Οι 8 καλύτεροι εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους που θα αγοράσουν το 2018

Είναι ένας παραδοσιακός εκτυπωτής απλά δεν το κόβει; Δοκιμάστε μια μεγάλη μορφή

Οι εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους σας δίνουν τα πάντα από αληθινά μεγέθη 11 x 17 για πλήρεις αφίσες τυπωμένες δεξιά στο σπίτι, όλα σε γιγαντιαία σήμανση φωτογραφικής ποιότητας. Εκτός από την αγορά ενός εκτυπωτή banner που ταιριάζει σε ένα κατάστημα εκτύπωσης μεγέθους αποθήκης, αυτοί οι εκτυπωτές είναι οι καλύτερες επιλογές online για ευρείες εκτυπώσεις από μάρκες όπως HP, Brother, Epson και Canon. Ο καθένας έχει τη δική του δύναμη, είτε πρόκειται για εκτύπωση φωτογραφιών πλήρους αιμορραγίας, είτε για μαζική εκτύπωση είτε για το απόλυτο καλύτερο κτύπημα για το buck σας. Έτσι, υπάρχει σίγουρα μια εξέδρα για καθέναν από κάτω. Ας πάρουμε την εκτύπωση.

Τα HP OfficeJets είναι τα συρραπτικά του γραφείου του σπιτιού (ή του κολλεγίου), οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτός βρήκε τον δρόμο για την πρώτη θέση στη λίστα συσκευών μεγάλου μεγέθους. Μπορεί να εκτυπώσει σελίδες έως και 11 x 17 (το τυπικό μέγεθος tabloid) και το κάνει με τις δοκιμασμένες και πραγματικές δυνατότητες του HP OfficeJet σε συσκευές μικρότερης μορφής. Αλλά δεν σταματάει στην εκτύπωση, αυτό το all-in-one μπορεί να χειριστεί εργασίες εκτύπωσης, αντιγραφή, αποστολή φαξ και σάρωση. Έχει ασύρματη συνδεσιμότητα, σας επιτρέπει να εκτυπώνετε εργασίες διπλής όψης και ακόμη συνδέεστε άψογα μέσω της ισχυρότερης εφαρμογής εκτύπωσης της HP (η οποία σας επιτρέπει να σαρώσετε και να εκτυπώσετε απευθείας από το smartphone σας χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή σας).

Θα εκτυπώνει σε ταχύτητες με αστραπιαία ταχύτητα που σας δίνουν 22 σελίδες ανά λεπτό για ασπρόμαυρες εργασίες και 18 σελίδες ανά λεπτό για έγχρωμα έγγραφα. Έχουν σχεδιάσει μια μοναδική τεχνολογία εξοικονόμησης μελάνης που υπόσχεται να σας εξοικονομήσει έως και 50 τοις εκατό μελάνι χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα φυσίγγια πιο αποτελεσματικά. Υπάρχει μια οθόνη αφής 2,65 ιντσών για τον έλεγχο του εκτυπωτή στην ίδια τη συσκευή και είναι συμβατή με τις εντυπωσιακές κασέτες μελανιού υψηλής απόδοσης της HP. Μπορείτε ακόμη να εκτυπώσετε έργα χωρίς περιθώρια, όπως φυλλάδια και φυλλάδια, ώστε αυτές οι εργασίες μεγάλου φορμά να είναι εξαιρετικά εκπληκτικές και να μην φαίνονται καθόλου στο σπίτι.

Όσον αφορά την οικονομική προσιτότητα, ο αδελφός είναι ένα εμπορικό σήμα που πραγματικά δεν μπορείτε να νικήσετε στο παιχνίδι του εκτυπωτή. Το MFCJ6930 είναι το τελευταίο σε μια μακρά σειρά από all-in-ones που προσφέρουν εργασίες εκτύπωσης ευρείας μορφής μέχρι σελίδες 11 x 17 ιντσών. Υπάρχει δίσκος φόρτωσης 50 φύλλων για την εκτύπωση πλήρους αντιγράφου εμπρός και πίσω, κάτι που θα ήταν εξαιρετικό για τα πακέτα. Η γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή έχει μέγεθος καλαθιού, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε αυτήν τη μεγάλη μορφή στη λειτουργία σαρωτή-φωτοαντιγραφικού μηχανήματος.

Υπάρχει μια έγχρωμη οθόνη 3,7 ιντσών που σας επιτρέπει να εκτυπώνετε απευθείας από ορισμένες υπηρεσίες, όπως το Dropbox και το Google Drive (μαζί με επεκτάσιμες εφαρμογές σύννεφο απευθείας από την Brother). Ο εκτυπωτής είναι συμβατός με κασέτες μελανιού εξαιρετικής απόδοσης, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικό επειδή υπάρχει ένας διπλός δίσκος 500 φύλλων, ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε εργασία οποιασδήποτε μορφής χωρίς να επιβραδύνετε την παραγωγική σας ικανότητα.

Και αυτές οι τεράστιες εργασίες δεν θα σας πάρουν για πάντα, επειδή υπάρχει ταχύτητα 20/22 σελ. / Λεπτό (για χρώμα και ασπρόμαυρο, αντίστοιχα), κάτι που είναι εξίσου εντυπωσιακό για όλους σχεδόν τους άλλους εκτυπωτές που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή. Όλα συνδέονται μέσω ασύρματου ή ethernet, έτσι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να μεταφέρετε απρόσκοπτα εργασίες στη συσκευή. Γύρω από αυτό με ένα αρκετά λεπτό αποτύπωμα, και η ίδια η συσκευή θα ταιριάζει εξαιρετικά στο γραφείο στο σπίτι σας.

Το i8720 από τη γραμμή Pixma της Canon έχει σχεδιαστεί για να εκτυπώνει εντελώς χωρίς περιθώρια μέσα ενημέρωσης, το οποίο σας επιτρέπει να παράγετε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε όλες τις φωτογραφίες σας. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι μια εταιρεία όπως η Canon έχει θέσει αυτό το χαρακτηριστικό μπροστά και κέντρο. Φυσικά, μπορείτε να εκτυπώσετε μέσα έως 13 x 9 ίντσες, πράγμα που σας δίνει την πραγματική ευελιξία για την εκτύπωση φωτογράφων και εργασιών μεγάλου φορμά. Εκτός από αυτό, η ανάλυση είναι σχεδόν απαράμιλλη, με 600 x 600 ppi για ασπρόμαυρες φωτογραφίες και 9600 x 2400 για χρώμα, γεγονός που αυξάνει την έξοδο premium.

Η ίδια η λειτουργικότητα είναι πραγματικά αδιάλειπτη, με την εφαρμογή AirPrint της Canon για εύκολη σύνδεση στο τηλέφωνο, στο tablet ή σε άλλες κινητές συσκευές. Είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό γιατί δεν χρειάζεται να βυθιστείτε με τη συνήθη εγκατάσταση του οδηγού και "πώς μπορώ να το εκτυπώσω"; ανακατάταξη μονάδων παλαιού τύπου. Μπορείτε επίσης να τον ελέγξετε χρησιμοποιώντας την οθόνη LCD τριών ιντσών δεξιά. Όλα έρχονται σε μια κομψή μαύρη μικρή μονάδα και θα δούμε υπέροχα στο φωτογραφικό στούντιο στο σπίτι σας.

Το Epson P400 δεν είναι η παραδοσιακή μονάδα μεγάλου μεγέθους, καθώς λαμβάνει πλήρεις φωτογραφικές ρόλους εκτός από τα παραδοσιακά φύλλα χαρτιού. Χρησιμοποιεί μια μελάνη UltraChrome HG2, η οποία διαθέτει οκτώ ξεχωριστά χρώματα για πολύ πιο αληθινή ανανέωση φωτογραφιών από τα κανονικά δοχεία μελανιού έγχρωμου συνδυασμού. Υπάρχουν ακόμα και κασέτες μελάνης υψηλής χωρητικότητας 14mL που σας επιτρέπουν να αντικαταστήσετε μεμονωμένα χρώματα όταν εξαντληθούν, εξοικονομώντας σας χρήματα επειδή πρέπει να αντικαταστήσετε μόνο το συγκεκριμένο μελάνι που χρειάζεστε.

Στην κορυφή της ευρείας μορφής, υποστηρίζει επίσης σελίδες παχιάς μορφής έως και 1,3 mm, ώστε να μπορείτε να τροφοδοτείτε μέσα ενημέρωσης μέσα από αυτό, καθώς και παχύ χαρτί φωτογραφικού χαρτιού και ακόμα και εκτυπώσιμα CD / DVD. Εκτυπώνει επίσης στην άκρη των μέσων εκτύπωσης για ένα έργο χωρίς περιθώρια. Μπορεί να συνδεθεί μέσω ασύρματου, ethernet ή USB, έτσι ώστε να λειτουργεί με τις συσκευές σας με σχετική ευελιξία και το κάνει όλα με ένα πολύ μικρό προφίλ αθλητικών διαστάσεων 25,8 x 20,9 x 13,5 ίντσες.

Το Canon imagePROGRAF χρησιμοποιεί το εξαιρετικά όμορφο σύστημα μελάνης Lucia Pro Chroma Optimizer, το οποίο βάζει φωτογραφίες στη σελίδα με 11 χρώματα. Αυτό το σύστημα προσφέρει πυκνότερη τοποθέτηση σταγονιδίων, που σας παρέχει μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων για απίστευτα ρεαλιστικές αναπαυτικές φωτογραφίες. Υπάρχει ένα αξιόλογο σύστημα Air Feeding που χρησιμοποιεί μια σειρά από ανοίγματα στο δίσκο τροφοδοσίας χαρτιού για να αναρροφήσει τα κενά μέσα στο δίσκο και να αποτρέψει την αποκόλληση κατά την εκτύπωση. Αυτό είναι σημαντικό, επειδή όταν εκτυπώνετε έργα χωρίς περιθώρια, οποιαδήποτε παραμόρφωση θα καταστρέψει το όλο θέμα.

Υπάρχει ένα σύστημα εκτύπωσης μελάνης που βασίζεται σε σωληνώσεις, το οποίο δεν βελτιώνει μόνο την ποιότητα κάθε εκτύπωσης, αλλά διατηρεί την ταχύτητα εκτύπωσης. Η εξαιρετικά λεπτομερής μαύρη αναπαραγωγή σας προσφέρει βαθιές περιοχές σκιάς για τις πιο σκουρόχρωμες φωτογραφικές μηχανές και η ευρεία γκάμα χρωμάτων σας δίνει ακόμα περισσότερη ζωντάνια με κάθε νέο χρώμα. Συνδέεται μόνο μέσω USB, οπότε δεν υπάρχει μεγάλη ευελιξία εκεί, και σε πάνω από 70 κιλά είναι πολύ βαρύ. Αλλά πληρώνετε για κορυφαία απόδοση, όχι φορητότητα και σύγχρονες συνδέσεις.

Επίσης, από τη γραμμή MFCJ του Brother, το 6935 είναι ένα all-in-one, οπότε δεν σας δίνει τις ίδιες ιδιότητες γελοιοποιημένες και εξαιρετικής ποιότητας, όπως μερικές μονάδες εστιασμένες στη φωτογραφία, αλλά μπορείτε να εργαστείτε με μέσα έως 11 x 17. Υπάρχει χωρητικότητα 50 φύλλων που σας επιτρέπει επίσης να εκτυπώνετε εργασίες διπλής όψης και μπορείτε να εκτυπώσετε φακέλους και κάρτες. Οι ταχύτητες είναι εξαιρετικά γρήγορες και στις 20 σελ / λεπτό και στις 22 σελ / λεπτό για το χρώμα και το ασπρόμαυρο, αντίστοιχα. Ο αδελφός ισχυρίζεται ότι με την απόδοση του μελανιού, θα ξοδέψετε λιγότερο από ένα σεντ για κάθε σελίδα (πράγμα που είναι καλό, εξαιτίας του πόσο γρήγορα οι σελίδες αυτές φεύγουν). Όλα αυτά τροφοδοτούνται επίσης από την αυτόματη αναπλήρωση του Amazon, η οποία τοποθετεί αυτόματα μια παραγγελία για νέα μελάνια όταν χρειάζεται, μέσω της σύνδεσης Wi-Fi.

Το OfficeJet Pro 7740 προσφέρει πλήρη εκτύπωση ευρείας μορφής, ταχύτητες εκτύπωσης έως και 22 σελ / λεπτό, ethernet και ασύρματη σύνδεση, λειτουργίες smart app και ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη 2,65 ιντσών. Έχει επίσης λειτουργίες φιλικές προς το γραφείο, που ταιριάζουν σε έναν υπερβολικά μεγάλο όγκο εργασιών εκτύπωσης. Μιλάμε για εκτύπωση διπλής όψεως (για φυλλάδια πλήρους ροής, για παράδειγμα) και διπλασιάστε τη χωρητικότητα των δίσκων ορισμένων ανταγωνιστών. Αυτά τα πρόσθετα χαρακτηριστικά μπορεί να σας κοστίζουν υψηλότερο ασφάλιστρο, αλλά θα πληρώνουν μερίσματα στην ικανότητά σας να εκτυπώνετε εύκολα τεράστια σύνολα αφισών, φυλλομετρητών ή άλλων μέσων ευρείας μορφής.

Εκτυπώνοντας έως και 11 x 17 σελίδες, το Epson Expression XP-960 είναι ένας πραγματικός υποψήφιος για τους εκτυπωτές με φωτογραφική μηχανή στη λίστα. Λέμε ότι εστιάζει στη φωτογραφία επειδή εκτυπώνει εργασίες από άκρη σε άκρη με τη χρήση μελάνης Claria Photo HD, το οποίο χρησιμοποιεί 11 διαφορετικά χρώματα για εξαιρετικά ακριβή αναπαράσταση σκιάς. Όμως, έχει επίσης την ταχύτητα να καυχηθεί, προσφέροντάς σας ταχύτητες εκτύπωσης για τις μικρότερες φωτογραφίες 4 x 6 έως 11 δευτερόλεπτα - έτσι θα έχετε επαγγελματικές εκτυπώσεις γρηγορότερα από ό, τι μπορείτε να ταρακουνήσει με το Polaroid.

Έχει επίσης ενσωματωμένη δυνατότητα δικτύου που επιτρέπει την ασύρματη εκτύπωση χωρίς router χρησιμοποιώντας εφαρμογές στο τηλέφωνό σας, iPad ή υπολογιστή με δυνατότητα δικτύου (αλλά μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε μέσω της οθόνης αφής 4,30 ιντσών). Υπάρχει ένας δίσκος πίσω τροφοδοσίας που σας επιτρέπει να φορτώσετε όλα τα είδη χαρτιού προσαρμοσμένου μεγέθους ή ακόμα και CD και DVD για άμεση εκτύπωση. Συμπεριλαμβάνεται επίσης ένα μοναδικό καπάκι σαρώσεως για να διατηρείτε τα πρωτότυπα στη θέση του για αντιγραφή, καθώς και αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης για πρακτική προσέγγιση σε μεγάλες εργασίες.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .