Τα έξι καλύτερα αθλητικά παιχνίδια για το Wii

Δεν είμαι μεγάλος αθλητής. Δεν παίζω αθλήματα, δεν παρακολουθώ αθλήματα, και αν όλα τα επαγγελματικά αθλήματα θα εξαφανιστούν από τον κόσμο δεν θα παρατηρούσα για πολύ καιρό. Και όμως, υπάρχουν αθλητικά βιντεοπαιχνίδια που είναι συναρπαστικά για μένα, καθώς τα πραγματικά αθλήματα είναι για τους άλλους. Εδώ είναι τα καλύτερα που έχω παίξει.

01 του 06

Pro Evolution Soccer 2009

Στο PES 2009, μπορείτε να ελέγξετε μερικούς παίκτες ταυτόχρονα. Konami
**** 1/2
Αυτό το παιχνίδι είναι πάντα ένα αθλητικό παιχνίδι πρέπει να είναι. Τα χειριστήρια είναι απλά και διαισθητικά, η δράση είναι εντυπωσιακή και συναρπαστική και η εμπειρία είναι φρέσκια. Το παιχνίδι θέτει τον παίκτη επάνω ως ένα είδος θεού λεωφορείου, ικανό να ελέγχει τους παίκτες μεμονωμένα αλλά και να μετακινεί τους παίκτες γύρω και να τους δουλεύει μαζί. Είναι μια πρωτότυπη προσέγγιση στα παιχνίδια ποδοσφαίρου που παίρνει ό, τι είναι καλύτερο για τους άλλους και προσθέτει μερικά πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί. Απλά αγοράστε το ήδη. Περισσότερο "

02 του 06

Wii Sports Resort

Μπορείτε να βάλετε τόση περιστροφή σε μια μπάλα πινγκ-πονγκ που ταιριάζει σαν ένα Frisbee. Nintendo

**** 1/2
Το παιχνίδι απόδειξης αντίληψης της Nintendo για το πρόσθετο MotionPlus κάνει σπουδαία δουλειά στην εξερεύνηση των δυνατοτήτων ενός πιο ευαίσθητου απομακρυσμένου τηλεχειριστηρίου Wii. [i] Resort [/ i] δεν είναι απλώς μια συλλογή απλών μίνι-παιχνιδιών. τα αθλήματα όπως το γκολφ και το πινγκ-πονγκ είναι εντυπωσιακά ακόμα και από τα πρότυπα που ορίζονται από τα παιχνίδια που προσφέρουν μόνο ένα αθλητισμό. Είναι σπάνιο για τις συλλογές μίνι-παιχνιδιών να προσφέρουν σοβαρό ανταγωνισμό με σοβαρά αθλητικά παιχνίδια, αλλά το Resort κάνει ακριβώς αυτό. Δεδομένου ότι έρχεται με ένα MotionPlus, φαίνεται σχεδόν τρελό να μην το αγοράσει. Περισσότερο "

03 του 06

Punch-Out !!

Αυτό πρέπει να βλάψει !. Nintendo

****
Ο εγκιβωτισμός είναι ένα ιδανικό παιχνίδι για gaming gaming , επειδή απαιτεί και τα δύο χέρια και μια καλή κίνηση του σώματος. Το Punch Out εκμεταλλεύεται πλήρως, αφήνοντας τους παίκτες να γροθιάσουν με το τηλεχειριστήριο και nunchuk και αποφεύγετε μετατοπίζοντας τον πίνακα ισορροπίας (αν έχετε ένα). Ορισμένοι παίκτες ισχυρίζονται ότι το παιχνίδι είναι πιο διασκεδαστικό στη λειτουργία παλιού σχολείου, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές πριν, αυτοί οι άνθρωποι είναι λάθος, λάθος, λάθος. Έχει παίξει τον τρόπο που πρέπει να παίξει, το Punch Out είναι εκπληκτικό. Θα σας πάρει επίσης σε εξαιρετική κατάσταση. Περισσότερο "

04 του 06

Tiger Woods PGA Tour 10

Κουνήστε το σαν την Τίγρη. EA Sports
****
Αμφιβάλλω ότι θα μπορούσα να χτυπήσω μια μπάλα γκολφ ακόμα και 50 πόδια, αλλά ο Tiger Woods PGA Tour 10 με κάνει να αισθάνομαι σαν επαγγελματίας, καθώς ομαλά κλέβω το Wii μου σε μια εικονική μπάλα του γκολφ και βλέπω να φεύγει. Τα παιχνίδια Tiger Woods ήταν πάντα η πρώτη παράδοση, αλλά το MotionPlus που υποστηρίζεται στο Tour 10 επιτρέπει μεγαλύτερο βαθμό ευαισθησίας που κάνει αυτό το πιο κοντινό πράγμα που μπορείτε να φτάσετε στην πραγματικότητα να παίζετε γκολφ, αποφεύγοντας τον εαυτό σας να νιώθετε ενοχλητικό σε ένα πράσινο πράσινο του γκολφ. Περισσότερο "

05 του 06

ExciteBots: Αγωνιστικά αγωνιστικά

Ένα ρομπότ αγωνιστικής βάτραχος, από όλα τα πράγματα. Nintendo
****
Ξέρω, η προφανής επιλογή για το καλύτερο αγωνιστικό παιχνίδι είναι ο Mario Kart Wii . Και ναι, ο Mario Kart Wii είναι ένα φοβερό παιχνίδι αγώνων. Αλλά οι ιδιόμορφες ExciteBots: Trick Racing είναι πιο ποικίλες και μοναδικές, και παίρνουν λιγότερη προσοχή από ό, τι αξίζει, γι 'αυτό θα πάω έξω σε ένα άκρο και να πω αυτό είναι αυτό που θα αγοράσει. Περισσότερο "

06 του 06

Madden NFL που ακολουθείται από έναν αριθμό

****
Κατά γενικό κανόνα, τα αθλητικά παιχνίδια εμφανίζονται ετησίως αλλά δεν αλλάζουν ελάχιστα από έτος σε έτος, εκτός από τον κατάλογο παικτών. Έτσι είναι δύσκολο να πούμε ποιο παιχνίδι Madden είναι στην πραγματικότητα το καλύτερο, αλλά σίγουρα κάποιο από αυτά μπορεί να θεωρηθεί το καλύτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο Wii. Προσωπικά μισώ το ποδόσφαιρο, δεν μου αρέσει να το παρακολουθώ, δεν μου αρέσει να παίζω και δεν μου άρεσαν ποτέ τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια μέχρι το πρώτο παιχνίδι Madden Wii, το Madden NFL 07. Ξαφνικά, αντί να απομνημονεύει ένα συγκεχυμένο σύνολο κουμπιών σπρώχνει , Έπαιζα ακριβώς την μπάλα με μια κούνια των χεριών μου και έντονα οπλίζοντας τους αντιπάλους μου με ένα χτύπημα. Για μένα, το Madden στο Wii είναι το μόνο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που αξίζει να παίξει και ένα όμορφο παράδειγμα προσαρμογής ενός παιχνιδιού franchise στο Wii. Περισσότερο "