Κανάλια YouTube για καλλιτέχνες 3D και προγραμματιστές παιχνιδιών

Blogs, ebooks, tutorial sites - οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας online είναι σχεδόν ατελείωτες. Μια πηγή κατάρτισης που έχει εξελιχθεί σημαντικά και πραγματικά είναι δική της είναι το YouTube.

Χάρη εν μέρει στις επιλογές διαφήμισης και δημιουργίας εσόδων, το YouTube έχει βρεθεί σταδιακά ως ένας νόμιμος χώρος για τους εκδότες να αφιερώσουν το χρόνο και τις προσπάθειές τους σε σειριακά εκπαιδευτικά κανάλια υψηλής ποιότητας και το κοινό είναι καλύτερα για αυτό.

Ακολουθούν μερικά κανάλια YouTube που αξίζει να ακολουθήσετε για κάθε ψηφιακό καλλιτέχνη, ειδικά για όσους ενδιαφέρονται για 3D μοντελοποίηση , σχεδιασμό και ανάπτυξη παιχνιδιών .

01 από 05

Η Νέα Βοστώνη

Gabe Ginsberg / Getty Images

Η Νέα Βοστόνη είναι πολύ παρόμοια με την Lynda.com υπό την έννοια ότι το εύρος του υλικού τους είναι ευρέως ποικίλη, που κυμαίνεται από την βασική μαθηματικά στην επιβίωση της άγριας φύσης. Ωστόσο, εάν κοιτάξετε μέσα από τις λίστες αναπαραγωγής τους, είναι εύκολα προφανές ότι οι παραγωγοί έχουν μια τάση για τεχνικά θέματα και υπάρχουν πολυάριθμες σειρές βίντεο που ταιριάζουν ευκρινώς σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών ανάπτυξης παιχνιδιών.

Στο New Boston θα βρείτε σειρά μαθημάτων για 3ds Max, UDK, Adobe Premier και After Effects, αλλά πέρα ​​από αυτό υπάρχουν μαθήματα για προγραμματισμό GUI, Python, ανάπτυξη Android / iPhone, HTML5 και κάθε παραλλαγή του C, C #, C ++, Στόχος C, και ακόμη και βασική άλγεβρα. Περισσότερο "

02 του 05

Ο κόσμος της σχεδίασης επιπέδου

Ένα από τα προβλήματα με τα εκπαιδευτικά κανάλια στο YouTube είναι ότι μερικοί από αυτούς θέλουν να σας τροφοδοτήσουν με τα δελεαστικά κομμάτια και τα κομμάτια για να σας πληρώσουν για μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας αργότερα. Το World of Design έχει μια premium υπηρεσία που θα ήθελε να σας πουλήσει και το συνδέει περιστασιακά, αλλά ποτέ σε βάρος του υλικού που προσφέρει στο YouTube και υπάρχουν αρκετά στερεά (και δωρεάν) εκπαιδευτικά βίντεο δικαιούνται συνδρομή στο κανάλι.

Τα βίντεό τους επικεντρώνονται σε UDK, CryEngine, σχεδιασμό επιπέδου, μοντελοποίηση και παραγωγή περιουσιακών στοιχείων στη Maya και το υλικό τους είναι σαφές και πηγαίνει κατευθείαν στο σημείο. Περισσότερο "

03 του 05

FZD Σχολή Σχεδιασμού

Το FZDSchool είναι φοβερό.

Με την καθοδήγηση του αριστοτεχνικού Feng Zhu, το κανάλι επικεντρώνεται περισσότερο στην ιδέα της τέχνης, του σχεδιασμού και της ψηφιακής ζωγραφικής παρά στην παραγωγή 3D, αλλά απλά επειδή δεν υπάρχουν μαθήματα Maya / Max εδώ δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει τον έλεγχο.

Οι πιθανότητες είναι αν ενδιαφέρεστε για την 3D ψηφιακή τέχνη, πιθανότατα έχετε τουλάχιστον ένα σύντομο ενδιαφέρον για το σχεδιασμό ψυχαγωγίας, καθώς και, εάν δεν το κάνετε, ίσως θέλετε να ξανασκεφτείτε τη στάση σας. Όσο πιο στρογγυλεμένη είστε ως καλλιτέχνης, τόσο καλύτερα θα είστε, και ως ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές της βιομηχανίας, ο Feng Zhu έχει πάρα πολλά να διδάξει.

Κάντε μερικά ποπ κορν και παρακολουθήστε έναν πλοίαρχο στην εργασία. Θα είναι καλύτερα για αυτό. Περισσότερο "

04 του 05

AcrezHD

Το AcrezHD είναι μεγάλο και μεγαλώνει συνεχώς. Μπορούν να ξεχωρίζουν εστιάζοντας σε μερικές από τις λιγότερο δημοφιλείς εφαρμογές 3D αντί να αναπαράγουν την ίδια δέσμη μαθήματα Maya / 3DS Max που ήδη μπορείτε να βρείτε σε όλο το διαδίκτυο.

Ειδικεύονται στο After Effects και στο Cinema 4D, αλλά το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει επίσης τους RealFlow, Cebas Thinking Particles και την παραδοσιακή κινηματογραφική μηχανή. Περιλαμβάνει επίσης τους RealFlow, Cebas Thinking Particles και την παραδοσιακή κινηματογραφική μηχανή.

Είναι ένα δροσερό κανάλι για το πλήθος των γραφικών κινήσεων, ακόμη πιο δροσερό από το γεγονός ότι κάποια από την εκπαίδευσή τους απλά δεν μπορούν να βρεθούν οπουδήποτε αλλού στο YouTube (όχι χωρίς να σκάβουν ούτως ή άλλως). Περισσότερο "

05 του 05

Zbro Z (συν ένα μπόνους)

Δεν ήμασταν σίγουροι ποιος θα επιλέξει για το πέμπτο κανάλι μου, αλλά αποφάσισε για το zbro επειδή μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει πραγματικά ένα άλλο συνεχώς ενημερωμένο κανάλι που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο Zbrush sculpting .

Το καλύτερο που έχει να κάνει με αυτό είναι ότι όλες οι πληροφορίες είναι ενημερωμένες και νέα υλικό φορτώνεται πολύ τακτικά.

Υπάρχουν βίντεο τόσο στη βιοτεχνία όσο και στη σκληρή επιφάνεια, τη σύνθεση, την ανατομία και το σχεδιασμό, αλλά δεν είναι τόσο εκπαιδευτικό κανάλι, καθώς είναι μια βιτρίνα της αφοσίωσης ενός ατόμου στη βελτίωση. Αλλά μπορείτε να μάθετε ένα πάρα πολύ απλά κοιτάζοντας πάνω από τον ώμο ενός ταλαντούχου καλλιτέχνη.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πραγματικά πολλά μαθήματα σχετικά με το κανάλι του zbro, πιστεύαμε ότι θα συμπεριλάβαμε επίσης μια λίστα αναπαραγωγής που ονομάζεται ZBrush 4 Tutorials, η οποία συντάχθηκε από έναν χρήστη του YouTube που ονομάζεται bigboy4006. Η λίστα αναπαραγωγής περιέχει πάνω από 90 διαφορετικά σεμινάρια Z4 και συνδέει με μερικά ακόμη κανάλια που αξίζει σίγουρα τη συνδρομή σας. Περισσότερο "