Ο φορητός σαρωτής εγγράφων RoadWarrior X3 της Visioneer

Γρήγορες, ακριβείς σάρωση και οπτική αναγνώριση χαρακτήρων, OCR

Κατώτατη γραμμή: Για μια συσκευή που ζυγίζει περίπου το ίδιο με ένα μπουκάλι νερό των 12 ουγκιών, ο ανιχνευτής εγγράφων RoadWarrior X3 Mobile Document Visioneer και το πακέτο λογισμικού του είναι έτοιμο να σαρώσει τα έγγραφά σας, να τα μετατρέψει σε κείμενο που μπορεί να επεξεργαστεί ή / και να αναζητηθεί και να τα αποθηκεύσει σε αναζητήσιμες μορφές ή βάσεις δεδομένων-όλα για πολύ κάτω από $ 100.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του RoadWarrior X3 Mobile Scanner εγγράφων του Visioneer

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Εισαγωγή

Το About.com εξέτασε αρκετούς κινητούς σαρωτές, συμπεριλαμβανομένου του δικού του RoadWarrior 4D Duplex Mobile Color Scanner της Visioneer , καθώς και του φορητού σαρωτή ColorForce DS-40 της Epson και κάποιων άλλων. Εάν χρειάζεστε πραγματικά μια τέτοια συσκευή και με αυτήν τη δυνατότητα σάρωσης εγγράφων που κυμαίνονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, για την τιμή θα έχετε μια κάπως αξιοσημείωτη μικροσκοπική συσκευή με τεράστια ακρίβεια. Και αυτό συμβαίνει με το μοντέλο της σημερινής ανασκόπησης, το RoadWarrior X3 της Visioneer ($ 69.99 MSRP), ένα εξαιρετικά ικανό, φθηνό σαρωτή κινητών εγγράφων.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Οι περισσότεροι αυτοί συμπαγείς φορητοί σαρωτές λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, με έναν αυτόματο αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) για την τροφοδότηση πρωτοτύπων διπλής όψεως στο μηχανισμό σαρωτή χωρίς να πρέπει να τα γυρίσετε για να σαρώσετε την άλλη πλευρά με το χέρι.

Σε 11,4 ίντσες απέναντι, κατά 2,2 ίντσες από εμπρός προς τα πίσω, κατά 1,5 ίντσες ψηλό, και βάρους περίπου οκτώ δέκατα λίρας, για όλα όσα κάνει, είναι μια μικρή συσκευή. Όπως και το RoadWarrior 4D που εξετάσαμε πρόσφατα, το RoadWarrior 3X συνοδεύεται από τη λειτουργία OneTouch της Visioneer, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε προφίλ, όπως, για παράδειγμα, σάρωση σε ένα email ή σε ένα σύννεφο. Με το OneTouch, απλά επιλέξτε το προφίλ που θέλετε και πατήστε το πλήκτρο One Touch.

Στη συνέχεια, ο σαρωτής και το συνοδευτικό λογισμικό εκτελούν το κατάλληλο προφίλ. Εκτός από τη βασική σάρωση, όμως, αυτός ο σαρωτής έρχεται με μια τεράστια φιλοφρόνηση λογισμικού διαχείρισης και διαχείρισης εγγράφων, ξεκινώντας με αυτούς τους τίτλους απευθείας από το Visioneer:

Περιλαμβάνονται επίσης πολλά ισχυρά πακέτα από την Nuance, όπως:

Περιλαμβάνονται επίσης οι ABBYY Business Card Reader 2.0 και Mac TWAIN. Το Business Card Reader κάνει ακριβώς αυτό, σαρώνει τις επαγγελματικές κάρτες και εξάγει τα δεδομένα για να συμπεριληφθούν στο Salesforce ή το Microsoft Outlook. Το Mac TWAIN όχι μόνο επιτρέπει σε Mac και TWAIN- (τεχνολογία χωρίς ενδιαφέρον όνομα) συμβατές εφαρμογές, όπως το Adobe Photoshop, να αλληλεπιδρούν με το σαρωτή.

Το τέλος

Οι φορητοί σαρωτές διατίθενται από πολλούς προμηθευτές, όχι μόνο εκείνους που αναφέρθηκαν παραπάνω, συμπεριλαμβανομένου του scanner προσωπικής σάρωσης εγγράφων Scan-tini της Canon imageFORMULA P-208II . Το ένα πράγμα που όλοι φαίνονται να έχουν κοινό είναι ότι όλοι σαρώνουν με συνέπεια, χωρίς να παρεμποδίζουν ή να μην τροφοδοτούν σωστά, ακόμα και όταν φορτώνονται με πρωτότυπα διαφορετικού μεγέθους. Ωστόσο, αυτή είναι η μόνη που πωλεί μόνο για $ 70 και έρχεται με μια τόσο μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων παραγωγικότητας. Δεν θα μπορούσατε να αγοράσετε τα περισσότερα από αυτά ξεχωριστά για οπουδήποτε κοντά στο ποσό αυτό, ειδικά με αυτόν τον βαθμό ακρίβειας. Οι ταχύτητες σάρωσης ήταν αργές, αλλά όχι τόσο άσχημα για τόσο λίγα χρήματα. Συνολικά, πρόκειται για ένα πολύ μικρό σαρωτή, και είναι αρκετά φτηνό για να το κάνει μια καταπληκτική αξία - ένας πολύ καλός τρόπος για έναν αρχάριο να σπάσει σε σάρωση εγγράφων, στο δρόμο ή αλλιώς.