Πώς να κάνετε αναζήτηση σε όλα (συμπεριλαμβανομένου του κάδου απορριμμάτων) στο Gmail

Το Gmail κρατά συρρικνούμενα μηνύματα για 30 ημέρες από προεπιλογή, μια χρήσιμη λειτουργία για άτομα που έχουν διαγράψει κατά λάθος ένα σημαντικό μήνυμα.

Παρόλο που θα μπορούσατε να περιηγηθείτε στο φάκελο " Κάδος απορριμμάτων " που ψάχνετε για λανθασμένα μηνύματα, αν δεν είστε σίγουροι για το πού πήγε ένα email, θα έχετε πιθανώς καλύτερη τύχη να ψάξετε το email σας αντί να περιηγείστε σε φακέλους ή ετικέτες.

Το Gmail δεν αναζητά μηνύματα από τις κατηγορίες Κακάθι και ανεπιθύμητη αλληλογραφία από προεπιλογή - ούτε καν όταν βρίσκεστε στην κατηγορία " Κάδος απορριμμάτων ". Είναι εύκολο να επεκτείνετε το εύρος της αναζήτησης του Gmail για να βρείτε και να ανακτήσετε οποιοδήποτε μήνυμα.

Αναζήτηση όλων (συμπεριλαμβανομένου του κάδου απορριμμάτων) στο Gmail

Για να αναζητήσετε όλες τις κατηγορίες στο Gmail:

Εναλλακτικά:

Σκέψεις

Τα μηνύματα που περιέχονται στο Κάδο απορριμμάτων ή το Ανεπιθύμητο περιεχόμενο που έχουν διαγραφεί οριστικά με μη αυτόματο τρόπο δεν μπορούν να ανακτηθούν, ακόμη και μέσω αναζήτησης. Ωστόσο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να αποθηκευτούν προσωρινά σε έναν υπολογιστή-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (όπως το Microsoft Outlook ή το Mozilla Thunderbird) και να αναζητηθούν, υπό την προϋπόθεση ότι αποσυνδέεστε από το Internet προτού αναζητήσετε τα μηνύματα.

Αν και δεν είναι συνηθισμένο, μερικοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Post Office Protocol για να ελέγχουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιφάνειας εργασίας θα βλέπουν όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να διαγράφονται από το Gmail, αφού το κατεβάσει το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να μειώσετε τον κίνδυνο απρόβλεπτων διαγραφών, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web για να ελέγξετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώστε να χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο IMAP.