Τα 7 Best Joystick PC που αγοράζουν το 2018

Πιο ρεαλιστικός έλεγχος για τις προσομοιώσεις παιχνιδιών σας

Τα πληκτρολόγια μπορούν να φτάσουν μέχρι στιγμής μόνο όταν πρόκειται για χειρισμό και πλοήγηση σε περιβάλλοντα τυχερών παιχνιδιών, ειδικά αν πετάτε χωρίς χειριστήριο υπολογιστή. Στην πραγματικότητα, τα ιπτάμενα παιχνίδια που λειτουργούν με εικονικές εμπορικές αεροπορικές πτήσεις ή εμπλέκονται σε έντονες dogfights υποκινούν να παίζονται με τους πραγματικούς ελέγχους με τους οποίους λειτουργούν τα πραγματικά αεροπλάνα. Ευτυχώς, τα χειριστήρια PC σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε αυτές τις προσομοιώσεις με τον τρόπο που προορίζονταν να είναι. Το επίπεδο εμβάπτισης γίνεται ακόμη πιο ρεαλιστικό όταν τραβάτε πίσω αυτά τα joysticks, τραβάτε τις σκανδάλες, αλλάζετε τους διακόπτες και αισθάνεστε το γκάζι, όπως όταν προσεγγίζετε προσεκτικά ένα αεροπλάνο σε ένα διάδρομο ή ζουμάρετε τους μαχητές του εχθρού στον ουρανό. Μερικά από αυτά τα χειριστήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και με τις κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών σας, καθώς και με τα παιχνίδια τύπου arcade και μαχητών.

Παρακάτω ολοκληρώσαμε τα καλύτερα χειριστήρια ηλεκτρονικού υπολογιστή για να αγοράσετε σήμερα, οπότε αν είστε έτοιμοι για ένα εισαγωγικό μοντέλο ή προτιμάτε μια επιλογή high-end που είναι ένα δημιουργημένο αντίγραφο πραγματικών ελέγχων αεροσκαφών, υπάρχει κάτι τέλειο για τις ανάγκες σας.

Προσιτή τιμή, γρήγορη εγκατάσταση και εύκολη προγραμματισμό, το Thrustmaster T-Flight Hotas X Flight Stick είναι το καλύτερο PC joystick συνολικά. Το joystick συνεργάζεται με τα τελευταία παιχνίδια προσομοίωσης πτήσης, είτε είστε πιλότος πολιτικών αεροσκαφών είτε συμμετέχετε σε έντονες στρατιωτικές dogfights.

Το Thrustmaster T-Flight Hotas X Flight Stick διαθέτει εργονομικά σχεδιασμένο ρυθμιστή γκαζιού με ευρύχωρο χέρι για βέλτιστη άνεση. Και μπορεί να αποσπαστεί από τη σταθεροποιημένη βάση του main joystick. Ο αεροδυναμικός έλεγχος διπλού συστήματος επιτρέπει στους παίκτες να περιστρέφουν τη λαβή ή να γέρνουν το επίπεδο. Τα 12 κουμπιά και οι πέντε άξονες του χειριστηρίου είναι πλήρως προγραμματιζόμενα για συγκεκριμένες προσαρμοσμένες ρυθμίσεις και μπορούν να μεταβληθούν και να αλλάξουν άμεσα μέσω ενός κουμπιού αντιστοίχισης και προκαθορισμού. Έρχεται με εγγύηση δύο ετών.

Για λίγο κάτω από $ 20, μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα entry-level Thrustmaster USB Joystick, το καλύτερο στη λίστα για τους νεοεισερχόμενους πρωτάρηδες πιλότους και τους εύπορους αγοραστές. Το χειριστήριο έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε για να εξοικειωθείτε με τα χειριστήρια του και υποστηρίζεται από μια εγγύηση δύο ετών, ώστε να μπορείτε να το πάρετε στο άκρο.

Το joystick Thrustmaster USB είναι κατασκευασμένο με φυσική λαβή, προσφέροντας ένα κουμπί POV για εύκολο χειρισμό της κάμερας με το διακόπτη "καπέλο" που ενεργοποιείται με τον αντίχειρα οκτώ κατευθύνσεων. Ο έλεγχος των τριών αξόνων του joystick είναι χτισμένος με τέσσερα κουμπιά και ένα ιδανική σκανδάλη που αισθάνεται καλά για να τραβήξετε δεξιά στα δάχτυλά σας Η βάση που σταθμίζεται στο κάτω μέρος στηρίζεται στα αντιολισθητικά ελαστικά μαξιλαράκια για να σταθεροποιήσετε τον έλεγχο της πτήσης σας με ακριβή ακρίβεια χωρίς αστραπές.

Το Mayflash F500 Arcade Fight Stick είναι το καλύτερο joystick για PC για να φιλοξενήσει το αγαπημένο σας arcade στυλ και ανταγωνιστικά παιχνίδια μάχης. Εκτός από τη συμβατότητα με το PC, το Mayflash F500 Arcade Fight Stick μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τα συστήματα κονσόλας όπως το PS4, το Nintendo Switch και το Xbox One.

Το Mayflash F500 ζυγίζει έξι κιλά και μετρά 14,2 x 2,4 x 9,2 ίντσες, δίνοντάς του αρκετό χώρο περιπλάνησης για παίκτες να περιηγούνται στις παλάμες και τα δάχτυλα στο μεγάλο του πρόσωπο. Το joystick έχει πολλαπλές έξοδοι για ακουστικά, συνδέσεις υπολογιστή και έχει εναλλασσόμενους αναλογικούς άξονες d-pad και x / y που μπορούν να αντικατασταθούν. Ο πυθμένας του πολεμικού ραβδιού έχει ελαστικά πόδια που φυτρώνουν σταθερά σε επίπεδες επιφάνειες, ενώ το κάλυμμα και η βάση του σώματος είναι κατασκευασμένα από μέταλλο για μια σταθερή και ασφαλή αίσθηση.

Ξεκινήστε τους κινητήρες σας, γυρίστε το γκάζι και σπρώξτε το γκάζι στο 11 με το πακέτο πτήσης Thrustmaster T16000M FCS, το καλύτερο πλήρες σετ πλήρωσης για χειριστήρια χειριστηρίων PC που συνοδεύονται από όλα όσα χρειάζεστε για να ελέγχετε τα μηχανήματά σας. Το σετ περιλαμβάνει ένα joystick T160000M, ένα γκάζι TWCS, καθώς και ένα σύστημα πεταλούδας από καουτσούκ που ονομάζεται Thrustmaster TFRP.

Το joystick Thrustmaster T16000M FCS περιλαμβάνει τέσσερις ανεξάρτητους άξονες με πηδάλιο περιστροφής, γκάζι προόδου, 16 προγραμματιζόμενα κουμπιά δράσης, οκτώ κατευθύνσεις POV, αναγνωριστικό φυσικού κουμπιού Braille και εργονομική σκανδάλη.Το σύστημα έρχεται επίσης με ένα Thurstmaster TFRP που είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο βιομηχανικής ποιότητας και λειτουργεί σε συνδυασμό με τις άλλες μονάδες.Οι παίκτες που θέλουν έναν πλήρως βυθισμένο σταθμό ελέγχου προσαρμόσιμο σε συγκεκριμένα προφίλ χαρτογράφησης για κάθε παιχνίδι θα πρέπει να εξετάσουν το Flight Pack για την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού.

Όταν θέλετε να βγείτε έξω και να λουρίσετε στα γυαλιά του πιλότου σας, το Thrustmaster 2960720 Hotas Warthog 13,23 λιβρών έχει καλύψει με ένα από τα κορυφαία και ρεαλιστικά σχεδιασμένα χειριστήρια PC της λίστας. Το μοναδικό σετ ρεπλίκα διαμορφώνεται μετά το joystick της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας A-10C και διαθέτει διπλό σύστημα γκαζιού και πίνακα ελέγχου.

Το Thrustmaster 2960720 Hotas Warthog είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε χειρουργική ακρίβεια με κάθε ρύθμιση που χρησιμοποιεί το σύστημα μαγνητικού αισθητήρα της τεχνολογίας HallEffect AccuRate Technology. Το joystick αισθάνεται πανομοιότυπο με το πραγματικό πράγμα, με τα κουμπιά και τις ασκήσεις που απαιτούν την ίδια πίεση ενός πραγματικού αεροπλάνου. Το προσεκτικά σχεδιασμένο σύστημα διπλού πεντάλ γκαζιού διαθέτει 17 κουμπιά, ένα καπέλο POV, καθώς και ένα "ποντίκι ελέγχου / χειριστήριο" που δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να λειτουργήσουν δύο ανεξάρτητους κινητήρες με μαγνητικό αισθητήρα ανάλυσης 14 bit για πρόσθετο ρεαλισμό. Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν την αντίσταση του πίνακα ελέγχου, η οποία περιλαμβάνει βιομηχανικούς μεταλλικούς διακόπτες και πέντε προγραμματιζόμενες λυχνίες LED για συνθήκες σκούρου ή χαμηλού φωτισμού.

Το κομψά σχεδιασμένο Logitech WingMan Attack 3 είναι το πιο ελκυστικό joystick για PC, για να μην αναφέρουμε ότι είναι ομαλό στην αφή και εύκολο στη χρήση. Είναι συμβατό όχι μόνο για συστήματα PC, αλλά και Mac, και περιλαμβάνει εγγύηση κατασκευαστή ενός έτους.

Το Logitech WingMan Attack 3 ζυγίζει 2.05 λίβρες και μετρά 9.5 x 7 x 7 ίντσες, καθιστώντας το λίγο πιο συμπαγές από τα άλλα joysticks PC. Περιλαμβάνει 11 διαφορετικά προγραμματιζόμενα κουμπιά, συμπεριλαμβανομένων έξι κουμπιών στη βάση που είναι ιδανικά για πλοήγηση μενού και τέσσερα στο κεφάλι για εφέ πτήσης μέσα στο παιχνίδι. Παρόλο που είναι λίγο παλαιότερο και στερείται πολλών αξόνων, το χειριστήριο του υπολογιστή ανταποκρίνεται αρκετά με ένα άνετο σύστημα πιασίματος και ελέγχου.

Το σύστημα Logitech G Saitek PRO Flight Yoke System αναπαράγει τους ελέγχους ενός πραγματικού πιλοτηρίου του αεροπλάνου. Το πλήρες καπέλο POV είναι 9,55 λίβρες και τα μέτρα 18,8 x 15,8 x 8,7 ίντσες. Το Logitech G Saitek PRO έχει έναν άξονα ζυγού από ανοξείδωτο χάλυβα που διαθέτει ένα σφιγκτήρα δύο θέσεων με 25 κουμπιά και περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό μοχλό γκαζιού τριών αξόνων. Η συσκευή προσφέρει πέντε συνολικά άξονες που προσομοιώνουν αυτό που αισθάνεται σαν να πετάει ένα αεροσκάφος, προσφέροντας στους χρήστες μία από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες για έλεγχο πτήσης. Οι προσαρμόσιμοι σφιγκτήρες στερέωσης παρέχουν αρκετό περιθώριο για να ασφαλίσετε τα χειριστήρια στο μπροστινό μέρος του γραφείου σας και συνδέετε μέσω μιας θύρας USB μήκους τεσσάρων ποδιών στον υπολογιστή σας ή στο Mac. Ολόκληρη η συσκευή είναι προγραμματιζόμενη (μόνο για PC), ώστε να μπορείτε να την προσαρμόσετε στην τελειότητα για τα αγαπημένα σας παιχνίδια προσομοίωσης πτήσης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .