβει για να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα, κλπ.