Πώς να χρησιμοποιήσετε το GROWLr για iPhone

01 από 09

Οι δυνατότητες GROWLr

Το GROWLr είναι ένα κινητό chat και χρονολογείται app για τους ομοφυλόφιλους άνδρες-ειδικά εκείνοι που ενδιαφέρονται ή αναγνωρίζονται ως «αρκούδες». Ο όρος "αρκούδα" είναι ένας όρος γκέι αργαλειού που αναφέρεται σε βαριά ή μυϊκά τριχωτά ομοφυλόφιλους ή αμφιφυλόφιλους άνδρες, που θεωρούνται ως συνήθως αραιά αρσενικά. Όπως πολλές εφαρμογές χρονολόγησης και συνομιλίας, το GROWLr προσφέρει έναν τρόπο να βρείτε άλλους που βρίσκονται στην περιοχή σας και να μοιραστείτε παρόμοια ενδιαφέροντα με τη συζήτηση και να ανταλλάξετε φωτογραφίες, καθώς και να βρείτε τοπικές εκδηλώσεις, μπαρ και πολλά άλλα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το GROWLr από το App Store.

Μενού GROWLr

Πατήστε το εικονίδιο μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης της εφαρμογής για να ανοίξετε το μενού. Εδώ θα βρείτε όλους τους τρόπους αλληλεπίδρασης με την εφαρμογή και την κοινότητα GROWLr.

Αρκούδες : Κάτω από το εικονίδιο τριών αρκούδων, μπορείτε να βρείτε τους χρήστες σε απευθείας σύνδεση από όλο τον κόσμο, στην περιοχή σας και στη δική σας λίστα "Αγαπημένα". Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχουν τρεις καρτέλες: Online, Κοντινό και Αγαπημένα.

Μηνύματα : Αγγίζοντας τα μηνύματα (ή πατώντας "Msgs" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης της εφαρμογής κατά την προβολή χρηστών) ανοίγει τα εισερχόμενα μηνυμάτων όπου θα βρείτε όλες τις συνομιλίες σας με άλλους χρήστες της εφαρμογής.

Προβολείς : Δείτε ποιος έχει ελέγξει το προφίλ σας.

Αντιμετωπίζει: Εμφανίζει τα αιτήματα που λάβατε ή στέλνατε. Ρυθμίστε τις προτιμήσεις σας συνάντησης πατώντας το εικονίδιο cog που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης της εφαρμογής.

Προφίλ : Δημιουργήστε το προφίλ σας GROWLr και αρχίστε να συναντάτε νέους φίλους τώρα.

Γκαλερί : Δείτε φωτογραφίες και πολλά άλλα από δημοφιλή μέλη και πολλά άλλα.

Αναζήτηση: Αναζητήστε άλλα μέλη με βάση την τοποθεσία ή καθορίζοντας ποικίλα κριτήρια όπως ηλικιακά εύρη, ύψος και εύρος βάρους, αν οι χρήστες έχουν φωτογραφίες που σχετίζονται με τα προφίλ τους και άλλα.

ΚΡΑΥΓΗ! : Αυτή είναι μια λειτουργία αγοράς εντός εφαρμογής , η οποία στέλνει ένα μήνυμα σε όλους τους χρήστες της καθορισμένης περιοχής που έχουν ενεργοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα.

FLASH !: Αυτή είναι μια δυνατότητα αγοράς εντός εφαρμογής, η οποία ξεκλειδώνει τα ιδιωτικά σας μέσα, όπως εικόνες, σε άλλους χρήστες σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Blog: Δημιουργήστε μια καταχώρηση ιστολογίου για να προχωρήσετε με το προφίλ σας και κρατήστε τους θαυμαστές και τους θαυμαστές σας ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει στη ζωή σας. Οι καταχωρήσεις ιστολογίου λήγουν αυτόματα μετά από επτά ημέρες.

Check-in : Μοιραστείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας και βρείτε τους κοντινούς τύπους.

Εκδηλώσεις : Χρειάζεστε κάτι να κάνετε; Ελέγξτε τα γεγονότα φέρουν στην περιοχή σας, όταν κάνετε check out το ημερολόγιο γεγονότων GROWLr χρησιμοποιώντας το εικονίδιο του κέντρου.

Μπαρ : Κάντε κλικ στο εικονίδιο ποτών για να βρείτε τοπικές μπάρες αρκούδας στην περιοχή σας όπου μπορείτε να βρείτε παιδιά παρόμοια με εκείνα της εφαρμογής.

02 του 09

Δημιουργία, Προβολή του προφίλ σας GROWLr

Το προφίλ σας GROWLr είναι το πρώτο σημείο αλληλεπίδρασης μεταξύ εσάς και άλλου μέλους αυτής της εφαρμογής ομοφυλοφιλικής κοινότητας. Το κλειδί για μια καλή εντύπωση ξεκινά με ένα πλήρες προφίλ, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και μια περιγραφή του εαυτού σας και τι ψάχνετε.

03 του 09

Βρείτε Online χρήστες GROWLr

Είτε αναζητάτε αρκούδες, cubs, λύρες λύκων ή άλλους, GROWLr είναι ο τόπος για εσάς. Όταν εισέλθετε στο GROWLr, θα δείτε ένα πλέγμα ηλεκτρονικών χρηστών. Αγγίξτε μια εικόνα για να ανοίξετε το προφίλ του χρήστη.

Στο κάτω μέρος της οθόνης θα βρείτε τρεις επιλογές για την προβολή των χρηστών GROWLr:

04 του 09

Ελέγξτε τα μηνύματά σας GROWLr

Κάθε φορά που λαμβάνετε ένα άμεσο μήνυμα στην εφαρμογή GROWLr iPhone, συλλέγονται μαζί στα συγκεντρωτικά εισερχόμενα σας. Πατήστε "Msgs" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης κύριου μέλους. Τα εισερχόμενα μηνυμάτων σας είναι επίσης διαθέσιμα κατά τον έλεγχο του προφίλ άλλου χρήστη.

05 του 09

Επιλέξτε το GROWLr για iPhone

Η κοινή χρήση τοποθεσίας είναι ένα όλο και πιο δημοφιλές στοιχείο στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και το GROWLr δεν αποτελεί εξαίρεση. Πατώντας τις επιλογές "Checkins" από το μενού, μπορείτε να μοιραστείτε με όλους τους χρήστες της εφαρμογής όπου βρίσκεστε οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εντοπισμού θέσης GPS του iPhone.

Πώς να ελέγξετε το GROWLr

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να μοιραστείτε την τοποθεσία όπου βρίσκεστε με όλες τις αρκούδες, τα μικρά παιδιά και άλλους φίλους που έχετε κάνει (και παρόλα αυτά να κάνετε!) Στην εφαρμογή:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή "Checkins" στο μενού.
  2. Επιλέξτε μια τοποθεσία που αναφέρεται βάσει της τοποθεσίας που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή ή πληκτρολογήστε το όνομα της τοποθεσίας σας στο πεδίο αναζήτησης για να βρείτε μια τοποθεσία.
  3. Κάντε κλικ στο πορτοκαλί κουμπί "Check In" για να ολοκληρώσετε το checkin.

Η τοποθεσία σας θα εμφανιστεί τώρα στην καρτέλα "Checkins" στο προφίλ σας και θα είναι ορατή σε όλους τους χρήστες του GROWLr.

06 του 09

Προβολή εκδηλώσεων για αρκούδες στο GROWLr

Χρειάζεστε κάτι να κάνετε; Αγγίξτε την επιλογή "Γεγονότα" στο μενού για να βρείτε εκδηλώσεις φέρουν, φεστιβάλ και πολλά άλλα για να κάνετε check out σε κοντινή απόσταση ή σε όλο τον κόσμο. Πάρτε την εφαρμογή μαζί και ίσως μπορείτε να βρείτε άλλους χρήστες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Κοντινά" περιήγηση.

07 του 09

Βρείτε Bear Bars στο GROWLr

Η επιλογή GROWLr's Bars στο μενού μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα τοπικό hotspot για να συναντήσετε αρκούδες, μικρά παιδιά, ενυδρίδες και πολλά άλλα όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Η πλοήγηση GPS του iPhone σας πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία για να βρείτε τοπικά συμβάντα.

08 από 09

Στείλτε ένα SHOUT! στο GROWLr

Στιγμιότυπο οθόνης, © 2010 Initech LLC

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ! επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν μαζικά μηνύματα στους χρήστες σε ακτίνα 5, 10 και 20 μιλίων με βάση την τοποθεσία GPS του iPhone σας έναντι αμοιβής. Οι τιμές ξεκινούν από 4,99 δολάρια και σας επιτρέπουν να στείλετε ένα μήνυμα σε κάθε χρήστη της περιοχής που δεν έχει αποκλείσει το SHOUT! μηνυμάτων.

Πώς να στείλετε ένα GROWLr Shout!

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να στείλετε τα δικά σας μηνύματα:

  1. Πατήστε το κουμπί "SHOUT!" στο μενού.
  2. Πατήστε το πεδίο "Τοποθεσία" για να επιλέξετε την τρέχουσα τοποθεσία σας ή μια διαφορετική πόλη.
  3. Πατήστε το "Ακτίνα" για να καθορίσετε πόσο ευρεία περιοχή θα εκπέμπει το μήνυμά σας.
  4. Εισαγάγετε το μήνυμά σας πατώντας στο πεδίο κειμένου.
  5. Μόλις ολοκληρωθεί, στείλτε το μήνυμά σας όπως σας ζητηθεί.

ΚΡΑΥΓΗ! τα μηνύματα παραδίδονται απευθείας στο φάκελο εισερχομένων του χρήστη ακριβώς όπως παραδίδονται κανονικά άμεσα μηνύματα και η ταυτότητά σας είναι ορατή στον παραλήπτη. Τα μηνύματα χρεώνονται μέσω του λογαριασμού iTunes. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε πληροφορίες πιστωτικής κάρτας για αυτήν την αγορά, εάν δεν έχετε συνδέσει μια πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή άλλη πηγή χρηματοδότησης στο λογαριασμό σας στο iTunes.

Αυτή η λειτουργία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπορευτείτε την επιχείρησή σας, να αποκτήσετε γρήγορη έκθεση για το νέο προφίλ σας ή να στείλετε ένα μήνυμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

09 του 09

Προβολή καυτών εικόνων στο GROWLr

Στιγμιότυπο οθόνης, © 2010 Initech LLC

Κάτω από το εικονίδιο "Galleries" από την αρχική οθόνη του GROWLr , οι χρήστες μπορούν να δουν έναν αριθμό γκαλερί εικόνων που περιέχουν φωτογραφίες προφίλ από χρήστες σε ολόκληρη τη χώρα, σε όλο τον κόσμο και ίσως ακόμα και στο δικό σας κατώφλι. Περιηγηθείτε σε εκατοντάδες προφίλ και εικόνες. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να δείτε ποιος είναι έξω εκεί που θα θέλατε να συναντήσετε.